Šiandien ką nors įžeidus ramybės galima netekti ilgam

Permaininga diena, kai geriau leisti likimui veikti savarankiškai. Kad šiandien sektųsi, būtina ramybė, taika, pagarba kitam asmeniui. Manoma, jog šiandien ką nors įžeidus ar pačiam supykus ramybės galima netekti ilgam. Nors viduje kils nepasitenkinimas, virs aistros, emocijos turi būti kontroliuojamos, kitaip nepastebėsite, kaip su kuo nors susivaidysite ar kelyje sudarysite avarinę situaciją. Noras pirmauti, visur spėti, pasirodyti gali baigtis liūdnai. Negerai laužyti ir santuokinę ištikimybę. Kita vertus, nepatartina žadėti, įsipareigoti nei dėl asmeninių, nei dėl dalykinių reikalų. Pailsėkite nuo valdiškų reikalų, labiau užsiimkite namais, šeima. Verta užsiimti ir tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Derėtų pasimelsti už mirusius protėvius, aplankyti kapus. Gerai ilgiau pabūti gamtoje, ypač aukštose vietose, kalnuose. Šiandien 22 val. 2 min. baigsis vadinamasis tiesusis Veneros judėjimas, ji apsisuks ir ims judėti atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki lapkričio 11 d. Atatupsta Venera juda retai, tik kas pusantrų metų. Kai Venera retrogradinė, netinka imtis naujų finansinių projektų, pradėti naujo verslo. Nepatartina ir pinigų investuoti, jei norima, kad jie greitai sugrįžtų. Meilės srityje tai irgi savotiško atoslūgio, poilsio periodas. Manoma, kad tuo metu galima sutikti žmogų, kuris buvo mylėtas ankstesnėse reinkarnacijose. Kita vertus, būtent tuo metu atsinaujina seni, nutrūkę meilės ryšiai. Jei dabar užsimezga naujas meilės jausmas, jis susijęs su karminiu skolų grąžinimu. Beje, šiuo metu reikia prisiminti savo skolas ir jas atiduoti. Netgi tuomet, jei nesate skolingi. Gerai duoti, o ne imti. Pats laikas užsiimti labdara.

Sapnai iš ketvirtadienio į trečiadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, apmeluoti.

Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga; pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui ir tinkamas tiek tvarkymo, remonto darbams, tiek įvairiems susibūrimams, pramogauti.

Avinas (03 21–04 20). Pakaks pasitikėjimo savimi ir sėkmės, tačiau viskas bus ganėtai trapu, neaišku: kaip tai kontroliuoti ir kiek apskritai tai galima daryti? Lyg ir viskas eisis sėkmingai, bet tik pamėginsite ką nors paskubinti, ką nors jėga paveikti, ir viskas ims stoti ar net pradės byrėti. Tai pavojingas laikas avantiūroms – tiek tvarkant piniginius ir turto reikalus, tiek meilės srityje. Ką nors keisti nebus sunku, bet nesėkmės atveju rasti kelią atgal jau bus sudėtinga.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų šeiminė Venera nuo šio vakaro ims judėti atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tas panašaus ims vykti ir jūsų gyvenime. Teks nurimti ir atsigręžti atgal. Ko nors naujo iki lapkričio vidurio (kol Venera bus retrogradinė) imtis nereikėtų. Bet tai jokiu būdu nebus blogai, nors ir atrodys, kad gyvenimas sustojo. Dabar turėsite puikią progą ištaisyti senas klaidas, perdaryti tai, kas nepavyko, ką sugadinote, per prabėgusius pusantrų metų. Šiandien patartina užsiimti namais, spręsti šeimos problemas. Dalykinei veiklai diena nepalanki.

Dvyniai (05 21–06 21). Kuo mažiau iniciatyvos – dabar svarbu išgirsti savo nuojautą: ką ji sako? Laikas suabejoti, neskubėti – nebijokite praleisti geros progos. Diena susijusi su likimo dovanomis ir tai, kas šiandien nutiks, yra užtarnauta. Ne laikas naujoms pažintims ir avantiūroms – nei finansų, nei meilės srityse. Tesėkite pažadus artimiesiems, grąžinkite skolas tėvams, sutuoktiniui. Bet kokiu atveju tam turėsite pakankamai laiko iki lapkričio vidurio.

Vėžys (06 22–07 22). Nors kai kas stabdys, net apribos, nukreips kita linkme, Vėžiams tai nieko blogo, netikusio nežada. Net atvirkščiai – prasidės metas, kai jie pajus, kad grįžta jėgos, atsiranda progų atsigriebti už prarastą laiką, nepanaudotas progas. Nors šiandien pagrindinis dėmesys turi būti šeima, namai, nemažai naudingo pavyks atlikti ir darbe: verta imtis daugiau darbų – tai užtarnautos naudos, pelno metas, kai tinka spręsti įsisenėjusias dalykines ir finansines problemas.

Liūtas (07 23–08 22). Jei spręsite karjeros ir konkurencijos problemas, nepulkite į mūšį – šiandien laimės tas, kuris bus lėtesnis, tylesnis. Jūsų puiki intuicija tikrai padiktuos tinkamiausią būdą varžovams nugalėti, jei leisite sau šiek tiek atsipalaiduoti, nurimti, užsimiršti. Šiuo metu (ypač šiandien) savaime esate stiprūs ir sėkmės lydimi, tad, kad ir kuo užsiimsite, neperlenkite lazdos. Ypač tai bus svarbu prisiminti bendraujant su žmogumi, kurį mylite.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbus gebėjimas blaiviai vertinti situaciją. Pasisaugokite žmonių, mėgstančių perdėti, pagražinti ar tiesiog įžūliai save pristatyti. Neklausykite tų, kurie siūlys ką nors ypatinga, greitai, čia ir dabar! Greičiausiai tai reiškia „niekada“ tiek piniginių ir turto, tiek meilės srityse. Tad mažiau svajokite, nesižvalgykite į padebesius: šiandien saugiausia – žvirblis rankoje!

Svarstyklės (09 23–10 23). Draugų padedami galite nemažai nuveikti ir laimėti jums svarbų reikalą. Tai metas, kai įgyjama patikimų sąjungininkų bei galingų rėmėjų. Tiesa, ieškoti atramos reikėtų tarp tų, kuriuos seniai pažįstate, – naujos pažintys neperspektyvios. Apskritai naujovėmis šiandien geriau nesižavėti – per jas įstrigsite ilgam ir patirsite dar ir finansinių (ir moralinių) nuostolių. Nepraraskite atidumo skaičiuodami, rašydami, žadėdami ar tiesiog kalbėdami, liežuvis – jūsų priešas.

Skorpionas (10 24–11 22). Teoriškai reikėtų siekti kuo aukščiau, užsimoti kuo plačiau, kovoti už savo galimybes, įtaką, nes tai iškilimo, išaukštinimo metas, kai galite sulaukti pelnyto pripažinimo ir atpildo. Tačiau faktiškai ši akcija gali nepasiteisinti, ypač jei jūsų praeityje „kabo“ visokių aštrių kablių ir neiškasta uždelsto veikimo bombų. Kita vertus, jei norite ką nors iš esmės pakeisti veikloje ar santykiuose su artimaisiais, mylimu žmogumi ir esate pasirengę papildomiems rūpesčiams ir tam tikriems nuostoliams, darykite tai šiandien.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite priimti jokių sprendimų. Jūsų populiarumas nemenkas ir bus svarbu jo neprarasti, o tai įmanoma per kelias savaites. Tai puiki proga sustoti ir rimtai apžvelgti nueitą kelią, įvertinti turimus rezultatus. Kai kuriose srityse patyrėte nuostolių, teko kai ką prarasti, su kai kuo atsisveikinti? Nieko blogo – tai neišvengiama, nes reikia apsivalyti, atsisakyti to, kas buvo praeityje. Šiandien atsiriboti nuo praeities jums taps itin svarbu, jei norite sulaukti išskirtinės sėkmės po savo gimtadienio, kuria galėsite džiaugtis visus metus!

Ožiaragis (12 22–01 19). Palanku aiškintis nuostolių priežastis, spręsti skolų, mokesčių problemas. Tik būkite reiklesni dalykiniams partneriams. Ir jokių avantiūristiškų užmojų – nei tvarkant reikalus, nei dėl jausmų. Dabartiniai ketinimai, planai, nauji projektai vargu ar pasiteisins, o jei ir sulauksite naudos, tai ne taip greitai, kaip svajojate. Ir neskubėkite veltis į flirtą. Dabartinės romantiškos pažintys – itin efemeriškas reikalas: čia yra žmogus, jausmai, glaudus ryšys – čia staiga tuščia, nieko.

Vandenis (01 20–02 18). Bus naudinga puoselėti jau esamus dalykinius ir asmeninius ryšius ryšius, bendradarbiavimą. O imtis ar ieškoti ko nors naujo neverta. Apsigauti galite ir tuomet, jei susidursite su žmonėmis iš praeities, kurie, tarkim, kuriam laikui buvo dingę iš jūsų akiračio. Šiuo metu (kol Juodasis Mėnulis neišeis iš jūsų ženklo iki gegužės mėnesio) turite būti itin budrūs bendraudami ne tik su naujais pažįstamais, bet ir su tais, kurie išnirs iš jūsų praeities, – jie tikrai neatėjo jūsų gelbėti.

Žuvys (02 19–03 20). Nesistenkite dominuoti nei darbe, nei bendraudami su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Tinkamas metas imtis atidėtų, užvilkintų darbų. Jei būsite prašomi kam nors patalkininkauti – neatsisakykite. Ypač svarbu bus įsiklausyti į artimųjų pageidavimus ir skundus. Gerai tikrintis sveikatą, užsiimti naminių gyvūnų priežiūra bei sveikata. Ne pats geriausias metas romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims užmegzti. Ne laikas aiškintis santykius su mylimu asmeniu, juolab jį ko nors mokyti ar ko nors reikalauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą