Horoskopas trečiadieniui, birželio 26 d.

Avinas Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau nei norėtumėte. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs.

Jautis Nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri dėl savo nuomonės teisingumo. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni darbo kolektyve, viešajame transporte. Galimos netikėtos vagystės.

Dvyniai Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs. Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis – ir tai bus visiems nenaudinga. Remkitės labiau savo jėgomis. Geradariai gali nuvilti, o vadovas pamiršti duotą pažadą.

Vėžys Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau elkitės su nauja informacija ir sprogiomis, degiomis medžiagomis.

Liūtas Žinosite, kaip ir ką reikia priremti prie sienos. Bet ar reikia tai daryti? Diena žada netikėtą pralaimėjimą, nusivylimą, išdavystes. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti.

Mergelė Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų.

Svarstyklės Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko prispausti jėga.

Skorpionas Mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar taps sėkmingi mėginimai kam nors paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus. Nepervertinkite savo jėgų darbe.

Šaulys Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ir nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite pernelyg pastabūs visokiems artimų žmonių „nusižengimams”. Pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – ji gali ateiti tuomet, kai jos nebereikės. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

Vandenis Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriiminėkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs prie sutuoktinio.

Žuvys Sudėtinga diena: iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų – rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą