Horoskopas sekmadieniui, gegužės 26 d.

Avinas Negeras laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite.

Jautis Permaininga diena, kai viskas išeis kiek kitaip, nei tikėsitės. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų, tuomet neteks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų.

Dvyniai Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite paslapčių, pinigų ar dokumentų.

Vėžys Jūs kupini vilčių ir geriausių ketinimų, bet dienai baigiantis kantrybė išseks, ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Negeras laikas rizikuoti pinigais ir bandyti sutuoktinio ar mylimo žmogaus kantrybę.

Liūtas Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto darbo: tai – iliuzijų diena. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai).

Mergelė Pavojinga diena. Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubėti. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis.

Svarstyklės Sudėtingas metas. Būkite taktiškesni su namiškiais – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje.

Skorpionas Jeigu neskubėsite, į viską reaguosite ramiai, taikiai – diena praeis neblogai. Turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, susivaldykite, kad ir ką jie iškrėstų. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą, – neverta bendrauti su nepažįstamaisiais.

Šaulys Aplinkiniai (ypač namiškiai) dažniau nei paprastai pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tačiau įsiklausykite į jų žodžius, tai apsaugos nuo šiandien galimų klaidų, nelaimių.

Ožiaragis Būtina atida. Nemalonumai ir dėl savo išsiblaškymo, patiklumo, ir dėl partnerių, sutuoktinio klaidų. Vargu ar visur ir viską suspėsite – mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad visiems būsite labai reikalingi. Pasisaugokite konkurentų pasalos, neįsivelkite į jų rezgamas intrigas.

Vandenis Galite susidurti su įvairiais nesmagumais ir savotiška moraline prievarta – teks netikėtai pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galite netikėtai nusivilti mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Žuvys Galite nusivilti žmogumi, kuriuo tikėjote, kuris buvo jums autoritetas. Nepalanku tvarkyti reikalų su užsieniečiais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą