Jei Jaunimo parke niežti rankos – susikiškite jas į kišenes

Prieš metus Alytaus jaunimo parke buvo atidaryta vienintelė tokia Lietuvoje išskirtinė vaikų žaidimų aikštelė. Deja, mažųjų džiaugsmą temdo aikštelę niokojantys paaugliai. 

Šią savaitę vienas iš aikštelėje esančių įrenginių grupės paauglių buvo taip laužomas, kol galiausiai jis buvo nepataisomai sugadintas. Šis įvykis užfiksuotas vaizdo kameromis, tad prasižengėlių laukia nemalonumai.  

Primename, kad paaugliai Jaunimo parke gali rasti jų amžiaus kategorijai skirtų įrenginių riedlenčių parke, parkūro aikštelėje, jiems skirta dviračių kalnelių trasa, įvairūs įrenginiai lauko gimnastikos ir kintamo svorio treniruoklių erdvėse. 

Nuo vandalų nuolat kenčia ir parke esantis tualetas. Jį prižiūrintys ir tvarkantys darbuotojai randa įvairiais ženklais išmargintas ir aprašinėtas sienas, sulaužytas duris, raudonais dažais apipiltas sienas. 
Sulaužyti infrastruktūros elementai liūdina ne tik miesto viešąją infrastruktūrą prižiūrinčius darbuotojus, bet ir miestiečius ar Alytų aplankančius svečius. O už nuniokoto turto sutvarkymą sumokame iš visų mokesčių mokėtojų lėšų. 

Prašome būti supratingus ir atkreipiame dėmesį, kad ne tik Jaunimo parko vaikų žaidimų aikštelių įrenginiai, bet ir kitos miesto vietos nėra skirtos „dailės“ ar kovos menų įgūdžiams tobulinti, laužyti ar kitaip juos niokoti. Miestas yra visų ir saugoti jį turime kiekvienas.  

Prašome sudrausminti įrenginius laužančius, turtą niokojančius paauglius, pranešti apie tokius veiksmus policijai. O jeigu pastebėjote jau sugadintą miesto turtą, kviečiame apie tai pranešti internetinėje programėlėje „Tvarkau Alytų“. 


AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

  • MARTINS LUTHOR
    prieš 28 minučių
    MR MORRIS GRAY IS THE ONLY REAL AND TRUSTED RECOVERY EXPERT

    I have a strong interest in this subject due to my prior experiences, which have increased my understanding of it. Had I had this information earlier, I would not have fallen victim to scams to the extent that I did, In my quest to earn enough money to retire early, I lost a lot of money to several investing platforms. I was clueless about how to restart after losing everything. Fortunately, I was directed to Morris Gray A Legitimate DIGITAL ASSETS RECOVERY AGENT by a friend. I was able to contact Him on: MORRIS GRAY 380 @ GMAIL COM, and they helped me recover my lost 13.6 BTC and introduced me to reliable investment platforms that are currently helping me realize my ambition of retiring early. Given how crucial this is, I hope it will assist someone who is in need of such services, you can reach out to him on, Whats App: + 1 607 698 0239 & Email: @ MorrisGray380 @ Gmail, Com…..

Parašykite komentarą