Paparčio žiedui ieškoti susidarys ideali planetų padėtis

Tai persivertimų, giluminių pokyčių dienos. Atsiveria gera proga pasiekti tai, ko labai troškote, už ką ilgai kovojote. Tai gali įvykti ne tik atkakliai judant užsibrėžto tikslo link, bet ir netyčia, tarsi atsitiktinai, lyg koks alcheminis stebuklas. Tad mažiau stenkitės ką nors suprasti ir suplanuoti. Tuščia bus ir stipriai ko nors siekti, norėti. Darykite tik tiek, kiek malonumo tai teikia! Atsipalaiduokite, leiskite likimui savarankiškai įsikišti į gyvenimo tėkmę ir kai ką pareguliuoti.

Antradienis – savotiško nubudimo diena: grįš jėgos, ryžtas, pasitikėjimas savimi ir tikėjimas ateitimi! Tiesa, ko nors iš esmės naujo imtis netiktų. Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų, įdomių idėjų. Ieškokite ir klaidų, taisykite jas.

Aktyvesnė bus antra dienos pusė (po 15 val. 35 min.). Džiugina ir intriguoja, kad Kupolės ritualams, paparčio žiedui ieškoti susidarys ideali planetų padėtis, kai atsiskleidžia vandenų, augalų magija, mus įsileidžia slėpiningas gamtos gaivalų pasaulis.

Iš pirmadienio į antradienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte, – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas; jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys; susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis; jei netikėtai šaltą vandenį atjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar sulyti – sveikata; kojas sušlapti – kas nors perims atsakomybę už jūsų nuodėmes; jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas; sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeimos santykių pagerėjimas.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį iki pavakarės likite saikingi, nepersistenkite reikšdami iniciatyvą – savaime viskas puikiai susitvarkys. Tądien galima ir netikėta dovana, įkvepiantis dalykinis ar asmeninis pasiūlymas – atsisakyti nereikėtų, tiesa, tai neduos greitai naudos. Antradienio naktis itin romantiška – lydės sėkmė meilėje!

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – draugiškos pagalbos metas, kai tenka maloniai nustebti, koks bičiuliškas ir geranoriškas visas pasaulis. Šią puikią dieną gali pavykti užmegzti ne tik patikimus draugiškus, bet ir stabilius partneriškus veiklos ryšius, ir tai naudinga linkme pakeis jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis puikus: į pagalbą ateis nuoširdūs žmonės, sulauksite gerų patarimų ir naudingų pasiūlymų. Suskubkite spręsti finansines problemas, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys.

Vėžys (06 22–07 22). Svarbius reikalus tvarkykite padedami artimųjų, draugų – mokėkite priimti kitų rūpinimąsi jumis. Ypač antradienį jausite savo populiarumą – būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek artimiems draugams. Tai geras laikas ieškoti talkininkų.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nereikėtų daug dirbti, elkitės ekspromtu. Tvarkydami reikalus pasikliaukite intuicija. Vakaro susitikimai, pažintys gali naudingai pakeisti jūsų ateitį. Antradienio vakarą jausitės žvaigždės – laukia neabejotinas pasisekimas.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį gauti pasiūlymai iš senų draugų, viršininko bus perspektyvūs. Šventinį vakarą geriausia leisti su artimais draugais jaukioje aplinkoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbe būsite vertinami, tinka šnektelėti su šefu svarbiu klausimu pirmą antradienio pusę. Labiau įsiklausykite, ką sako draugai. Neskubėkite ginčytis, sakyti, „ne“, „niekada“.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį negaiškite laiko veltui – galite greitai ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Tik vakare pamirškite šios dienos perfekcionistišką užtaisą – atsipalaiduokite. Per šventes puikiai jausitės draugų apsuptyje.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį svarbu suderinti principingumą, sąžiningumą ir gudrų apsukrumą. Nemeluokite, tačiau nebūkite ir tiesmukiški. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums iš tiesų nereikia. Laukia sėkmingas vakaras – įsitikinsite savo populiarumu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis palankus taikytis su priešais, konkurentais, tinkamas visuomeniniams susitikimams, savo darbams pristatyti visuomenei. Na, o šventinė naktis taps ideali ieškoti paparčio žiedo, tad nesnauskite. Jums atsiskleis Kupolės magijos paslaptys.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – atkaklių (ir naudingų) darbų diena. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, patartina juos priimti. Joninės suteiks progą sustiprinti ryšį su antrąja puse. Seksis ir ieškantiems sau poros deginant laužą.

Žuvys (02 19–03 20). Tikėkite savo žavesiu, gėrio pergale, ir viskas susiklostys puikiai! Antradienis palankus laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams. Seksis ir įsimylėjusiems, siekiantiems laimėti patinkančio asmens dėmesį. Tik labai vakaro neplanuokite, nesureikšminkite smulkmenų.

lrytas.lt infomacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą