Kai smidras sutiko buratą – sočių ir gurmaniškų salotų receptas: paprasta, bet labai gardu
Reikės:
100 g vyšninių pomidoriukų; 4 – 6 smidrai; 2 skiltelės česnako; 1 v. š. alyvuogių aliejaus; Žiupsnis druskos; 1 burata sūris; Pundelis laiškinių česnako; Balzamiko kremo; Kelios riekelės duonos.
Smidrus supjaustyti nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame pomidorus, smidrus, smulkintas česnako skiltelės, pabarstome druska ir pakaitiname apie 5 min. Į lėkštes dedame kepintas daržoves, burata sūrį, pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais ir apšlakstome balzamiko kremu. Patiekiame su skrudinta duona.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra