Nuotraukos autorius: 123rf

Pagrindinė šios dienos tema – pasirinkimas

Diena įtempta – be priežasties kilę tušti ginčai gali virsti konfliktais. Tad šiandien geriau mažiau bendrauti, nesiaiškinti, kas teisus, kas ne, kas priešas, kas draugas, kas remia, kas išduoda. Gresia ir įvairūs nesusikalbėjimai, nesusipratimai. Labiausiai pažeidžiami bus partneriški ryšiai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai. Venkite kritikuoti – gali pristigti objektyvumo: savus trūkumus itin tiksliai pastebėsite kituose. Beje, artimiesiems, sutuoktiniui, giminaičiams pasistenkite skirti kuo daugiau dėmesio – būkite šiltesni ir kantresni.

Pagrindinė šios dienos tema – pasirinkimas. Tad nenustebkite, jei netikėtai atsivers naujų galimybių, jei gausite naujų pasiūlymų, kurie gali prieštarauti ankstesniems įsitikinimams ir planams, nulemti jūsų socialinės padėties pasikeitimą. Vis dėlto šis metas dvilypis ir ne visada bus aišku, kur sėkmė, o kur pralaimėjimas. Tik laimėsite, jei vengsite kategoriškų sprendimų, – elkitės taip, kad būtų vietos atsitraukimui, kompromisui. Ne laikas naujų darbų pradžiai, netinkamas metas ir deryboms, susitarimams, sandoriams. Labiau tikėtini ir nelaimingi atsitikimai, traumos, darbo technikos gedimai, įvairios avarijos, ypač transporto. Labiau pažeidžiama bus galva (galimi galvos skausmai be aiškios priežasties). Nepalanki diena sergantiems inkstų, kasos ligomis. Nepalanki diena švęsti, draugiškiems susitikimams ir meilės pasimatymams. 7 val. 23 min. Marsas įėjo į Svarstykles ir jomis judės iki lapkričio 19 d. Geriausiu atveju tai skatins didesnį poreikį bendradarbiauti, siekti sąjungos, labiau orientuotis į partnerius, sutuoktinį, blogiausiu – ieškoti ne tik partnerių, bet ir priešų, o, kaip žinoma, ko ieškai, tą ir randi.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų. Geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant reikalus bei meilėje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas, patartinas ramus poilsis su šeima, sekmadienį išaugs nelaimingų atsitikimų ir traumų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Pasiseks, jei žinote, kada sustoti, t.y. nepasiduoti azartui. Turite būti atsargesni kurdami planus, su partneriais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi aptardami bendras perspektyvas – gali būti, kad to, ko dabar taip norite ir siekiate, vėliau atsisakysite. Būkite tolerantiškesni bendraudami – gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nekantrumo.

Jautis (04 21–05 20). Būsite pernelyg pastabūs, tačiau reikėtų mažiau dėmesio kreipti į aplinkinių (ypač artimųjų) trūkumus, mažiau į tai reaguoti, neverta ir pulti auklėti. Bus svarbu nesusitapatinti su rūpesčiais, kurie iš tiesų ne jūsų, – kiekvienam savo. Ne laikas prisiimti atsakomybę už kitus: draugus, kolegas, kaimynus ar tautą. Šeima, sutuoktinis turėtų būti svarbiausia.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir pagalbos iš aplinkinių. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse, kolegomis, dalykiniais partneriais. Pavyks suvokti kai ką reikšminga ir ištaisyti seną klaidą. Pamąstykite, gal ir jūs esate įskaudinę sutuoktinį? Beje, ne laikas kategoriškai kalbėtis su sutuoktiniu – tai gali būti pabaigos pradžia.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėti nesklandumai tiek darbe, tiek namuose, mat susinervinsite dėl menkniekio, o paskui jau nemalonumų virtinė. Tad nuo ryto nusiteikite ramiai: juk gyvename netobulame pasaulyje, tad čia negali būti viskas sklandu. Būkite atidesni su darbo instrumentais. Į gautus dalykinius pasiūlymus daug vilčių nedėkite – viskas dar gali apsiversti ir išeiti atvirkščiai. Nepatartina imtis sudėtingų užduočių.

Liūtas (07 23–08 22). Apgaulingas laikas – galite neįvertinti pavojų, kuriuos kelia priešai, konkurentai, šiaip pavyduoliai, intrigantai ir kitokie dykaduoniai. Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus – nesigundykite vien gražiais pažadais. Elkitės korektiškai sutuoktinio atžvilgiu. Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Sudėtinga diena, ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Ne laikas ko nors svarbaus imtis darbe. Jei norite, kad diena praeitų ramiau, pasistenkite mažiau į akis kristi: visi jaus teisę nurodinėti, ko nors reikalauti. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų agresijos, atvirkščiai – siekite įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą ir paramą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau kalbų. Kitaip kalbant, jei įtarsite, kad niekuo negalite žmogui padėti, nesuteikite jam vilties. Ir neskubėkite įsipareigoti – vėliau jus gali šantažuoti, kad nevykdote pažadų. Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Ypač bendraudami nebūkite patiklūs – galite susidurti su elegantiškai pateiktu melu. Atsargiau vairuokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūs daug kuo nepatenkinti ir jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į žmones, patyrusius panašių nemalonumų. Pagalbos sulaukSite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės. Kita vertus, ar ne per brangiai tai kainuos? Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, vairuodami – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų.

Šaulys (11 23–12 21). Nurimkite, kitaip patys sau tapsite didžiausiu priešu. Nors diena įtempta, jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas, tikėtina pergalė konkurencinėje kovoje. Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu – šiuo metu nedaug truks iki skyrybų. Venkite ginčų su draugais – galite rimtai susipykti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo: tyla – veiksmingesnis argumentas. O šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite, nebent norite viską dar labiau pabloginti. Vertėtų tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus – galite būti įtraukti į avantiūrą. Pinigų skolinti nepatartina. Jei turite slaptų priešų, šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos.

Vandenis (01 20–02 18). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Svarbius reikalus aptarkite su draugais – jų kritiškos pastabos padės neprarasti realybės jausmo. Siekite stiprinti draugiškus, partneriškus ryšius. Nepalankus metas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Iš jų gauti pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Vakaro planai gali netikėtai pasikeisti. Būkite atsargesni su elektra.

Žuvys (02 19–03 20). Pavojinga diena – geriau nerizikuoti savo reputacija, įtaka, turima padėtimi ir darbu. Ir nenorėkite nieko pergudrauti – nei savo viršininko, nei likimo – jie bus dar gudresni. Būkite apdairūs darbe – išaugs klaidų tikimybė. Išklausykite draugų skundus – jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo patarimo. Dažniau tikrinkite, ką darote, raskite laiko poilsiui. Nepersidirbkite, nepersistenkite – tai pakenks sveikatai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą