Horoskopas antradieniui, balandžio 9 d.

Avinas Šiandien labai lengva susipykti su mylimu žmogumi, vaikais. Venkite azartinių žaidimų, rizikingų nuotykių, nereikalingų išlaidų ir neaiškių investicijų. Jei nesiseka asmeniniame gyvenime, ieškokite priežasčių savyje.

Jautis Ko tik nedarysite, kad profesiniai reikalai sektųsi kuo sklandžiau. Tačiau gerais ketinimais kelias į pragarą grįstas. Per skubėjimą galite padaryti klaidų, sukelti avarines situacijas. Svarbūs planai gali keistis ir dėl kitų kaltės.

Dvyniai Bendraudami su aplinkiniais apsišarvuokite kantrybe, kontroliuokite emocijas. Jūsų nederamas elgesys šiandien itin trikdys antrąją pusę, dalykinius partnerius, oponentus. Neatidėliokite, jei reikia ką paremontuoti, sutvarkyti.

Vėžys Būsite priversti pasipriešinti tiems, kurie nori iš jūsų išpešti daugiau, nei jiems priklauso. Dėl kažkokios avantiūros galite nukentėti finansiškai. Būtų gerai, kad pirmiausia teoriškai iš visų pusių išnagrinėtumėte reikalą, kurio ketinate imtis.

Liūtas Jei turėsite oficialių pokalbių, kontaktų su įstatymų sergėtojais ar žiniasklaida, įmanomos nenumatytos, trikdančios situacijos. Per jus į nemalonią situaciją gali pakliūti ir kiti žmonės. Kontroliuokite savo kalbą.

Mergelė Diena bus įtempta, ypač jei turite didelių ambicijų ir nenorite būti nustumti į šešėlį. Vis dėlto iki pietų pavyks neblogai padirbėti. Vėliau galite pakenkti savo reputacijai, jeigu nesugebėsite elgtis diplomatiškai ir teisingai.

Svarstyklės Šiandien teks nemažai bendrauti, galimos intriguojamos situacijos, susitikimai, kurie pažadins prisiminimus arba prieštaringus jausmus. Pasistenkite neįsivelti į rizikingą avantiūrą.

Skorpionas Jums trūks energijos, valios. Vargu ar atliksite būtinus darbus, jei nebus postūmio iš šono. Daug reikš aplinkinių parama. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Tausokite sveikatą.

Šaulys Jei ką gera nuveiksite, tai tik iki pietų. Vėliau augs emocinė įtampa, nervingumas, nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais. Jums turbūt atrodys, kad kiti kelia per didelius reikalavimus, nepakankamai jus gerbia ir vertina.

Ožiaragis Rūpės materialinė gerovė, pinigai, komfortas, darbas ir uždarbis. Rytas gali būti produktyvus, tačiau popiet situacija keisis. Jei tuomet dėl ko nors derėsitės, konkretumo ir naudos nesitikėkite. Regis, apims išlaidavimo manija. Valdykitės.

Vandenis Būsite linkę daug kalbėti, moralizuoti. Stenkitės būti kuo konkretesni ir santūresni, venkite demagogijos, nes ji gali pakenkti jūsų įvaizdžiui. Neteisingumas, neobjektyvumas bus lengvai pastebimas ir fiksuojamas.

Žuvys Gali būti, kad šiandien atsiras nenumatytų kliūčių. Įtampą didins ir auganti konkurencija, artimų žmonių arba kolegų nepritarimas jūsų požiūriui ar planams. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. S

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą