Tai viena palankiausių dienų veiklai šią savaitę

Nors tai kiek nervingas metas tarp dviejų užtemimų (Saulės sausio 6 d. ir Mėnulio sausio 21 d.), jei neleisite sau pykti ir piktintis, kerštauti ar šiaip nerimauti ir kitiems nuotaikos gadinti, – viskas susiklostys gana sėkmingai. O sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas padaryti įspūdį įtakingiems asmenims, savo vadovams. Pirmas įspūdis daug ką lems, tad būdami blogai nusiteikę ar netvarkingai (neįdomiai, nepatraukliai) apsirengę nesusitikinėkite su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų reikalams, santykiams su artimaisiais, bei tais, kurie dar jūsų nepažįsta.

Tai viena palankiausių dienų veiklai šią savaitę, tad pasistenkite kuo daugiau nuveikti, nieko svarbaus neatidėdami antrai savaitės pusei. Bus palanku spręsti socialines, juridines bei finansines problemas – pakovokite už savo teises, pinigus bei įtaką. Tinkamas metas naujų darbų pradžiai, svarbiems dokumentams tvirtinti, sandoriams – jie bus perspektyvūs, jei tai bus jūsų asmeninis sprendimas ir eisite pasirinktu keliu iki galo. Kita vertus, nereikia pamiršti, kad tai ir fatališkas laikas tarp užtemimų, kai bet kokie sprendimai turi būti labai apgalvoti, informacija deramai patikrinta, dokumentai kruopščiai parengti. Apsigauti, suklysti bus lengva.

Pirma dienos pusė iki 12 val. 20 min. – ramesnis, pasyvesnis laikas, susijęs su karminiu atpildu. Dabar gausite tai, ką per mėnesį užsitarnavote. Vėliau aktyvus laikas, kai verta imtis tų darbų, kurių nereikia atidėti, kuriuos galite iš karto užbaigti. Tiesa, būkite atsargesni su įvairiais aštriais daiktais, įrankiais (ypač peiliais). Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – tai reiškia, kad neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis iki 12 val. 41 min. aktyvesnis, tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, vėliau geras laikas gilintis į tai, kas atidėta; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Pirma dienos pusė – pelnytų gerų pokyčių metas. Siekite įtvirtinti turimus pasiekimus, labiau apsaugoti savo turtą. Palanku spręsti finansines problemas, geras laikas ryžtingam pokalbiui su šefu. Pirma dienos pusė tinkama ir darbo sutarčiai ar sandoriui pasirašyti. Antrą dienos pusę palanku įsigyti vertingų, prestižinių daiktų savo namams. Palanku ir ką nors nupirkti savo vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui.

Jautis (04 21–05 20). Puiki diena – plėskite savo galimybių bei įtakos ribas. Dabar esate stiprūs, tad pakaks jėgų bei sėkmės svarbiam sumanymui įgyvendinti. Geras metas ir svarbiam pokalbiui su biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu, kurio nemėgstate ar kuris nenori jūsų suprati, įvertinti. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, susitikite šiandien – tikrai sužavėsite, o jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu – savaime atsiras reikalingas sprendimas.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsipalaiduokite, nusiraminkite – pasikliaukite likimu, ir viskas ims klostytis taip, kaip jums būtų geriausia. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena ir svarbiam pokalbiui su artimaisiais, mylimu asmeniu, ir konfidencialiems susitikimams. Jums trukdantys keblumai, užgulusios problemos palengvėle spręsis, tik reikia laiko, tad nepraraskite kantrybės. Labiau seksis tiems, kurie vadovaujasi intuicija.

Vėžys (06 22–07 22). Galite įgyti įtakingo asmens pagarbą, sulaukti paramos iš vadovybės – drąsiai siūlykite savo projektus, reikškite savo nuomonę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikiama linkme. Tiesa, verta rizikuoti, mėginti laimę tik tokiu atveju, jei viskas gerai parengta, apskaičiuota, patikrinta. Įsiklausykite į draugų kritiką, patarimus, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei yra nesutarimų šiuo klausimu veikloje. Vakarą skirkite mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Svarbus veiklai metas, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyks laimėti svarbių dalykų. Tinkama proga pokalbiui su šefu, įtakingais valdininkais, rėmėjais – siūlykite savo projektus, siekite to, kas jums priklauso. Nebijokite kreiptis į vadovybę su reikalavimais, prašymais, ypač dėl algos padidinimo ar aukštesnių pareigų. Ir pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti didelius tikslus.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas metas. Gerai bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – ieškokite naujų kelių, neatrastų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi. Tad pasinaudokite atsiveriančiomis perspektyvomis. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose, bet ir asmeniniuose santykiuose. Beje, dabar tas laikas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pernelyg kuklinatės, neįvertinate savo iškilumo bei įtakos aplinkiniams. Tai sėkmės metas, kai verta spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeninio bendravimo srityje. Beje, galimi lemtingi atsitiktinumai, kurie naudingai pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti apie skolos grąžinimą senam draugui, giminaičiui. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Vertėtų labiau paisyti pirmo įspūdžio jėgos, tad pamąstykite apie tai, ką byloja jūsų išvaizda, kalba. Tai atminus diena bus puiki, tikėtina, kad laimėsite labai svarbią kovą. Tai bus geras laikas pasirodyti visuomenėje, reikšmingiems susitikimams, susitarimams, rimtiems partneriškiems ryšiams užmegzti. Jūsų autoritetas bei populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus.

Šaulys (11 23–12 21). Spręstinos dalykinės problemos – dabar aiškiai išvysite, kas negerai, ir rasite optimalią išeitį. Palanku kreiptis į vadovybę su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Palankūs dalykiniai susitikimai ir su užsieniečiais – galite gauti naudingų pasiūlymų. Gera diena vykti į komandiruotes. Beje, šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą, įkvėpti naujiems sumanymams. Geras laikas ne tik veiklos reorganizacijai, planams koreguoti, bet ir darbo vietai pertvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkmė netikėtai vėl aplanko, tad drąsiai, be įtampos tvarkykite jums svarbius reikalus – situacija ims gerėti. Šiandien būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Jei pristigs įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo ir rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo su vaikais klaidas, susitaikyti su mylimu žmogumi. Beje, tai romantiškas metas – netikėtai galite kilti naujų jausmų (tikėtina, jog tai bus tarnybinis romanas).

Vandenis (01 20–02 18). Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti. Svarbiausi pokyčiai bus susiję su jūsų partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis (ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą), taip pat dalykiniai partneriai. Palanku ką nors vertingo nupirkti namams, nepamirškite ir apie dovaną antrajai pusei. Ir nepasiduokite abejonėms – viskas pasiseks, jei užsibrėšite eiti iki galo, tiesa, vertėtų pasinaudoti jums siūloma pagalba, ypač tėvų, šeimos draugų.

Žuvys (02 19–03 20). Jums pavyks pakeisti savo vadovo, visuomenės, partnerių nuomonę apie save bei santykius jums palankesne linkme, tad daugiau bendraukite, aiškinkite savo poziciją, įsitikinimus. Palanku imtis užvilkintų, įstrigusių darbų, susitikti su žmonėmis, su kuriais vis neprisiruošiate pasikalbėti. Tinka pasirašinėti svarbius veiklos dokumentus. Gerinkite santykius su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės nesklandumus šeimoje, nesusipratimus su mylimu žmogumi.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą