Mišrainės receptas iš seno žurnalo: ruošite ir kiekvienai dienai, ir šventėms

Salotų niekada nebūna per daug, ypač kai jas patiekiame ant šventinio stalo.

Jei įprastai gaminate tradicines, turėtumėte patikrinti šį seną 90-ųjų receptą.

Reikės:

2 rūkytų vištienos šlaunelių

3 virtų kiaušinių

2 vnt. virtų bulvių

100 g kietojo sūrio

200 g marinuotų grybų,

ryšulėlio žalumynų,

3 valgomųjų šaukštų majonezo

Gaminimas:

Nulupkite virtas bulves, sutarkuokite jas stambia tarka į salotinę. Tokiu pat būdu nulupkite ir sutarkuokite kiaušinius. Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotinę. Pievagrybius perpjaukite per pusę arba ketvirčiais, suberkite į salotas. Smulkiai supjaustykite žoleles. Pridėkite prie likusių ingredientų. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Mėgaukitės!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą