Jogurtinis pyragas su šilauogėmis: burnoje tirpstantis kepinys sužavės savo purumu
Jogurtinis pyragas su šilauogėmis
3 kiaušiniai
150 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
Žiupsnis druskos
170 g sviesto
200 g graikiško jogurto
1 a. š. citrinos sulčių
280 g miltų
1 a. š. kepimo miltelių
Šilauogių
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Po vieną įmušame kiaušinius, kas kart gerai išmaišant.
Sudedame jogurtą, druską, citrinos sultis ir gerai išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome. Suberiame šilauoges. Atsargiai išmaišome. Gautą masę pilame į pailgą kekso formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 – 50 min. Jeigu norisi iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra ir papuošiame šviežiomis uogomis.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra