Stigs aiškumo, blaivios nuovokos

Sudėtingas metas dėl Saulės užtemimo Vėžio ženkle, kuris įvyko šiąnakt. Stigs aiškumo, blaivios nuovokos. Nesistenkite ko nors suprasti, neieškokite logikos, teisybės. O svarbiausia – nemeluokite sau. Plačiai atverkite akis ir įvardykite sau patiems tai, ką išvydote, drąsiai, be užuolankų. Pirmas įspūdis bus teisingas. Jei jums atsivertų itin nemalonūs ar, atvirkščiai, nepaprasti dalykai, dėl to nereikėtų nei orumo prarasti, nei imti puikuotis (ko gero, tai vienas kito verti dalykai). Staiga galite patirti ir dar vieną staigmeną – jūsų ankstesni, atrodytų, nepriekaištingi įsitikinimai šiandien nebebus atrama sprendžiant keblias problemas, kaip ir senų draugų, tėvų, vadovų nuomonė, pagalba. Tai savo ruožtu gali pakišti koją ginant savo interesus, savo reikalą. Jausite neregimą spaudimą iš šalies, galimos net provokacijos, o tai bus naudinga, nes būsite priversti kritiškai įvertinti savo ankstesnius įsitikinimus bei siekius ir atrasti naują moralinį pagrindą savo tikslams, ginti save, savo šeimą. Kadangi per šį užtemimą bus gana nemenkai pažeistas Merkurijus bei Uranas, padaugės dezinformacijos, gudravimo, apgaulių bei įvairių apsišaukėlių, „kvalifikuotų“ specialistų, savo reikalo žinovų. Tad nebūkite lengvatikiais – neskubėkite patikėti tuo, kas jums bus tvirtinama. Ir nesiveržkite ką nors keisti (kad ir kaip kiti įrodinėtų, jog verta), kaip ir deklaruoti savo mintis, įsitikinimus. Galios taisyklė: „Nemesk kelio dėl takelio!“ Beje, ši rekomendacija taps naudinga ir visam dviejų savaičių fatališkam laikui tarp užtemimų (Saulės liepos 2 d. ir Mėnulio liepos 16 d.), kai neturime teisės daryti klaidų, nes jos bus užfiksuotos ir sunkiai pataisomos. Diena nebus palanki aktyviai tvarkyti reikalus, atsakingiems sprendimams priimti, naujų darbų pradžiai. Netinkamas laikas ir vykti į keliones. Jei būsite kelyje, labiau pasaugokite savo sveikatą ir turtą. Išlieka įvairių avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Stigs atidos, bus sunkiau susikaupti, tai komplikuotas metas dirbantiems protinį darbą, tiems, kurie mokosi, taip pat žiniasklaidos bei transporto tarnyboms. Būkite apdairesni vairuodami, saugokitės apgavikų bei vagių. Netinkama diena transporto bei ryšio priemonėms pirkti. Šiandien 18 val. 18 min.Venera įeis į Vėžio ženklą ir juo judės iki liepos 28 d. Venera Vėžyje stiprina gerus ryšius šeimoje, skatina nesusituokusiuosius pamąstyti apie šeimos kūrimą. Daugiau dėmesio skiriama namų jaukumui, patogumui. Tai puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei regėjote karves, pieną bei pieno produktus – tai sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose. Blogai, jei sapne tuštinotės – nuostoliai, vagystės, jei buvote nuogi ar išsitepę – nesėkmės, neturtas, plaukti vandeniu – apkalbos, žiema – liga, pinigai – nuostoliai, kraujas – liga, katastrofa.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį ar jos nepaklausyti, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, nuolat jausti troškulį, žagsėti, jei vandenį atjungtų, jei grandinėlė sutrūktų ar ją pamesti.

Geras ženklas: netyčia sulyti arba vaivorykštę ar žaibą, amalą išvysti – pagalba, aukštesnių jėgų malonės įgijimas, netyčia vandeniu apsipilti ar į balą įkristi – susitaikymas šeimoje ar draugais.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį pasistenkite užsiimti tik jums gerai žinomais reikalais; tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Sunkokas laikas – likimas laikinai gali sustabdyti, net nublokšti atgal. Nenuliūskite – tai į naudą. Dabar tas laikas, kai derėtų užsiimti senomis problemomis, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Kad namas stovėtų, turi būti patikimi pamatai – dabar pamatų tvirtinimo metas. Jūsų atrama – ryšys su praeitimi, tėvais, šeima – būkite dėmesingesni savo artimiesiems. Darbe galimos nenumatytos problemos. Vertėtų atidžiau įsiklausyti į šefo grasinimus – tai gali būti įgyvendinta jau mėnesio viduryje.

Jautis (04 21–05 20). Nesiblaškykite žvalgydamiesi į naujus dalykus, naujus žmones. Ne laikas ką nors keisti nei savo veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Siekite viską apgalvoti ir neskubėdami ieškoti būdų, kaip išspręsti susidariusią painiavą. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančias žinias, stenkitės būti kuo geriau informuoti. Nepalanku pasirašinėti atsakingų dokumentų, pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigų. Nerizikuokite kelyje. Kol kas netinkamas laikas ir naujos gyvenamosios vietos paieškoms, taip pat jai įsigyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, ypač finansinių, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti – netikėtai viskas gali pasikeisti (ir ne vieną, o kelis kartus), tad palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti. Saugokitės kvailų liežuvautojų bei vagių. Nepraraskite realybės jausmo vertindami ne tik savo perspektyvas (ypač finansines), bet ir vaikų sugebėjimus (jie neturi tapti jūsų nerealizuotų pretenzijų įkaitais). Šis laikas bus visiškai netinkamas santykiams aiškintis su savo pora.

Vėžys (06 22–07 22). Saulės užtemimas jūsų ženkle – ne pats maloniausias reiškinys: būkite atsargesni, nerizikuokite pinigais bei sveikata. Itin atidūs bei atsargūs turi būti tie, kurių gimtadienis šiomis dienomis. Nors gana pažeidžiami bus ir tie, kurių gimtadienis dar neatėjo. Pasistenkite atsiriboti nuo neigiamos aplinkinių įtakos. Nesiimkite nieko svarbaus bei atsakingo. Nors jūsų įtaka aplinkiniams bus didelė, nereikėtų perlenkti lazdos niekur – per dideli reikalavimai artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali ir sužlugdyti.

Liūtas (07 23–08 22). Šis Saulės užtemimas Liūtams – tai akistata su savo slaptuoju, nežinomuoju „aš“. Turėsite progą žvilgtelėti į tamsiąją Mėnulio pusę. Kad ir ką ten išvysite, ne laikas ryžtingiems sprendimams, radikaliems veiksmams. Neverta ko nors siekti jėga, juolab ką nors gąsdinti, grasinti – tai atsigręš prieš jus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, ypač jei būsite spaudžiami jėga tai padaryti. Būtina vadovautis nuojauta. Ir svarbu pailsėti, visus reikalus atidedant ketvirtadieniui, penktadieniui.

Mergelė (08 23–09 22). Tai apgaulingas metas – logika nepadės, teisingos informacijos stigs, ekspertų įžvalgos irgi nepasiteisins. Nesistenkite ko nors perdaryti, pakreipti įvykių kita linkme jėga. Dabar reikia stabtelėti, stebėti ir nesiimti nieko vertinti. Ginčytinu atveju tarkitės gražiuoju. Venkite konkrečių asmeninių įsipareigojimų. Su artimaisiais, draugais siekite taikytis, atnaujinti nutrūkusį ryšį. Tiesa, labai nepasikliaukite gautais pažadais (ypač draugų ar šefo): tik tada, kai patys pasirengsite įveikti situaciją, kas nors pasikeis į gera.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali prislėgti sąžinės priekaištai dėl neatliktų darbų ar neįvykdytų įsipareigojimų šeimai. Iš tiesų derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui ko nors kito imtis. Venkite kategoriškų sprendimų, ypač susijusių su karjera. Vis dėlto esamos problemos išsispręs, jei pamiršite baimę, dvejones ir imsite veikti energingai artimiausiu metu. Šiandien būtina aiškiai sau pasakyti, ko jūs siekiate, ko jums reikia. Labiau vadovaukitės nuojauta – seni patikrinti receptai sprendžiant opų klausimą gali būti neveiksmingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Kiek lengviau atsipūsite – tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius – po kelių dienų būsite stipresni bei sumanesni. Galimos apgaulės per užsieniečius, įtakingus asmenis ar pareigūnus. Tvarkant reikalus vyrams verta įsiklausyti į moterų nuomonę ir neatsisakyti jų tarpininkavimo. Norintiems laimėti patinkančio asmens dėmesį palankus vakaras – rytmetį bei dieną galite tik viską sugadinti tiek meilumu, tiek įžūlumu.

Šaulys (11 23–12 21). Įtempta, pavojinga diena – deja, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Šiandien išryškės silpniausios vietos jūsų veikloje bei gyvenimiškoje pozicijoje, tik dėl savo problemų nekaltinkite sutuoktinio, tėvų ar šefo ir nebandykite ant jų išlieti viso susikaupusio nepasitenkinimo. Svarbioms finansinėms operacijoms, deryboms, susitarimams, piniginiams, turto reikalams tvarkyti netinkamas laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pervertinti savo jėgas bus pavojinga – aukštai šokus galima žemai nukristi. Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite jiems nesutinkant. Jūsų pozicija turi būti ne tik lanksti, gudri, bet ir sąžininga. Kantrybė, atidumas smulkmenoms – šiuo metu pats reikalingiausias dalykas. Pasaugokite sveikatą, turtą, o svarbiausia – glaudžius ryšius su savo pora. Nerizikuokite gerais santykiais su antrąja puse – šiuo metu kilę nesusipratimai gali ilgam suskaidyti jūsų vienybę.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubėkite – šiandien tikrai nereikia siekti viską atlikti ir visur suspėti. Kita vertus, neišsisukinėkite nuo pareigų bei darbų, ypač neatliktų anksčiau. Taip pat likite sąžiningi bei nuoširdūs mylimam žmogui, artimiesiems, ypač savo vaikams, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą. Venkite ginčų su draugais – jie gali būti teisūs. Ne laikas aiškintis santykius su giminaičiais ar kaimynais. Labiau saugokite sveikatą. Verta imtis tvarkymosi darbų.

Žuvys (02 19–03 20). Galite jaustis energingi, sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas, – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Kad ir kuo užsiimsite, nepasiduokite azartui, kaip ir draugų ar partnerių nuomonei. Galimi kvaili, bet lemtingi nesusikalbėjimai su mylimu žmogumi, tad būkite taktiškesni. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, ypač paaugliams, tėvams, ypač mamai. Labiau pasirūpinkite namų saugumu. Nerizikuokite kelyje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą