Horoskopas šeštadieniui, balandžio 20 d.

Avinas Gera diena vykti į komandiruotes, konferencijas, vizituoti įtakingus asmenis, ruošti publikacijas, viešas kalbas, laikyti egzaminus. Turėtumėte pritapti kažkuo ypatingų ar įtakingų asmenų kompanijoje.

Jautis Darbų našta bus nelengva, bet gali labiau paaiškėti jūsų perspektyvos bei įdirbio, permainų, reformų nauda. Pasitikėkite savo jėgomis, žiniomis. Komplimentai, padrąsinimai, kuriuos išgirsite, bus nuoširdūs.

Dvyniai Šiandien labai svarbu laiku atsidurti reikiamoje vietoje ir šalia tų, kurie jums palankūs. Dalyvaukite renginiuose, pilietiniuose susibūrimuose ar bendraminčių susitikimuose. Galite užmegzti draugystės ryšį, bendradarbiavimą.

Vėžys Seksis įgyvendinti kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Gali pasigirsti naujienų apie socialinius, medicinos reikalus. Derėtų pasitikslinti, ar tai nėra gandai. Palanku užsiimti labdara ir dėl jos kreiptis, prašyti paramos.

Liūtas Būsite linkę verstis per galvą, kad tik parodytumėte, ką sugebate, jei ne darbais, tai nors žodžiais. Seksis demonstruoti išradingumą, teikti kitiems konsultacijas bei jas gauti ir sumaniai pasinaudoti. Galimas aistringas pasimatymas.

Mergelė Turėtų išaiškėti, ar tai, ką darote, yra naudinga. Jei matysis teigiami poslinkiai, verta tęsti pradėtą darbą, verslą. Galbūt paramos ar malonių ausiai pažadų sulauksite iš artimų žmonių, rėmėjų.

Svarstyklės Šiandien neieškosite žodžio kišenėje, būsite iškalbingi ir diplomatiški. Gerai nuteiks draugų, gerbėjų dėmesys. Iš artimo žmogaus galite sulaukti viliojamo pasiūlymo arba naudingo patarimo. Vakare nenuviltų meilės pasimatymas.

Skorpionas Šiandien atrodysite atsipalaidavę. Galbūt niekur nereikės skubėti, o gal aplinkybės stabdys tempus ir nieko negalėsite paskubinti. Kuo mažiau galvosite apie smulkmenas ir kuo daugiau apie esmę, tuo geriau.

Šaulys Tai turėtų būti šauni diena. Jums gali pasisekti, jeigu siekiate pasižymėti profesinėje veikloje, kūryboje, "prastumti" dominantį projektą, užsidirbti pinigų. Meilės viltys darysis vis realesnės. Jei tik panorėsite, užsimegs žavus romanas.

Ožiaragis Domins karjeros, politikos aktualijos. Gali susidaryti palanki proga įsidarbinti, pakilti pareigose, arba galbūt pavyks išspręsti turtinį, remonto, nuomos reikalą. Jei jums reikia kolegų palankumo ir pagalbos, šiandien įmanoma tai pasiekti.

Vandenis Jums seksis daryti įtaką kitiems žmonėms, pelnyti jų dėmesį bei pagarbą. Kartu su antrąja puse galite susidaryti planą, kaip gražiau pertvarkyti namus, pagerinti gyvenimo sąlygas, arba kuo nustebinti draugus, pas kuriuos ketinate svečiuotis.

Žuvys Tai bus nebloga diena, jeigu mokate derintis prie kintančių situacijų ir planuoti savo finansus. Gali pavykti pasipelnyti ar atverti sau platesnes perspektyvas ten, kur jos jau buvo susiaurėjusios.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą