Miroslavas atšventė 280-ąjį jubiliejų

Savaitgalį tradicine švente „Širdim tave apkabinsiu“, su dideliu būriu vietinių gyventojų ir svečių Miroslavas atšventė 280-ąjį gimtadienį! Šventosios mišios, iškilminga eisena su Sausumos pajėgų orkestru, sveikinimai, padėkos, tradicinis laužas, žinomų atlikėjų pasirodymai ir pašėlusi diskoteka – tokia buvo Miroslavo seniūnijos šventė.

„Sveikinu Miroslavą su jubiliejine 280 metų sukaktimi. Ši seniūnija – visuomet aktyviai dalyvauja ne tik mūsų rajono gyvenime, bet ir garsina mūsų kraštą visoje šalyje. Linkiu ir toliau nestokoti energijos, aktyvumo, bendruomeniškumo, dalyvauti visuomeninėse veiklose ir džiaugtis gražia sukaktimi“, – sveikindamas miroslaviškius kalbėjo Alytaus rajono savivaldybės vicemeras Aurimas Truncė.

Šventės dalyvių gretose buvo ir Seimo narys Kęstutis Mažeika, Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai Justas Truncė, Rimas Marčiulynas.

Už miestelį Miroslavo Švč. Trejybės bažnyčioje buvo aukojamos šventos mišios, po kurių kelias link šventės aikštėje prie seniūnijos nusidriekė miestelio gyventojų, kraštiečių, bendruomenių ir svečių šventine eisena, iškilmingai lydima Sausumos pajėgų orkestro. Orkestro vadovas kapelmeisteris, vyr. leitenantas Ramūnas Valaitis.

Šventiniame vakare „Širdim Tave apkabinsiu“ netrūko nuoširdžių linkėjimų, padėkų ir šypsenų. Buvo uždegtas tradicinis laužas.

Gerą nuotaiką susirinkusiems dovanojo Kultūros centro Miroslavo skyriaus vyresniųjų šokių kolektyvas „Svirtis“, vokalinis ansamblis „Ragilė“, vokalinis Edvino ir Vytauto duetas, Linijinių šokių kolektyvas „Mira dance“. Šventės dalyviais šėlo kartus su grupėmis „Bent“, „Husarai“, „2 Karolis ir Donatas“.

Šventine kulminacija tapo fejerverkai, po kurių šventę pratęsė diskoteka.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą