Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 9 d.

Tai klaidinantis metas po Mėnulio užtemimo. Nevertėtų imtis naujų dalykų – galite suklysti tardamiesi, derėdamiesi, planuodami, įsipareigodami ir taip pakenkti būsimam reikalui. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs.

Kliūčių gali kilti ir dėl kieno nors nerangumo, kvailumo, bukumo, užsispyrimo. Antradienis nėra tinkama diena kebliems reikalams tvarkyti – nesitikėkite biurokratų ar šefo supratingumo (deryboms su vadovybe geresnė rytdiena).

Bus svarbu nusiteikti ramiai veiklai, atsisakyti maksimalistinių ketinimų – ne tik veikloje. Savistaba, savikontrolė padės išvengti nesusipratimų, ypač jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, informacija, kelionėmis, piniginių ir turto reikalų tvarkymu. Kad ir kuo užsiimsite, nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, vilkinimu – ramiai viską galite atidėti rytdienai ar net kitai savaitei. Patartina atsisakyti lemtingų pokalbių tiek su svarbiais, įtakingais asmenimis, tiek su artimaisiais, tėvais, mylimu asmeniu. Venkite kitus kritikuoti, apkalbinėti, ginčytis, aiškintis santykius.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo labiau susiję su aplinkiniais, bet ne su jumis.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Apgaulingas ir nuostolingas metas – galite iš esmės suklysti. Nederėtų didelių vilčių dėti ir į šios dienos veiklos pasiūlymus. Galimos negeistinos, netikėtos permainos jūsų reikaluose, santykiuose su artimaisiais, geru draugu.

Jautis (04 21–05 20). Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Finansiniuose dalykuose nesitikėkite naudos. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

Dvyniai (05 21–06 21). Šių dienų sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės. Pavojus bus susijęs su tuo, kad sunkiau suvoksite, ką negerai darote, ką netikusio kalbate, kas meluoja, apgaudinėja.

Vėžys (06 22–07 22). Pavojinga, įtempta diena. Greičiau pavargsite, susierzinsite, tad galite padaryti rimtų klaidų, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Labiau pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis.

Liūtas (07 23–08 22). Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio.

Mergelė (08 23–09 22). Viskas prasidės nuo netikusios smulkmenos – ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir nuotaika gali rimtai sugesti. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais arba informacija, kelionėmis, šiomis dienomis galite patirti nemalonių staigmenų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite susigundyti kokia nors avantiūra – savisaugos jausmas bus tildomas gražių pažadų apie neribotas perspektyvas, tad nejučiomis imsite save apgaudinėti. Dabar geriau neįsimylėti, netiks ir rizikuoti pinigais ar vairuojant transporto priemones.

Skorpionas (10 24–11 22). Itin aiškiai suvoksite savo vidines problemas – tik nepradėkite dramatizuoti. (Tai šiemet išsispręs.) Svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti dienos netinkamos. Saugiausiai, geriausiai jausitės savo namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Jums reikia atsako? Bet tai, ką dabar išgirsite, bus iliuzija. Į nieką nesigilinkite, niekur nerizikuokite – nė nepajusite, kaip netyčia gali suklaidinti geriausias draugas, net ir nuojautos sumeluoti. Itin atidžiai vairuokite automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, t.y. atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti. Ir nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

Vandenis (01 20–02 18). Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas meilės santykiams su sutuoktiniu aiškintis – gali paaiškėti, kad pagelbės tik skyrybos.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalankios dienos atsakingiems reikalams tvarkyti. Nepraleiskite pro ausis svarbaus įspėjimo, patarimo. Gali paaiškėti, atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, atsiskleisti kompromituojanti informacija iš jūsų praeities, paaštrėti chroniška liga.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą