Teks susidurti su tamsiąja savo asmenybės dalimi

Kritinė Mėnulio mėnesio pabaigos diena. Tai gana nesmagus laikas – tenka susidurti su savo tamsiąja asmenybės dalimi, tiksliau sakant, su tomis negatyviomis savybėmis, kurių esate linkę nepastebėti, užtušuoti, pateisinti. Kaip tik šiandien gali atsirasti tokia pagunda dar kartą nusileisti savo tamsiajam „aš“ ir, ko gero, iš karto patirti kartėlį, nusivylimą. Vis dėlto pasistenkite kuo labiau save kontroliuoti, kad dėl jūsų silpnybių nenukentėtų tie, kuriuos mylite, jūsų artimieji, draugai, ir patys pasistenkite ant nieko nepykti, nieko neteisti, nesmerkti. Deja (o gal kaip tik gerai?), šiandienai būdingas didesnis ar mažesnis sąmonės prislopinimas (lyg laikinas užtemimas), kai atsiveria tai, kas paprastai nuo visų slepiama. Tiesa, jei ką nors negero išties pastebėsite žmoguje, su kuriuo planuojate turėti bendrų reikalų, bendrą ateitį, sukluskite, rimtai susimąstykite: gal reikėtų padėti tašką jūsų santykiuose? Nepalankus metas deryboms – stigs aiškumo, teisingumo, užtat pakaks įtampos, konfliktiškumo. Nepalankus metas svarbiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams pasirašyti. Netinkamas metas sandoriams, finansiniams reikalams tvarkyti, didelėms išlaidoms. Visur būkite atsargesni, apdairesni – bus sunkiau susikaupti, ypač dirbant su informacija, vairuojant. Nebūkite patiklūs ir išsiblaškę – galite nukentėti ne tik dėl kieno nors nesąžiningumo, bet ir savo neatsargumo, lengvabūdiškumo. Išaugs ir apgaulių, intrigų tikimybė. Netinkama diena ir santykiams – tiek dalykiniams, tiek asmeniniams – aiškintis ir meilės pasimatymui. Teks atsakyti už ankstesnes klaidas, neįvykdytus įsipareigojimus antrajai pusei, ieškoti būdų, kaip išvengti besikartojančių problemų. Tiesa, šiandien vargu ar rasite išeitį – atidėkite tai rytdienai. Ši diena gali būti sunki vadovams, dvasininkams, pedagogams, misionieriams, keliautojams, muitininkams, kariškiams, sportininkams, medikams, farmacininkams, finansininkams, teisėsaugos atstovams. Patartina vengti svaigalų, stiprių raminamųjų vaistų. Itin blogas laikas asmenims, bandantiems įveikti alkoholizmą, narkomaniją, depresiją. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Šįvakar 23 val. 17 min. Merkurijus nustos judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir pajudės tiesiai. Šis tiesusis judėjimas truks iki 2019 m. kovo 5 d. Tai bus puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas. 

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti arba sustotų, jei šukos sulūžtų. 

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis geras klaidoms taisyti, taikytis, planams kurti; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Rūpesčiai dėl įžeistos savimeilės, ambicijų konflikto, savo galimybių pervertinimo ar per didelio pasitikėjimo autoritetais. Būkite atsargesni su įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli. Nekeiskite savo ankstesnės nuomonės, senųjų prioritetų ir įsitikinimų. Net jei jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka – galite jį sugadinti.

Jautis (04 21–05 20). Sudėtinga, nepalanki diena – gali pablogėti savijauta, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Dažniau nervinsitės be pagrindo ir tuo dar labiau pabloginsite situaciją. Į viską galite sureaguoti pernelyg emocingai, karštakošiškai. Laikykitės aukso vidurio – nepasiteisins nei optimizmas, nei pesimizmas. Nereikėtų priimti jokių svarbių sprendimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Mokėkite atsiriboti nuo išorinio pasaulio, bet ne nuo savo poros ir pareigų šeimai. O teisti, smerkti apskritai nereikėtų. Suklysite, apsigausite nepastebimai – vertėtų atsisakykite rimtų, atsakingų darbų, susitikimų, pokalbių. Labiau tikėkite sutuoktiniu – esate pernelyg įtarūs, pavydūs. Itin apdairūs būkite prie vairo. Svaigalų, kaip ir neblaivių draugų, patartina vengti.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas laikas – galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Specialiai pasigilinkite į savo veiklos trūkumus – šiandien bus naudinga analizuoti problemas. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei. Palankios iškrovos dietos.

Liūtas (07 23–08 22). Nesiveržkite į priekį – ko taip norisi šiandien, kažin ar norėsis rytoj, tad atidėkite rytdienai. Net jei viskas klostysis palankiai, nesiimkite nieko rimto – tai vienaip ar kitaip ateityje žlugs. Beje, netikėtai gali užsirūstinti šefas – geriau jo vengti. Visiškai netinkamas laikas jam aiškinti savo ketinimus, teisintis ar ko nors prašyti. Į jo pažadus geriau nekreipti dėmesio – vargu ar tesės.

Mergelė (08 23–09 22). Reikia ramiai palaukti ir susitaikyti (kol kas) su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote. Beje, tai iliuzijų metas – nė nepajusite, kaip prarasite atsargumą, apdairumą ir pateksite į kvailą padėtį. Mažiau žadėkite – vargu ar jums pavyks tesėti duotą žodį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net gerai, jei jausitės nesmagiai, – tai apsaugos nuo kur kas blogesnių dalykų. O jei jausitės puikiai, nepamirškite, kad tai nuostolių, pavojų metas, – visiškai netinka tvirtinti sandorių, investuoti ar skolinti pinigų, pirkti vertingų daiktų, rizikuoti prie vairo. Didesnė tikimybė apsinuodyti maistu, skysčiais, vaistais, dujomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma įrodyti. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams sudaryti. Nereikėtų šiandien pykti ant kitų, ypač sutuoktinio, partnerių, – tai jūsų pačių problemos. Nurimkite, atsiprašykite, atleiskite.

Šaulys (11 23–12 21). Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nieko nesiimkite gerai neapgalvoję. Galite būti agresyvūs, tačiau kovos pradėti netinka. Nieko nedarykite tik dėl naudos ar padėkos – to nesulauksite. Tačiau savo užduotis atlikite tiksliai ir sąžiningai – jūsų klaidos bus itin pastebimos. Nerizikuokite pinigais ir dėl pinigų – reikia palaukti geresnės progos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas imtis ko nors svarbaus, užmegzti naujas pažintis, tvarkyti svarbius piniginius ir turto reikalus. Pasistenkite nieko nesupykdyti ir nesukelti nereikalingų įtarimų. Geriausia šiandien vengti bendravimo: būsite patiklūs ir pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite namuose. Patartina nešioti apsauginius akmenis, amuletus.

Vandenis (01 20–02 18). Nieko nekeiskite. Vienintelės šiandien palankios permainos – atsisakyti ko nors žalingo, to, kas stabo jūsų pažangą. Svarbius sprendimus atidėkite rytdienai. Galite suklupti, susikompromituoti ten, kur kadaise jau buvote įklimpę. Niekuo nepasitikėkite, svarbius reikalus atidėkite ar bent jau niekam jų nepatikėkite. Nedramatizuokite galimų nesklandumų namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Jūs viską kuo puikiausiai išmanote, tačiau šiandien galite kai ką svarbaus supainioti, pasiduoti negerai draugų ir aplinkinių įtakai. Galite būti neobjektyvūs savo šefo atžvilgiu. Net geri šiandien gauti pasiūlymai bus tušti – tai verta svarstyti kitą dieną. Būkite atidesni skaičiuodami, rašydami, atlikdami užduotis darbe, vairuodami, taip pat pakantesni artimiesiems.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą