Horoskopas pirmadieniui, gegužės 27 d.

Avinas Jums derėtų aktyviau darbuotis, labiau atskleisti savo gabumus, žinias, nes tai padės laimėti didesnį aplinkinių palankumą, jų pagarbą. Nevenkite padėti bendradarbiams. Vakarinio piko metu vairuokite itin atidžiai.

Jautis Pasijusite labiau mėgiami kolegų, draugų, publikos, galbūt įsigysite naują gerbėją. Tačiau iš suinteresuotų pažįstamų galite sulaukti ne itin delikačių prašymų. Galite išleisti pinigų technikos remontui, žalos atlyginimui.

Dvyniai Jei tvarkote kokius nors socialinius ar medicinos, farmacijos reikalus, seksis puikiai. Meno srityje taip pat galėsite pasireikšti. Tačiau vakarop pasijusite išsunkti ir sudirgę.

Vėžys Šiandien galite atsidurti dėmesio centre, teikti interviu, sakyti kalbą. Emocijos trukdys ramiai ir santūriai elgtis, ypač pavakariais. Tuo metu labiau grės konfliktinės ir avarinės situacijos.

Liūtas Verslo ir karjeros reikaluose šiokios tokios paramos galite tikėtis iš įtakingo ar šiaip apsukraus pažįstamo. Paaštrėjusi jūsų komercinė uoslė taip pat pasitarnaus ką nors ūkiško sprendžiant, derantis. Prižiū

Mergelė Šiandien teks daug bendrauti, dalintis informacija, patarimais. Visa tai suteiks teigiamų emocijų. Palanki diena savireklamai, dalyvavimui pokalbiuose, susijusiuose su įsidarbinimu.

Svarstyklės Šiandien bus nelengva realiai įgyvendinti planus, ypač jei jie susiję su platesne sfera nei esate įpratę. Būkite pakantesni kitokiai nuomonei.

Skorpionas Jums norėsis bendrauti, burtis į kompanijas, linksmintis, skirti pasimatymus. Kūrybinio veiklumo ar komercinio apsukrumo lygiu galite pranokti patys save. Verčiau neikite į prekybos centrus, nes neatsispirsite išlaidavimo manijai.

Šaulys Jums itin rūpės su darbu ir sveikata susiję klausimai. Jie turėtų pajudėti pirmyn. Vis dėlto būtina aktyviai veikti, o ne sėdėti sudėjus rankas ir laukti, kol savaime pasiseks.

Ožiaragis Regis, ši diena parodys, kiek jūs rūpite kitiems žmonėms ir kaip mokate prisitaikyti, bendradarbiauti. Pamirškite ambicijas ir sugebėsite suderinti skirtingas nuomones, planus. Neįsižeiskite už konstruktyvią kritiką.

Vandenis Būsite nusiteikę spręsti klausimus, kurie susiję su verslu, bendrais finansais, mokesčiais, paskolomis. Sustiprės meilės ir sekso poreikis. Nepainiokite dalykinių reikalų su intymiais. Nuotykiai su kolegomis gali įklampinti į intrigas, apkalbas.

Žuvys Tai akiratį plečianti diena. Mokymasis, informacija, ryšiai - be šito diena būtų praleista tuščiai. Jums turėtų sektis įgyvendinti dalykinius sumanymus, ypač jei jie susiję su užsieniu, studijomis, teisėtvarka. Nežiopsokite kelyje.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą