Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 27 d.

Trūks atidumo, nuoseklumo, greičiau pavargsite. Tai sudėtingas laikas dirbti su informacija, dokumentais, kaip ir rašyti, skaičiuoti. Nesiimkite painių užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote. Būtina didesnė atida dirbant su kompiuteriais. 

Savaitgalis bus malonus ramiems ir saikingiems, mat leis ramiai, be teatrinių efektų pajusti bendravimo žavesį. Tai geras laikas užmegzti stabilius tiek asmeninius, tiek profesinius ryšius – bus paprasta susipažinti su naujais žmonėmis (net vyresnio amžiaus ar populiariais, įtakingais asmenimis), taip pat keliauti. Tiesa, tam palankesnis šeštadienis. Tądien palanku susitikti su reikalingais veiklai asmenimis, ypač dalykiniais partneriais. Tiesa, būkite atidesni savo vaikams, daugiau meilės parodykite sutuoktiniui. 

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai, jei sapnas ryškus. Ugnis, griaustinis, žaibas – gyvenimo permainos. Skraidyti sapne, dangų, žvaigždes regėti – norų išsipildymas, globa, apsauga. 

Tačiau blogai regėti šventųjų paveikslus – išbandymai, mėsą, kraują – liga, nelaimė, koridorius, mažas patalpas, raktus – ligoninė, kalėjimas, gyvūnus – melas, apkalbos, šmeižtas. 

Blogas ženklas: jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar drabužis ant jūsų imtų svilti, išvysti juodus dūmus, jausti šaltį be aiškios priežasties. 

Geras ženklas: jei vėjas atvertų langus, duris (turtas, naujos pažintys, kraustymasis į kitą gyvenamąją vietą), kaisti (esate saugomi aukštesnių jėgų). 

Avinas (03 21–04 20). Smagus šeštadienis: susitikimai su senais bičiuliais ir išgirstos naujienos jus gerai nuteiks. Pavyks įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą. Venkite naujų žmonių, nebūkite užsispyrę šeštadienio vakarą. 

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį palanku įteikti dovaną artimam, mylimam žmogui, paišlaidauti ir papramogauti su draugais. 

Vėžys (06 22–07 22). Romantiškos dienos – slaptos svajonės ims pildytis. Galite sulaukti netikėtų (galbūt slaptų) dovanų, taip pat malonių svečių iš užmirštos praeities. Tiesa, malonios staigmenos labiau tikėtinos šeštadienį. 

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį tiesiog būtina išeiti iš namų, susitikti su senais gerais draugais, papramogauti. Tądien verta spręsti tėvų ir vaikų problemas. Gimtadieniui švęsti palankesnis sekmadienis. 

Mergelė (08 23–09 22). Jei pavyktų šeštadienį su savo šefu ar įtakingu asmeniu pasikalbėti, nemažai laimėtumėte – ilgam stabilumą užsitikrintumėte. Raskite laiko pasikviesti į savo namus senų, tikrų draugų. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai bus geros dienos kelionėms, susitikimams, bendrauti su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo mokytojais. Šeštadienį būkite atidesni savo šeimai. 

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį puikiai tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Verta apmąstyti, analizuoti nesutarimų priežastis – aptarimams tiktų šeštadienis iki pavakarės. 

Šaulys (11 23–12 21). Šventimams, pramogavimui bus tinkamesnis šeštadienis. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbios dienos – jausitės ramūs, stiprūs ir reikalingi. Jums nestigs įkvėpimo nei dirbant, nei pramogaujant. Na, o labiausiai norėsis laiką leisti su žmonėmis, artimais jūsų profesijai, – tarp jų galite sutikti naujų puikių draugų. Šiomis dienomis bus didesnė traumų ką nors dirbant, sportuojant tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei. 

Vandenis (01 20–02 18). Džiugios dienos – svarbi problema gali išsispręsti palankiai, nors ir netikėtai. Pasistenkite būti atidesni vaikams, atlaidesni sutuoktiniui. Šių dienų sėkmė priklausys labiau nuo partnerių, sąjungininkų nei nuo jūsų pačių. 

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį geriausia praleisti namie su artimaisiais bei šeimos draugais. Šeštadienis puikus neoficialioje aplinkoje susitikti su žmonėmis, galinčiais padėti rasti darbą ar paveikti jūsų karjeros sėkmę. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 25 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446
  • genė
    prieš 53 minučių
    Palmira taiso klaidas
    MĖNULIO FAZIŲ PASIKEITIMO LAIKAS 2020 2020-04-06 pagal Palmira Kelertienė Kalendoriaus pataisymai dėl korektūros klaidos. Palmiros astrologiniame kalendoriuje klaidingai nurodytas Mėnulio fazių pasikeitimo laikas (dienos, valandos ir minutės). Pataisymus rasite lentelėje:
    Ji nurodo net 38 klaidas.Galimai ne tų metų nukopijavo.

Parašykite komentarą