horoskopas antradieniui, birželio 25 d.

Avinas Nesureikšminkite paprastų gyvenimo sunkumų. Pasaulis nėra juodas, nors ir reikia grąžinti skolas, taupyti, vykdyti pažadus. Pasimatymas, bendra pramoga, smagus apsipirkimas gali pataisyti meilės reikalus ar bent jau jūsų nuotaiką.

Jautis Šiandien veršitės kuo toliau nuo namų. Jums būtina nors trumpa permaina. Kažkuo nustebins žmonės, su kuriais teks bendrauti.

Dvyniai Niekaip negalėsite iš galvos išmesti dalykinių reikalų arba savo pareigų tėvams, šeimai. Turėkite drąsos išreikšti meilės, draugiškumo jausmus. Tuo galite daug ką pakeisti į gera ar bent jau nepabloginti situacijos, kuri yra gana trapi.

Vėžys Būsite kupini jausmų ir emocijų. Norėsis iki soties paplepėti ir papramogauti su draugais, dalyvauti varžybose ar kažką kolektyvinio organizuoti, koordinuoti. Staiga pajusite beprotiškai pasiilgę įvairių malonumų, meilės, flirto.

Liūtas Išmintingiau elgsitės, jei mažiau pasakosite aplinkiniams apie savo planus, pažiūras. Stenkitės subtiliai atsiriboti nuo to, kas jus vargina, ir praleisti laiką taip, kaip trokšta jūsų kūnas bei siela. Saugokite sveikatą.

Mergelė Šiandien teks nemažai bendrauti, diskutuoti. Galite atsidurti tarpininko, arbitro vaidmenyje, derinti skritingus kitų žmonių interesus, juos taikyti. Tai seksis neblogai. Blogiau bus, jei patys tapsite oponentais ir konfliktuosite.

Svarstyklės Būsite nusiteikę apsipirkti arba uždirbti pinigų. Galbūt skirsite daugiau lėšų ir laiko išvaizdai, kūno priežiūrai - puošitės, jauninsitės. Yra didelė tikimybė, kad jūs arba jūsų partneris neįvertinsite savo finansinių galimybių.

Skorpionas Aktyviai ir noriai bendrausite. Seksis meilėje, kūryboje, pasirodymuose. Nevengsite imtis iniciatyvos, rizikuoti. Galima trumpa kelionė ar patraukli pažintis. Nepasitikėkite nepažįstamais, ypač kelionėje.

Šaulys Užuovėją teiks šeima, artimieji. Tačiau daug lems jūsų nuotaikos bei nuoširdumas. Gali būti, kad stengsitės priversti kitus daryti tai, kam jie nenusiteikę. Tokiu atveju sukelsite įtampą ir ginčus.

Ožiaragis Atsidėkite malonumo teikiantiems užsiėmimams, ilsėkitės, bendraukite su mielais žmonėmis. Galite patirti žavių akimirkų, jei esate paskyrę meilės pasimatymą, siekiate sublizgėti scenoje ar "sergate" už savo vaikų, kitų numylėtinių sėkmę.

Vandenis Domėsitės grožio profilaktika, dietomis, madingais apdarais. Galite elgtis kiek neįprastai. Jei pernelyg atvirai demonstruosite savo norus ar keistą skonį, tai gali nepatikti dominančiam asmeniui. Galite sukelti apkalbų, kritikos.

Žuvys Šiandien jums nestigs gero ūpo, sportinio azarto, kūrybinio ir romantiško polėkio. Kita vertus, būsite nekantrūs ir linkę ginčytis, niekam nenusileisti. Taip galima sugriauti ir geriausius santykius. Bendraukite taip, kad visiems būtų malonu.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą