Tai gana sėkmingas laikas

Iki 17 val. 52 min. tęsis vakar prasidėjęs karminio atpildo metas, kai gauni tai, ką esi užsitarnavęs per mėnesį. Tad jei kas nors negero nutiks, nepykite: patys esate kalti, o jei nusišypsos laimė, tikrai esate jos verti! Vis dėlto diena daug kuo palanki – laukia geri susitikimai, naudingi pasiūlymai. Gali pradėti spręstis sena problema, tvarkytis užvilkintas reikalas. Tai gana sėkmingas laikas, kai tie, nuo kurių priklauso mūsų gerovė, už mus vyresni šeimoje bei viršesni darbe, tampa draugiški ir geranoriški, o didysis treneris likimas nustoja spęsti spąstus... Žodžiu, kuriam laikui visi „gera“ linkintys paliks mus ramybėje ir bus galima laisvai bei lengvai tvarkyti įvairius susikaupusius reikalus. Tiks spręsti karjeros, finansines problemas – nestigs sumanumo, išradingumo bei reikalingų asmenų geros valios. Palankus laikas įvairiems susitikimams, susitarimams, deryboms – ne tik gana greitai atsiskleis tikroji partnerio, oponento pozicija, bet ir bus rastas būdas, kaip patenkinti abi puses. Tik būkite lankstesni – ne laikas užsispirti. Geras metas ir įstrigusiems reikalams tvarkyti, senam projektui atgaivinti. Galima imtis ir naujų darbų, kuriems seniai buvo rengtasi. Tinka pasirašyti ilgalaikius susitarimus, tiesa, greitų rezultatų iš šios dienos veiksmų nesitikėkite. Beje, šiandien naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – tai aktyvus laikas. Abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis. Palanku už ką nors kovoti, ginti principus, rizikuoti, lenktyniauti. Netinka liūdėti ir ką nors užbaigti. Nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais. Tinka įsigyti pirštines. Gerai daugiau sportuoti, bėgioti. 

 Sapnuose iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti valgį, turtus, galvos apdangalus, bet blogai pinigus – nuostoliai, ginklus – išbandymai, nelaimės, mirusieji, kapinės – planų suirimas, katastrofos. Blogas ženklas: jei lūžtų metaliniai instrumentai, jei paukštis jus paženklintų, jei po jumis sulūžtų kėdė ar lova, laiptai, sušlapti, sulyti.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes, rasti pamestą peilį (gerai jį paimti, paliekant toje vietoje monetą), įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su nereikalingais žmonėmis, neteksite jums nereikalingų daiktų, pinigų, rasti aštrų metalinį daiktą – greit jūsų priešai bus nugalėti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus pradėti ką nors nauja – užsiimkite atidėtais, nebaigtais darbais; tinkami pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Draugai, mylimas žmogus padės kai ką svarbaus suprasti ar pakeisti savo veikloje, asmeniniame gyvenime – tai reikalingų permainų diena, kai galima rizikuoti, žaisti su likimu. Jei esate nusiteikę optimistiškai ir geranoriškai, tinka spręsti problemas, susijusias su karjera. Tik būkite apdairūs įsipareigodami – vargu ar duotus pažadus įvykdysite, nes daug ką lems partneriai, aplinka, šeiminės aplinkybės.

Jautis (04 21–05 20). Ypatingas laikas – tai daug kuo palanki diena, gera susitikti su svarbiais žmonėmis. Galimos naudingos pažintys su užsieniečiais. Palanku vykti į tolimas keliones arba tvarkyti kelionių dokumentus. Sėkmės metas, kai pasaulis atrodo didelis ir geras (taip ir bus iš tiesų). Palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, ypač susijusius su užsieniečiais, partneriais, taip pat su kelionėmis, darbo keitimu. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes. Kelionėje ar svečiuose gali užsimegzti naujas meilės ryšys (tikėtina, kad jis virs santuoka, kuri bus laiminga).

Dvyniai (05 21–06 21). Intriguojantis metas, kai sėkmė lydės, jei rizikuosite – tiek tvarkydami reikalus, tiek jausmų srityje. Verta spręsti problemas, susijusias su paskolomis ir skolomis, draudimu, paveldėjimo gavimu. Mėginkite ieškoti naujų uždarbio šaltinių – atrasite tai, apie ką nė nenutuokėte. Tiesa, šiandien galite susidurti ir su nesmagumais, tačiau tai išsprendžiama. Jei nesinorės nieko daryti, patinginiaukite, atidėkite tai, kas neįdomu, nemalonu, sunku, kas erzina, kitaip gadina nuotaiką.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite atidūs pasiūlymams bendradarbiauti – galite įgyti patikimų sąjungininkų. Gali pavykti išspręsti svarbų klausimą – nelauktai aplinkybės susiklostys taip, kaip reikia, tad reikės tiktai mokėti jomis pasinaudoti. Beje, daugiau nuveiksite, jeigu vengsite ginčų, – ieškokite sąlyčio taškų ir neįrodinėkite savo tiesos. Toli nuo namų, svečiuose, kelyje galite patirti meilės nuotykį.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite – šiuo metu geriausia plaukti pasroviui. Jeigu teks aptarinėti svarbius reikalus su kolegomis, šefu, siekite prisiderinti, – iki vėlyvo rudens bus nenaudinga labai užsispirti. Na, o šiandien bus puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanki diena gydymosi kurso pradžiai.

Mergelė (08 23–09 22). Diena sėkminga veiklai bei asmeninėms problemoms spręsti. Tinkamas metas svarbiems susitikimams, susitarimams. Gera proga apgalvotai avantiūrai. Bendraudami pasistenkite nepriekabiauti prie savo vaikų, nepriekaištauti dėl klaidų, nesėkmių, netvarkingumo, aplaidumo ir pan., būti meilesni tiems, kurie jus myli. Būkite atidesni vaikams – jie teisingai supras jūsų žodžius. Jūsų pačių pagalba tvarkant jų reikalus irgi bus naudinga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Esate linkę kiek be reikalo nusivilti, neįvertinti savo tikrųjų sugebėjimų. Nors iš tiesų viskas geriau, nei manote, reikšmingų dalykinių reikalų tvarkymo nesiimkite. Nebūkite labai rimti, venkite priekaištauti šeimos nariams, nes greitai įsižiebs barnis, nebūkite jiems labai griežti. Laimė ateis per artimuosius, sutuoktinį. Beje, šiandien neverta nieko daryti per jėgą – tik tai, kas savaime išeina.

Skorpionas (10 24–11 22). Būtinas atidumas perduodant informaciją, apdairumas įsipareigojant. Nors diena ir sėkminga, rytdienai nieko svarbaus neatidėkite, vis dėlto nesklandumai galimi važiuojant. Būsite įvertinti, tad pirmyn – nesėdėkite sudėję rankas. Būkite tikri, kad šios dienos susitikimai, pokalbiai, susitarimai ilgam taps naudingi. Diena palanki nedidelėms kelionėms, komandiruotėms, tiesa, nebūkite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais asmenimis.

Šaulys (11 23–12 21). Padaugės gerų draugų, geros nuotaikos bei gerų idėjų. Tuo pat metu jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš sunkios situacijos, tiesa, teoriškai, o ne praktiškai (tam tiks rytdiena). Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Diena tinkama spręsti susikaupusias finansines problemas. Taip pat bus svarbu nepriekabiauti prie sutuoktinio – nebepriminkite senų klaidų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Charizmos metas – pagaliau aplinkiniai jus įvertins. Svarbus laikas siekiant asmeninio bei savų idėjų pripažinimo. Šiuo metu galite įveikti bet kokius konkurentus. Bus puiki proga drąsiai ir vienu mostu sutvarkyti susikaupusius reikalus. Jeigu siekiate kam nors labai patikti, skirkite pasimatymą – būsite žavūs, iškalbingi, nepakartojami. Gali užsimegzti draugystė su įtakingu, žymiu asmeniu, kuris ateityje jums daug pagelbės.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų nuojauta išskirtinė – nedarykite nieko, ko nesinori, nebendraukite su žmonėmis, kurie nepatinka. Diena tinkama konfidencialiam pokalbiui bei susitarimui. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite penktadieniui. Būkite atidūs išgirtoms pastaboms, naujienoms, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta viską apmąstyti ir nepriimti jokių sprendimų.

Žuvys (02 19–03 20). Palanki diena susitikti su reikalingais žmonėmis, kad aptartumėte jums svarbų projektą, įgytumėte paramą, gautumėte reikalingos informacijos. Šiandien galite sutikti tikrų bendraminčių, įgyti gerų draugų. Imkitės naujų dalykų, veržkitės į naujas erdves – jums atviri bus visi keliai. Palankūs kontaktai su užsieniečiais – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai. Geras laikas vykti į keliones, eiti į svečius ar juos priimti namuose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą