Mišrainės receptas iš seno žurnalo: ruošite ir kiekvienai dienai, ir šventėms
Salotų niekada nebūna per daug, ypač kai jas patiekiame ant šventinio stalo.
Jei įprastai gaminate tradicines, turėtumėte patikrinti šį seną 90-ųjų receptą.
Reikės:
2 rūkytų vištienos šlaunelių
3 virtų kiaušinių
2 vnt. virtų bulvių
100 g kietojo sūrio
200 g marinuotų grybų,
ryšulėlio žalumynų,
3 valgomųjų šaukštų majonezo
Gaminimas:
Nulupkite virtas bulves, sutarkuokite jas stambia tarka į salotinę. Tokiu pat būdu nulupkite ir sutarkuokite kiaušinius. Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotinę. Pievagrybius perpjaukite per pusę arba ketvirčiais, suberkite į salotas. Smulkiai supjaustykite žoleles. Pridėkite prie likusių ingredientų. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Mėgaukitės!
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra