Nuotraukos autorius: 123rf

Tai bus netikėtumų, vidinių permainų metas

Tai bus netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo dienos, kai gali nutikti tai, ko nelaukėte. Tiesa, ketvirtadienis nebus palankus avantiūroms, kaip ir azartiniams žaidimams. Tiks imtis anksčiau nepavykusių, atidėtų darbų, palanku ir mėginti ką nors perdaryti. Netinka nieko keisti savo veikloje. Gerai analizuoti senus planus, ieškoti klaidų ir koreguoti tai, kas buvo nerealu. Patartina ieškoti naujos informacijos. Puiki diena, pavyksta patikėti, kad esate išskirtinė asmenybė, kuri gali viską! Neabejotinai dabar rasite išeitį iš bet kokios keblios situacijos. Tai bus gerųjų permainų metas, kai apima įkvėpimas ir kyla išskirtinių sumanymų. Imkitės to, kas anksčiau nepavyko, ieškokite naujų būdų senoms problemoms spręsti. Nebijokite keistų pasiūlymų, netikėtų, net šokiruojančių sprendimų – šiuo metu sėkmę lems tai, kas neįprasta, netradiciška. Tiesa, naujų darbų pradėti netinka, nebent nelaukiate greitų rezultatų, o antrą dienos pusę nepatartina ir tvirtinti svarbių susitarimų.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis, ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, namuose tarakonų pasirodytų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį užsispyrę siekite tikslo. Tai geras laikas senoms darbo problemoms spręsti. Tik lengvais keliais nesižavėkite – vėliau patirsite, jog tai buvo klystkeliai.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis – palanki diena, jūsų veiklos galimybės gali išsiplėsti. Priimkite gautus pasiūlymus. Tinkamas laikas su partneriais, ypač užsieniečiais, panagrinėti veiklos planus, pasirašyti bendradarbiavimo sutartį. Puiki diena kelionėms, bendrauti su užsieniečiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį stenkitės dažniau atsipalaiduoti, nusišypsoti. Palankus metas rizikingoms finansinėms operacijos, deryboms, susitarimams, piniginiams, turto reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui. Svarbius reikalus tvarkykite šiandien.

Liūtas (07 23–08 22). Jei turite problemų darbe, jas spręskite ketvirtadienį. Penktadieniui galima atidėti nebent susitikimą su būsimu darbdaviu ar darbo sutarties pasirašymą. Ketvirtadienį palanku tikrintis sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis sėkmingas – laimė lydės ir dalykiniuose, ir širdies reikaluose. Patartina imtis tų darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Geras laikas spręsti šeiminius nesutarimus, stiprinti meilės ryšį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį kantrybė, kuklumas namuose bei darbe apsaugos nuo problemų. Būkite šiltesni su artimaisiais, ypač su vaikais, mylimu žmogumi, tai sustiprins abipusį supratimą, jūsų jausmus.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį neatidėkite jokių skubių darbų, svarbių susitikimų – dalykinių bei asmeninių. Įsisenėjusias problemas spręskite dabar. Daugiau bendraukite, būkite smalsūs – jums pavyks rasti reikalingų žmonių ir teisingą atsakymą į painų klausimą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį tinka kreiptis pagalbos į įtakingus, aukštus asmenis. Verta su šefu aiškintis finansines perspektyvas, tvarkyti svarbius verslo reikalus. Galimas dalykas, kad sutuoktinis ar mylimas asmuo jau senokai pyksta dėl dėmesio stokos – dabar įteikta dovana, kvietimas į koncertą ar vakarienės gali jus greitai sutaikyti, padaryti laimingus!

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį sulauksite daug dėmesio ir turėsite galimybių įvykius pakreipti norima linkme, tad kuo aktyviau, nebijodami rizikos tvarkykite jums svarbius klausimus. Palanku plėsti veiklą, pradėti naują darbų etapą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nieko naujo ar varginančio nesiimkite. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau visa tai vertinti. Itin svarbius reikalus verta atidėti rytdienai, bet jei ko nors šiandien vis dėlto imsitės, dirbkite ypač atidžiai, atsargiai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ypač moterų laukia geros permainos darbe. Šios dienos pastangos nenueis veltui – jos atvers naujų perspektyvų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą