Jogurtinis pyragas su šilauogėmis: burnoje tirpstantis kepinys sužavės savo purumu

Jogurtinis pyragas su šilauogėmis

3 kiaušiniai

150 g cukraus

1 a. š. vanilinio cukraus

Žiupsnis druskos

170 g sviesto

200 g graikiško jogurto

1 a. š. citrinos sulčių

280 g miltų

1 a. š. kepimo miltelių

Šilauogių

Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Po vieną įmušame kiaušinius, kas kart gerai išmaišant.

Sudedame jogurtą, druską, citrinos sultis ir gerai išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome. Suberiame šilauoges. Atsargiai išmaišome. Gautą masę pilame į pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 – 50 min. Jeigu norisi iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra ir papuošiame šviežiomis uogomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą