Horoskopas pirmadieniui, gegužės 6 d.

Avinas Gali atsirasti naujas pajamų šaltinis ar galimybė pasipelnyti. Turbūt pagaliau susidorosite su kai kuriomis problemomis, nusipirksite reikalingą įrankį, detalę ar pan. Vis dėlto gali paaiškėti, kad ne visos išlaidos ar derybos pasiteisino.

Jautis Šiandien darykite tai, ką geriausiai mokate. Jei norite diskutuoti, diskutuokite - galbūt tai padės išsklaidyti kai kurias abejones. Labiau išryškės jūsų atsakomybės jausmas. Pasistenkite nenukrypti nuo tiesos, būti objektyvūs.

Dvyniai Teks atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Tai bus nelengva, nes jūsų energija priklausys nuo nuotaikos svyravimų. Nederėtų persistengti. Nesigraužkite dėl netobulos tvarkos namuose. Venkite piktų asmenų draugijos.

Vėžys Puikiai susidorosite su profesiniais bei kitais rūpesčiais ir tam nesutrukdys nei romantiškos pagundos, nei kitokios vilionės. Aktualesni nei paprastai bus augančios kartos reikalai. Galbūt mėginsite taisyti auklėjimo spragas.

Liūtas Nusimato perspektyvus dalykinis ar kūrybinis pasiūlymas. Galite užmegzti bendradarbiavimą, sudaryti kontraktą. Vis dėlto neskubėkite su konkrečiais sprendimais. Kažko neaptarimas, neatsargumas gali sukelti rūpesčių.

Mergelė Galite gauti pageidaujamą informaciją, užmegzti dalykinį ar meilės, draugystės ryšį. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų. Tačiau bus lengva susikompromituoti. Be to, labiau grės vagystės, klastos. Būkite atidūs.

Svarstyklės Jums rūpės sutvarkyti su investicijomis, draudimu, indėliais, testamentais susijusius reikalus. Kai kurie pasiūlymai, kaip papildyti biudžetą, bus panašūs į fantazijas. Neskubėkite priimti svarbaus sprendimo. Prižiūrėkite vaikus.

Skorpionas Šiandien jums gali pavykti išplėsti savo įtaką, išvykti į tolimą komandiruotę, kelionę arba užmegzti dalykinius ryšius su užsieniečiais, pasireikšti svarbiame renginyje. Tik venkite nesubtilių, grubių pasisakymų.

Šaulys Šiandien jausite įtampą, o tuo pačiu ir ambicijų antplūdį. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, specialistais, užsieniečiais. Jūsų pasiūlymai, idėjos turėtų juos sudominti. Dėl to gali prasiplėsti jūsų profesinės perspektyvos.

Ožiaragis Šiandien palanku tartis dėl verslo projektų, juos derinti. Jūsų įtaka aplinkiniams bus akivaizdi, o kai kurie susitikimai atrodys daug žadantys. Tačiau pakliūsite į dviprasmiškas situacijas, jei mėginsite įtikti labai skirtingiems žmonėms.

Vandenis Darbinga diena menininkams, medikams ir tiems, kurie užsiima labdara, socialine rūpyba. Kitų sričių atstovams trūks energijos, susikaupimo. Gali sustiprėti okultiniai interesai, norėsis praskleisti nežinios skraistę, žvilgtelėti į ateitį.

Žuvys Šiandien labiau seksis bendrauti, jei būsite pakankamai atviri kitų jausmams, troškimams, mokėsite klausytis ir norėsite suprasti. Tačiau santykius lengva sugadinti, jei neįvykdėte duotų pažadų, nepateisinote vilčių.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą