Horoskopas šeštadieniui, gegužės 18 d.

Avinas Šiandien daug galvosite apie galimas permainas, ypač jei jos susijusios su finansine gerove, gyvenamosios vietos keitimu ar pan. Nieko keisto, kad ne vien malonūs jausmai viesulu suksis jūsų širdyje - susirūpinimas išties pagrįstas.

Jautis Norėsis pabendrauti su neeiliniais žmonėmis ar bent jau tokius iš arčiau pamatyti. Galite sudalyvauti politinės ar religinės, filosofinės pakraipos renginyje. Domins teisės, moralės temos. Tikėtinos diskusijos, kur prireiks tikros kompetencijos.

Dvyniai Ši diena pasižymės emociniu nestabilumu, konfliktinėmis situacijomis. Lengvai galite persitempti, susirgti arba su kuo nors nejuokais susipykti. Dėl to įtampą keliantys darbai, renginiai bei kontaktai vargu ar išeis į naudą.

Vėžys Nors diena bus emociškai nelengva, jausitės reikalingi, bus vertinami jūsų pasisakymai, iniciatyva. Savo įžvalgomis ir rūpesčiais pasidalinsite su draugais, bendraminčiais. Regis, labiau patyrusio pažįstamo patarimas jums labai pravers.

Liūtas Būsite itin jautrūs, labiau nei paprastai vilios vienatvė, poilsis. Turbūt daug svajosite, o mažai ką realiai veiksite. Tai nieko blogo, nes toks atsipalaidavimas jus gali apsaugoti nuo gresiančios didelės nervinės įtampos, streso.

Mergelė Jei užsidarysite namuose, galimos dvasinio silpnumo akimirkos, nevaldomų dalykų baimė. Norėsis prisišlieti prie stipresnio peties. Tačiau šio vakaro pokalbiai, įvykiai gali prislėgti, sustiprinti nesaugumo jausmą.

Svarstyklės Niekaip negalėsite atitrūkti nuo reikalų ir temų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, pajamų šaltiniais, nuosavu verslu, atsiskaitymais, pirkiniais ir pan. Neskubėkite pirkti prekių, kurias jums primygtinai mėgina įsiūlyti.

Skorpionas Noriai bendrausite, stengsitės suprasti kitų žmonių jausmus, poreikius, net jei tie žmonės jums nepažįstami. Turbūt sužinosite daug įdomaus. Vis dėlto atidžiau žiūrėkite, kam atveriate širdį, nes dėl per ilgo liežuvio galite sau pakenkti.

Šaulys Pajusite poreikį iš pagrindų susitvarkyti namus, eksperimentuoti virtuvėje ir prie veidrodžio. Galbūt tokį poreikį gimdys neįveikiamas nerimas, dėl kurio nerasite sau vietos. Nesukite sau galvos dėl dalykų, kuriuos ne jūsų valiote pakeisti.

Ožiaragis Šiandien jums norėsis sublizgėti prieš kitus žmones, publiką. Aktyvesnė visuomeninė veikla, dalyvavimas viešuose renginiuose gali suteikti tokių galimybių. Vakare galite atsidurti dviprasmiškoje situacijoje.

Vandenis Diena bus emociškai įtempta. Jus gali kamuoti keistos nuojautos ir baimės. Beveik liguistai rūpinsitės savo išoriniu grožiu ir įvaizdžiu. Jei pasigavote kokį virusą, suskubkite gydytis, neignoruokite juntamo negalavimo.

Žuvys Nusimato prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai numatyti rezultatus bei tinkamai pasielgti. Jei norite didesnės naudos bei darnos, teks derintis prie kitų žmonių reikalavimų, poreikių arba ieškoti kompromiso ir apjungti jėgas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą