Horoskopas šeštadieniui, gegužės 11 d.

Avinas Jūsų valioje pagerinti situaciją šeimoje ir nusipelnyti moralinės paramos ar susipykti su namiškiais dėl smulkmenų, pinigų, vaikų auklėjimo, požiūrio į draugus ar laisvalaikio planų. Būkite rūpestingi ir dėmesingi savo vaikams.

Jautis Iki pavakarių rūpės romantika, malonumai arba vaikų poreikiai ir žaidimai. Vėliau pradėsite galvoti apie darbą, mokslą, įvairius rūpesčius. Galbūt sužinosite, kad sunegalavo artimas žmogus. Venkite ginčų, nesusipratimų.

Dvyniai Nelabai gera diena sveikatai, tad reikėtų save labiau patausoti. Kita vertus, nebūtinai jūsų sveikata bus pažeista. Galbūt teks pasirūpinti susirgusiu šeimos nariu ar naminiu gyvūnu.

Vėžys Jei nuo pat ryto per dieną draugiškai elgsitės su aplinkiniais, neprieštarausite kiekviename žingsnyje ir mokėsite prisitaikyti, tai yra vilties, kad ir vakaras bus neblogas. Vis dėlto venkite azartinių žaidimų, spontaniškų aferų.

Liūtas Būtų gerai, kad šiandien kas nors pakontroliuotų jus dėl polėkio išlaidauti ir lįsti į skolas. Realiai vertinkite savo galimybes ir neužkibkite ant manipuliatorių kabliuko.

Mergelė Megsite pažintis ir mėginsite sudaryti įspūdį, kad turite puikų humoro jausmą ar kūrybinį talentą, daug žinote, mokate. Tačiau gali būti, kad vakare nuliūdins mylimas asmuo arba tiesiog pasigesite harmonijos, stabilumo.

Svarstyklės Šiandien bus daugiau susirūpinimo nei atsipalaidavimo. Galbūt įtemptai ruošitės darbo savaitei arba turėsite teikti pagalbą artimiesiems. Labai lengva susipykti tiek su vaikais, tiek su mylimu žmogumi.

Skorpionas Iki pavakarių turėsite ir noro, ir galimybių aktyviai pabendrauti, pasižmonėti. Vėliau to nebesinorės arba nebebus su kuo. Venkite turėti reikalų su abejotinais veikėjais, nesivelkite į nelegalius sandėrius.

Šaulys Jums nestigs intuicijos ir išradingumo. Tačiau iki pavakarių būsite tingūs arba nekaip jausitės. Vakare tylų komfortą nutrauks kitų reikalavimai skirti jiems dėmesio. Piktai reaguosite į provokacijas ar spaudimą.

Ožiaragis Jums rūpės įvairūs pirkiniai, buitinės paslaugos, nekilnojamojo turto reikalai. Dėl išlaidumo ar dosnumo priepuolio galite išleisti daug pinigų. Belieka tikėtis, kad nesigailėsite dėl savo pirkinių ir kad negausite pylos nuo sutuoktinio.

Vandenis Tikriausiai nusimato viešnagė arba svečiai, todėl tam uoliai ruošitės - puošitės, ieškosite, ką nupirkti dovanų arba gaminsite firminius patiekalus, kad nudžiugintumėte svečius. Vakare nesivelkite į aštrias diskusijas, kitaip susipyksite.

Žuvys Iki pavakarių noriai bendrausite, būsite judrūs. Jus daug kas domins, naršysite po informacijos šaltinius, vaikščiosite po parduotuves ir pan. Vakarui nieko nebeplanuokite, nes geriausiai jausitės namuose. Be to, už jų sienų gresia problemos.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą