Mišrainė su lašiša: stipri konkurentė stalo karalienei silkei
Šią mišrainę darau metai iš metų ir visada ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Kiekvienais metais dedu ją ant Kūčių stalo (išskyrus vieną kartą, kai nešant į stalą sugebėjau išversti ant kilimo). Šiemet ir vėl ji bus.
Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei. Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu. O ką dėsite jūs ant šventinio stalo?
Mišrainė su lašiša
Reikės:
100 g rūkytos lašišos;
1 didelis svogūnas;
2 morkos;
4 dideli pievagrybiai;
aliejaus kepimui;
žiupsnelis maltų pipirų;
žiupsnelis druskos;
krapų (nebūtinai).
Kaip gaminti:
Svogūną ir pievagrybius supjaustome, o morkas sutarkuojame. Pakepiname keptuvėje su aliejumi iki daržovės suminkštės. Lašišą supjaustome mažais gabaliukais. Dubenyje sumaišome daržoves, lašišą, smulkintus krapus, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome. Tiekiame į stalą. Skanaus!
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra