Horoskopas antradieniui, balandžio 30 d.

Avinas Vienatvė šiandieną suteiktų atgaivą, bet ne blogiau jausitės leisdami laiką su keliais artimais bendraminčiais. Galite gauti malonią žinutę, viliojantį pasiūlymą. Galbūt šitaip dėmesį reikš paslaptingas gerbėjas.

Jautis Puiki diena, jei norite patikti sau ir kitiems. Be ypatingų pastangų šiandien pelnysite aplinkinių palankumą. Galima romantiška ar šiaip maloni situacija, įkvepianti įdomiai diskusijai, kūrybai, žadinanti vaizduotę.

Dvyniai Tai turėtų būti produktyvi diena. Galite sutvarkyti su finansais, nekilnojamuoju turtu susijusį reikalą, gauti reikiamą informaciją, instruktažą, įrangą ar prekę. Lengvai rasite bendrą kalbą su įvairiausiais žmonėmis.

Vėžys Jei jūsų pagrindinė darbo priemonė yra nuosava galva ir kompiuteris, tai darbuositės gana sėkmingai. Gerai seksis reikalai, susiję su leidyba, raštvedyba, reklama, transportu. Jūsų kūrybiškumas ir išradingumas darys įspūdį aplinkiniams.

Liūtas Stengsitės susikurti harmonijos, stabilumo pojūtį, arba tiesiog savaime pasijusite atsipalaidavę, nurimę. Mielai tvarkysite buities ir su gimine susijusius reikalus. Prisiminsite praeitį, šeimos ar šalies istoriją.

Mergelė Gali paaiškėti, kad svarbiu nelaikytas ryšys turi daug didesnę vertę nei manėte. Iš jums neabejingo žmogaus sulauksite gero patarimo ar konkrečios pagalbos aktualiu reikalu. Turbūt pasiteisins tam tikros išlaidos, investicijos.

Svarstyklės Tikriausiai išsiaiškinsite nesusipratimus asmeniniuose santykiuose, o gal net suprasite savo pašaukimą ar perspektyvas. Turėtų stabilizuotis darbo situacija, atsirasti daugiau pinigų ar galimybių tobulėti, išmokti naudingų dalykų.

Skorpionas Reikalai darbe, visuomeninėje veikloje klostysis taip, kad turėsite kur pasireikšti. Bendraudami ieškokite bendrumų, o ne skirtumų, ir viskas bus puiku. Kompromisas šiandien nesunkiai pasiekiamas, tereikia panorėti.

Šaulys Šiandien palanku teikti ir gauti konsultacijas aktualiais klausimais, taip pat ir psichologinio pobūdžio. Domins ezoteriniai dalykai, mirties tema. Išgirsta informacija leis kitaip pažvelgti į įvykusias ar vykstančias permainas.

Ožiaragis Regis, jums itin parūps studijų, išsilavinimo, užsienio, teisiniai reikalai. Vengsite konfrontacijos ir tai bus teisinga taktika. Galite gauti neblogą žinią, sulaukti kūrybinio įvertinimo, laimėti didesnį įtakingo asmens palankumą.

Vandenis Dalykinėje, politinėje veikloje būsite kompetentingi ir pareigingi. Gali praversti neseniai sudarytas sandoris, išgautas pažadas. Tikriausiai kažką reikalinga įsigysite savo įvaizdžiui pagerinti, namams, ar darbo kabinetui.

Žuvys Nebloga diena, jei reikia ką nors išsiaiškinti su pažįstamais žmonėmis, draugais, susitarti dėl bendro reikalo. Tiktų turėti reikalų su žiniasklaida, reklamuotis, organizuoti susirinkimus. O po darbų bus smagu pasiausti su bičiulių kompanija.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą