Diena daug siūlanti, tačiau ir apribojanti

Dvilypė diena, daug siūlanti, žadanti, tačiau ir apribojanti, stabdanti, draudžianti.  Nors tai gerų kontaktų, pažinčių užmezgimo, naujų žinių įgijimo, pelno bei kaupimo metas, kai užplūsta jėgos, apima entuziazmas (norėtųsi tikėti, kad tai – į naudą!), nieko nauja nesiimkite, naujų darbų nepradėkite, neįsipareigokite. Jausitės stiprūs, bet energijos perteklius gali virsti įtampa, kartais nepagrįstomis fantazijomis. Kita vertus, susivaldantys asmenys gali kai ką naudinga nuveikti (ypač jei tai susiję su reikalo užbaigimu, tvarkymusi, valymu) – svarbiausia susitelkti į tikslą ir nesigriebti visko iškart. Patartina gilintis į sunkias, sudėtingas veiklos problemas ir vengti analizuoti nesklandumus asmeniniame gyvenime – ne laikas aiškintis meilės santykius, kovoti dėl mylimo asmens dėmesio, pripažinimo. Kad ir su kuo bendrausite, labiau pasistenkite kitais pasirūpinti, pamirškite savo problemas, nekalbėkite apie save. Patartina ugdyti humoro jausmą, pokštauti, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Palanku kirpti plaukus, nagus. Venkite naudotis transportu, stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis. 

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapne skraidyti, jei kas nors jus vardu pašaukė. Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis, valtimi plaukti – jūsų gyvybei gresia pavojus.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis, nagą nusilaužti – gresia muštynės, katastrofa, vandens ant kelių netyčia užlieti – apkalbos, šmeižtas, šantažas.

Geras ženklas: rytą keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas tvarkyti svarbius reikalus; palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsias bei juodą.

Avinas (03 21–04 20). Nesitikėkite, kad pavyks viskas, ką suplanuosite, pasiruoškite imtis to, ko nesuplanuosi. Gali tekti dalyvauti akcijoje „Išgelbėk draugą“. Tad sau vargu ar šiandien priklausysite.

Jautis (04 21–05 20). Gali atsirasti nenumatytų kliūčių jūsų veiklai. Nepraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savo nuopelnų. Delskite, nepriimkite lemtingų sprendimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Vargu ar suvoksite savo klaidas, pajusite realią grėsmę. Problemų galite tikėtis dėl įstatymų nepaisymo, nesiskaitymo su užsienio partneriais. Galimi netikėti nuostoliai, traumos, avarijos. Vis dėlto viešnagėms puikus metas, tad neatsisakykite kvietimo į svečius.

Vėžys (06 22–07 22). Pralaimėjimų, nusivylimų, nuostolių metas, tad svarbu likti blaiviems ir tolerantiškiems. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo. Nemalonumai gresia per partnerius, sutuoktinį.

Liūtas (07 23–08 22). Bus labai aktuali pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema, tad siekite išlikti draugiški. Kita vertus, laikykitės atokiau bendraudami su jums nemaloniais piliečiais. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio bei apsisprendimo pagrindu. Jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, šiandien jie gali priminti save.

Mergelė (08 23–09 22). Pedantiškumas gali išgelbėti nuo nelaimingų atsitikimų, klaidų darbe. Pasistenkite būti nuoširdesni ir bendraudami su artimaisiais, nustokite ieškoti trūkumų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite apsirikti vertindami savo perspektyvas ir įsivelti į pražūtingą avantiūrą. Nekreipkite dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, apkalbas apie jums svarbų asmenį, brangų žmogų. Šios dienos susitikimai, naujienos gal ir ne visada malonūs, bet svarbūs ir gali padėti kai ką pakeisti į gera. Diena palanki romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas (10 24–11 22). Nuojautos pildysis – nedarykite nieko, ko nesinori, ir artimiesiems neleiskite rizikuoti tvarkant reikalus, dėl kurių abejojate. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Saugokite sveikatą ir turtą.

Šaulys (11 23–12 21). Galite sužinoti dalykų, kurie nustebins, šokiruos. Neskubėkite aiškintis teisybės (ypač su mylimu asmeniu, vaikais). Nors palankus laikas tvarkyti verslo reikalus, netinkamas pasirašyti atsakingus dokumentus. Didesnis vagysčių, autoavarijų pavojus. Ne laikas ir naujoms pažintims. Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Venkite asmeniškumo. Gali tekti susidurti su itin įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą.

Vandenis (01 20–02 18). Mokėkite nereaguoti į provokacijas, siekite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi ir savo reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją. Geras laikas tvarkyti reikalus su žmonėmis iš toli.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalanki diena aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Jei blogai jaučiatės, likite namie (bent jau kelionėms netinkamas laikas). Būsite linkę pasiduoti neigiamai įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo, tad bendraukite tik su optimistiškai nusiteikusiais asmenimis, kurie nuramins, įkvėps. Svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą