Pirmadienis konfliktinis bei pavojingas

Pirmadienis konfliktinis bei pavojingas – kad ir kuo užsiimsite, reikia atsisakyti rizikos. Venkite ginčų, konfliktų, nes gali atgyti sena nesantaika. Dabar taps itin svarbu saikas, savitvarda, tolerancija. Būtina didelė atida vairuojant transporto priemonę, rašant, skaičiuojant, dirbant su informacija, dokumentais, pinigais. Diena visiškai netinkama įsigyti vertingų daiktų, papuošalų, meno kūrinių, transporto priemonių, telefonų. Šiomis dienomis būkite atidesni valgydami, gerdami – išaugs apsinuodijimų tikimybė. Būkite apdairesni ir su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais daiktais, instrumentais. Ir nerizikuokite vairuodami, kad įrodytumėte savo pranašumą. Tai nepalankus metas kelionėms.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – bet kokie sapnai, net geri, reiškė įspėjimą apie nesėkmes, ligas, katastrofas. Geri sapnai gali reikšti apgaules, o blogi – agresiją.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, nusiplikyti – materialinės problemos, jei namuose kas nors sulūžtų, jei tinkas imtų byrėti, automobilio gedimai, ypač susiję su ratais, jei iš rankų kris piniginė, rankinė – nesėkmės tvarkant finansinius reikalus.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų, monetų herbu į viršų – laimė, sėkmė meilėje, išvysti lietų saulei šviečiant – taika, teisingumas, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus (ypač teisinius, finansinius), kelionėms; tinka nešioti žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada ne pačias smagiausias staigmenas, netikėtus nuostolius. Gali tekti atsisakyti seniai planuoto reikalo, kelionės.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį reikėtų pasisaugoti konfliktų darbe. Stenkitės kuo geriau atlikti savo užduotis – padarytos klaidos gali pakenkti jūsų karjerai bei finansinei padėčiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienio nuotaikos pakilesnės, tačiau rūpesčių nesumažės. Nepervertinkite savo galimybių, tenkinkitės tuo, ką gaunate. Rūpesčiai galimi dėl įstatymų pažeidimo, taip pat dėl kelionių ar per svečius, žmones iš toli.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis nesmagus – nieko griežtai neplanuokite. Gresia konfliktai, nenumatytos išlaidos, traumos, avarijos.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį staigmenos gali išmušti iš pusiausvyros. Pasistenkite tądien išvengti ginčų, mokėkite nusileisti, prisitaikyti. Tai itin svarbu bendraujant su savo pora.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – žioplų klaidų metas, kai dėl neatsargumo, per didelio pasitikėjimo savimi papuolama į bėdą. Didesnė konfliktų, traumų tikimybė darbe, kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis provokuos avantiūroms, deja, šįkart jos neišdegs. Mokėkite nereaguoti į savo vaikų provokacijas, nebūkite kategoriški ką nors teigdami ar neigdami jų pažiūras, įsitikinimus (priešingu atveju galite priversti paauglį bėgti iš namų). Galimi konfliktai ir su mylimu žmogumi dėl nesusišnekėjimo, neesminio nuomonių skirtumo – iš tiesų bus daugiau bendrų sąlyčio taškų, nei jums atrodys.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį tikėtini nesmagumai darbe, tad svarbi jūsų darbų kokybė. Labiau pasaugokite savo, kaip profesionalo, reputaciją ir darbo vietą. Diena visiškai netinkama imtis svarbių, atsakingų darbų.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis visiškai netinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams. Būkite atidesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Derėtų vengti ginčų su savo pora, nereikia stengtis ką nors įrodinėti (ypač ištikimybę) – tik pabloginsite padėtį. Pirmadienį labiau pasaugokite pinigus bei turtą.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį mokėkite nereaguoti į provokacijas. Kad ir ką išgirsite, išvysite, pirmiausia suskaičiuokite nuo dešimt iki vieneto (galima ir nuo šimto iki vieneto) ir tik po to ko nors imkitės. Tai pavojingos dienos, kai galima nemenkai nukentėti per pyktį, karštakošiškumą, skubėjimą.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis apgaulingas ir visiškai netinkamas tvarkyti reikalus (ypač piniginius ir turto). Šios dienos patikrins santykių su mylimu žmogumi tvirtumą.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą