Likimas suteiks antrą progą

Stabtelėkite, apsidairykite aplinkui, atsigręžkite atgal. Įvertinkite savo laimėjimus ir pamąstykite, kaip juos įtvirtinti. Pagalvokite, ką esate praleidę, ko nepadarę, kad jūsų gyvenimas būtų sėkmingesnis, laimingesnis? Dabar likimas suteiks antrą progą dar kartą pamėginti savo laimę! Ypač jei esate intuityvus asmuo ir vadovaujatės vidiniu balsu. Šiandien nepalanku imtis aktyvios veiklos, pradėti naujų darbų. Tinkamas laikas seniems darbams tikrinti, analizuoti, užbaigti ir apibendrinti. Palanku spręsti konfidencialias problemas. Diena palanki socialiniams, piniginiams ir turto reikalams, ypač susijusiems su mokesčiais, draudimu, paskolomis, tvarkyti. Pavyks susitikti su reikalingais žmonėmis, gauti reikalingos informacijos ir dėl visko su visais susitarti. Tinka pasirašyti nebent ilgalaikius susitarimus, sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos. Gali atsiskleisti senos paslaptys, iškilti ilgai maskuotas reikalas. Tiks ieškoti pamestų daiktų, dokumentų. Gali pasisekti ir tiems, kurie ieško dingusio žmogaus. Diena palanki šeimos šventėms, romantiškiems pasimatymams. Jei užsimegs naujas meilės ryšys, tikėtina, kad susitikote su asmeniu iš buvusių gyvenimų ir esate susieti karminėmis skolomis. Šiandien bus svarbu ką nors dovanoti, užsiimti labdara. Ir neatsakykite prašančiam! Ši diena netinkama badauti, imtis griežtų dietų. Vertėtų valgyti daugiau ir tai, kas jums skanu. Beje, diena susijusi ir su gyvūnų globa: labiau pasirūpinkite benamiais gyvūnais, jų globos namais. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeniu plaukti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas; būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgtųsi ramiai, nebūtų agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti oranžinės, sidabrinės spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Būkite drąsūs, rizikuokite. Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir ištaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams ir naujiems santykiams užmegzti.

Jautis (04 21–05 20). Nelengva, bet svarbi diena. Kovodami už svarbų reikalą nebūkite tiesmukiški. Šiuo metu auka reikalinga – ji atneš gerų permainų. Tinka rizikuoti veikloje ar reikalauti grąžinti skolą. Palanku tvarkyti mokesčių, kredito reikalus. Būkite pakantūs artimųjų nuomonei, šeimoje ginčytis neverta – labiau įsiklausykite į sutuoktinio ir vaikų nuomonę.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanki proga taikytis su priešais, ieškoti bendros kalbos su konkurentais. Geras laikas ir visuomeniniams susitikimams, pristatyti savo darbus viešai. Tinkamas metas juridiniams reikalams tvarkyti. Palanku ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius, pasirašyti svarbius susitarimus. Gera proga aptarinėti svarbius šeimos reikalus, spręsti nesantaiką tarp sutuoktinių.

Vėžys (06 22–07 22). Naudingas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti ir netinkamas dykinėti. Palanku rengti ilgalaikes darbo sutartis. Tinkama proga sutvarkyti ir užvilkintą reikalą, spręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanki diena pradėti gydymosi kursą. Vakaras geras prie vakarienės stalo susitikti su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis.

Liūtas (07 23–08 22). Gera, sėkminga diena veiklai ir asmeninėms (ir meilės) problemoms spręsti. Jei anksčiau turėjote keblumų darbe, dabar nebus sunku tai sutvarkyti. Būkite energingi, tiesa, labiau įsiklausykite į nuojautas, ir viskas susiklostys šauniai! Gera proga taikytis su bendradarbiu. Gali išsispręsti svarbus klausimas jausmų srityje. Būkite atidesni vaikams. Jūsų pagalba tvarkant jų reikalaus irgi bus naudinga.

Mergelė (08 23–09 22). Nepradėkite nieko naujo, baikite senus darbus – tai ramus metas. Palanku spręsti šeimos problemas. Galimos malonios staigmenos iš vaikų. Neverta imtis ko nors atsakingo – bent jau svarbių reikalų tvarkymą atidėkite kitai savaitei. Šiandien pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją arba nueikite į meilės pasimatymą. Tai puikus laikas ir romantiškai vakarienei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta pasinaudoti šios dienos patarimais, pasiūlymais, tad daugiau bendraukite, užmegzkite arba atnaujinkite pažintis, dažniau tarkitės svarbiais klausimais – neužsisklęskite. Šios dienos susitikimai bei naujienos puikios, o pokalbiai naudingi – būsite išgirsti, suprasti ir įvertinti, tad netylėkite – belskitės, prašykite. Tiks siūlyti savo sumanymus vadovybei, partneriams, įtakingiems asmenims, įvairioms organizacijoms.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas – jums nestigs įžvalgumo, tad rasite išeitį net iš sunkios situacijos, ypač jei ji susijusi su pinigais, turtu. Nepasikliaukite savieiga sprendžiant materialines problemas – verta tartis, ieškoti naujų galimybių, analizuoti, ko anksčiau nesate pastebėję, praleidę, nepadarę, gal nesusitikę su reikalingu asmeniu. Dabar tam pats laikas – neatidėliokite. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Šaulys (11 23–12 21). Viskas puiku, jus lydi sėkmė! Tai svarbus metas – aplinkiniams darysite didelę įtaką, būsite aukštai vertinami, populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek namie. Dabar turite ypatingą progą suvienyti jums reikalingus žmones bendram tikslui pasiekti. Tad pats laikas žengti lemtingą žingsnį. Beje, tvarkant svarbius reikalus derėtų dažniau įsiklausyti į nuojautas ir pasitarti su šeima.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas poilsiui – nereikėtų daug dirbti. Tvarkydami reikalus, bendraudami labiau pasikliaukite intuicija. Būkite atidūs pastaboms, naujienoms – galite išgirsti itin vertingos kritikos ir naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Atsakingų sprendimų šiandien nereikėtų priimti – atidėkite kitai savaitei svarbius susitikimus ir kitokius reikalus. Anksčiau eikite ilsėtis – naudinga ilgiau pamiegoti.

Vandenis (01 20–02 18). Puikus metas kai ką reikšmingo pakeisti savyje, savo požiūryje į pasaulį. Laukia geros permainos, atveriančios naujų galimybių. Šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs. Tai tinkamas laikas ir imtis reorganizacijos veikloje. Tinka ieškoti kvalifikuotų patarėjų, sąžiningų ir sumanių pagalbininkų. Vakaras palankus susitikti su bičiuliais prie vaišių stalo.

Žuvys (02 19–03 20). Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti, sutvarkyti keblius reikalus. Galima priimti ilgalaikius karjeros sprendimus, tinka su vadovybe aptarti jūsų karjeros ir uždarbio perspektyvas (tiesa, jeigu negimėte kovo 8–12 dienomis). Beje, jūsų laukia puikus vakaras – neatsisakykite kvietimo į svečius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą