Horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 2 d.

Avinas Šiandien pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems asmenims, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Vakaras nepalankus jokiems įsipareigojimams, nes lengva apsigauti. Venkite abejotinų kontaktų ir nuotykių bei svaigalų.

Jautis Pirmoje dienos pusėje seksis bet kokie darbai. Tačiau laiko stoka gali trukdyti parodyti gerus ketinimus aplinkiniams. Venkite abejotinų sandėrių. Jei pirksite techniką, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarkingų dokumentų.

Dvyniai Būsite gana nedarbingi, todėl džiaugsitės, jei kiti už jus rūpinsis praktiniais reikalais. Iš paskalų sužinosite tai, kas jums padės planuoti tolesnius savo veiksmus. Būkite itin atsargūs kelyje bei eksploatuodami techniką.

Vėžys Iš ryto seksis darbuotis, bet į vakarą išaugs nervingumas, netikrumas. Į bėdą gali patekti artimas žmogus. Labai lengva užkibti ant sukčių kabliuko arba išprovokuoti šeimynines scenas ir per jas patirti traumų, nuostolių.

Liūtas Pirmoji dienos pusė bus produktyvi. Jūsų sumanumas leis išvengti nuostolių ir užtikrins naudą. Tačiau vakare prarasite pasitikėjimą. Galbūt su tuo bus kažkaip susijusi auganti karta, mylimas žmogus. Galite pasielgti neatsakingai.

Mergelė Šiandien galite sudarinėti sutartis, dėl kažko svarbaus tartis, derėtis. Tačiau jei tuo užsiimsite vakare, maža vilties, kad išeis į naudą. Kažkokios problemos, susijusios su darbu arba sveikata, gali jus kiek išmušti iš vėžių.

Svarstyklės Šiandien nestigs rūpesčių. Labiausiai jums rūpės, kas vyksta su artimais žmonėmis bei jūsų santykiais. Jeigu lipsite jiems ant kulnų priekaištaudami ar kritikuodami, nesitikėkite meilių žodžių. Vakare galima nemaloni situacija.

Skorpionas Diena bus labai prieštaringa. Džiugins romantiški nuotykiai, nekaltos vaikų išdaigos, tačiau stresą gali įvaryti neplanuotai pakrypę finansiniai, komerciniai, paskolų ar draudimo reikalai. Saugokite piniginę, dokumentus.

Šaulys Norėsis viską sudėlioti į vietas, iškart matyti darbų, pastangų rezultatus. Regis, nelabai pasitikite kolegomis, vadovais. Manote, jog esate verti daugiau pagarbos, geresnio atlygio. Nepulkite regzti klastų, teatlėgsta ambicijos.

Ožiaragis Šiandien spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais bei dalykiniais santykiais. Į vakarą darysitės mažiau objektyvūs. Jums lengva bus apkaltinti, apkalbėti kitą žmogų, bet sunku atleisti, suprasti.

Vandenis Tikriausiai būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių bei verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties bei kitų svarbių dalykų. Neblogai seksis, bet galite apsigauti, jei pernelyg pasitikėsite kitais.

Žuvys Svarbiausius reikalus tvarkykite iš pat ryto. Jei jums labai svarbus yra teisinis, studijų ar autoriteto klausimas, tai vakare atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų jums garbės nedarantys dalykai. Saugokitės aferistų.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą