Viskas tampa fatališka, sunkiai atitaisoma

Lyg ir pakaks energijos bei iniciatyvos, tačiau nereikėtų skubinti įvykių eigos, netiktų pradėti naujų darbų, už ką nors kovoti, juolab veltis į konfliktus. Tai Mėnulio mėnesio pabaiga bei apgaulingas laikas prieš Saulės užtemimą, kai viskas tampa fatališka, sunkiai atitaisoma. Tad venkite ilgalaikių sprendimų. Tiesiog stebėkite, kas vyksta šalia, gilinkitės į aplinkinių nuomonę. Stenkitės suprasti, atleisti. Tiktų imtis užvilkintų reikalų, palanku ką nors perdarinėti, užbaigti. Jei apimtų gailestis ar apmaudas, kad kas nors iš jūsų gyvenimo pasitraukė, ką nors praradote, tai reikštų, kad būtent to jums ir nereikia! Vis dėlto tai – pasyvus metas, kai reikia mažiau dėmesio skirti veiklai. Šiandien svarbiausi turi būti namai, šeima. Pasistenkite mažiau dirbti, daugiau ilsėtis. Patariama ilgiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. Tai meditacijos laikas, geras savianalizei, baimei įveikti. Bus palankūs ir įvairūs namus saugantys ritualai. Vengtinos tolimos kelionės.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis aktyvesnis, tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, o sekmadienį patartinas ramus poilsis uždarame rate.

Avinas (03 21–04 20). Būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, tačiau greitai nusiraminsite, jei imsitės mėgstamo darbo, pabendrausite su mylimu žmogumi ar geru draugu, nuoširdžiu kolega. Beje, nepraraskite blaivumo tvarkydami finansinius reikalus ar aiškindamiesi meilės santykius – ne laikas priekaištams, pretenzijoms. Patartina įsigyti seniai svajotą daiktą ar papuošalą, nueiti papietauti į savo mėgstamą restoraną ar kavinę.

Jautis (04 21–05 20). Nors jūs kupini ryžto veikti, nepulkite aklai vos tik atsivėrus kokiai nors naujai perspektyvai. Verta prisiminti ankstesnes pamokas ir pasitarti su artimaisiais, draugais. Tiesa, jei santykiai šeimoje įtempti, pats laikas imtis iniciatyvos taikytis. Būkite dosnesni artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesinervinkite, jei kas nors nesiseks darbe, – vargu ar ką nors pavyks pakoreguoti. Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes bei susidariusią situaciją. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti. Labiau pasisaugokite vagių bei pataikūnų. Stebėkite aplinkos ženklus – suprasite jums svarbų dalyką. Šiandien itin svarbu bus poilsis, geras miegas, ramybė.

Vėžys (06 22–07 22). Naudingas metas, jei atsisakysite tiesmukiškų veiksmų. Jūs keliate aplinkinių susidomėjimą ir galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Tiesa, rizikuoti netiks – likite santūrūs bei atsargūs. Ir nebūkite vieni – lankykite draugus, kvieskite juos pas save į svečius. Geras laikas pirkti baldus namams. Tinkama proga nudžiuginti dovana (net ir be progos) artimuosius.

Liūtas (07 23–08 22). Daug matote, daug suprantate, tačiau nesiimkite ryžtingų veiksmų darbe, jei nepalaiko kolektyvas. Gera proga susitikti su aukštą statusą turinčiais žmonėmis, aplankyti senus draugus, kurie tapo žymūs, įtakingi. Puikus metas vakare surengti mažą šventę artimiesiems. Beje, nupirkite ką nors namams naudingo ir malonaus. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 22). Gana palankus metas – jums pavyks rasti kompromisą, kad ir avis liktų sveika, ir vilkas sotus. Atsargiau priiminėkite finansinius sprendimus, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Tinka susitikti su užsieniečiais, įtakingais asmenimis – galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Tiesa, tai laikas prieš Saulės užtemimą, tad neskubėkite apsispręsti. Labiau įsiklausykite į nuojautas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite dažniau nusišypsoti ir nemąstyti apie liūdnus reikalus. Svarbius susitikimus bei reikalus, taip pat keliones atidėkite rytdienai ar pirmadieniui. Vis dėlto tiks tvarkyti keblius piniginius, turto reikalus, ieškoti pinigų namų remontui. Palanku pinigų skolintis, imti nedidelį kreditą. Būkite atidesni tėvų savijautai, išklausykite jų patarimų, įspėjimų.

Skorpionas (10 24–11 22). Mažiau piktinkitės ir stebėkitės, verčiau patys prisitaikykite prie situacijos. Tai geras laikas susitikimams su partneriais, žmonėmis, galinčiais patarti, padėti. Palanku užmegzti bendradarbiavimo ryšius. Palanki diena deryboms, susitarimams. Beje, tai romantiškas metas, palankus meilės pasimatymams. Gali užsimegzti ir naujas ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite smulkmeniški, labiau vadovaukitės nuojauta, o ne akivaizdžia logika. Būkite atidūs smulkmenoms dirbdami ir mokėkite jų nepastebėti bendraudami su artimaisiais, su tais, kuriuos mylite. Ne laikas priekaištauti, ko nors reikalauti. Puikus laikas imtis esminio pertvarkymo namie. Palankios detoksikuojančios dietos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors jaučiatės puikiai, venkite greitų, lengvabūdiškų sprendimų. Atidžiau stebėkite, ar jus teisingai supranta kolegos, partneriai, klientai. Nepasiduokite įtakai žmonių, bandančių įkalbinėti, įtikinti. Vis dėlto pamirškite rūpesčius, problemas – tai puikus laikas tikram poilsiui, pramogoms. Nepraleiskite progos taikytis su sutuoktiniu, mylimu asmeniu – parodykite antrajai pusei daugiau šiltų jausmų.

Vandenis (01 20–02 18). Nieko sunkaus nesiimkite – greičiau pavargsite. Svarbių bei skubių reikalų tvarkymą palanku atidėti kitai savaitei. Šiandien daug kas strigs – trūks jėgų bei sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Kuo daugiau laiko namuose praleisite, tuo geriau jausitės. Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę.

Žuvys (02 19–03 20). Svarbius ar net pavojingus darbus dirbkite susikaupę, nesistenkite visko daryti greitai. Dabar geriausia vadovautis patarle: „Neskubėk, ir būsi pirmas.“ Venkite daug kalbėti, juolab ką nors žadėti. Nesiginčykite su bendradarbiais – juk jūs galite iš tiesų puikiai sutarti. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar menkai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje.

 

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą