Horoskopas penktadieniui, rugsėjo 6 d.

Avinas Sudėtingas metas. Nesiveržkite imtis nieko nauja, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje.

Jautis Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, bet neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio – iliuzijų šiandien pakaks.

Dvyniai Pavojinga diena. Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti reikalus, venkite skubėti. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote darbo vietą.

Vėžys Laikas stabtelėti. Imkitės tik kasdienių reikalų. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei būsite skubinami apsispręsti.

Liūtas Jei į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais – nepykite ant jų, reikia susivaldyti, kad ir ką jie iškrės.

Mergelė Aplinkiniai, ypač namiškiai, pastebės ir primins jūsų trūkumus, klaidas. Bet įsiklausykite į jų žodžius – tai apsaugos nuo iliuzijų, pasirinkimo klaidų, nelaimių.

Svarstyklės Būtų gerai neprarasti kantrybės, antraip tie, kurie šalia jūsų, taps jūsų nepasitenkinimo auka.

Skorpionas Sudėtingas laikas – gali tekti susidurti su įvairiais nesmagumais, moraline prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimas nusivylimas mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Šaulys Dar kartą teks prisiminti biblinę tiesą: nesusikurk stabo. Nemalonumai dėl idealizmo, fanatizmo ar ambicijų. Ši diena privers atsipeikėti ir atsisakyti bent dalies iliuzijų. Mažiau planuokite: vargu ar viską suspėsite.

Ožiaragis Nepatartina imtis sudėtingų dalykinių užduočių, veltis į konfliktus, konkurencinę kovą. Tai netikėtų pavojų diena.

Vandenis Mažiau vilkitės, planuokite – viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Galimi keisti pokyčiai – tai, kas anksčiau nepatiko, dabar gali pasirodyti visai miela, o tai, ką mėgote, dabar atstums. Galima išdavystė.

Žuvys Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims. Nesiimkite jokių sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą