Tarptautinė jaunimo diena Butrimonyse – nuo idėjos iki renginio visai šeimai

Jau trejus metus Butrimonyse organizuojama Tarptautinė jaunimo diena „Dabar geriausi mūsų vakarai“. Tradiciniu tampantis renginys smagiomis pramogomis vilioja ne tik jaunuolius, bet ir jų tėvus.

„Butrimonyse esu įkūręs jaunimo asociaciją „Užaugę ant laiptų!“, tad pirmoji mintis buvo diskoteka jaunimui. Tačiau norėjosi tokio renginio jaunimui, kokio nėra Alytaus rajone. Taip pamažu gimė mintis minėti Tarptautinę jaunimo dieną“, – pasakoja vienas iš šventės organizatorių Butrimonių seniūnas Andrius Karlonas. Nors, kaip pasakoja seniūnas, į renginį susirenka ne tik jaunimas: „Nuo pirmųjų metų pastebėjome, kad renkasi ne tik jaunuoliai, bet ir tėvai, seneliai. Tai tapo šeimų renginys, tad ir pramogos orientuotos į visus.“

O šeštadienį Butrimonyse veiklų buvo kiekvieno skoniui. Vyko sportinės rungtys ir įvairūs žaidimai: baudų metimas, giros kilnojimas, smiginis, įvairūs lauko žaidimai. Mažųjų laukė mažasis futboliukas ir krepšinis, Jenga, piešimas ant veidukų, batutas. Gražiausios ir smagiausios emocijos liejosi putų šou metu.

Kol vieni pramogavo, kiti galėjo klausytis Daugų, Simno, Butrimonių jaunimo atlikėjų koncerto, pasimėgauti skaniu maistu, pavyzdžiui, ant grilio keptais dešrainiais, taip pat pasimokyti įmantrių šokių judesių kartu su šokių kolektyvu „Gojelis“.

Vakarą vainikavo sportinių rungčių nugalėtojų ir atlikėjų apdovanojimai, grupės „Tuoj“ koncertas bei labiausiai jaunimo laukta diskoteka.

Tarptautinė jaunimo diena minima nuo 1999 m. Jungtinių Tautų organizacijos sprendimu kiekvienų metų rugpjūčio 12 d. Tai – proga švęsti jaunų žmonių balsus, veiksmus ir iniciatyvas pasaulio labui, daugiau dėmesio skirti jaunimo problemoms, skatinti jaunimą aktyviau dalyvauti visuomeninėje veikloje.

 

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

  • Chad Pedrad
    prieš 55 minučių
    Cryptocurrency Scam Recovery Experts Lost Recovery Masters

    My name is Chad Pedrad. I lost $233,000 in cryptocurrencies after being misled by an Indian USDT investing firm. I became so depressed that I was unable to pay my payments and ended up on the streets. I attempted everything I could to restore it, but it was futile. However, just as I was about to give up, a light of hope appeared, and I decided to attempt the Lost Recovery Masters. To God be the glory, Lost Recovery Masters successfully retrieved my stolen cryptocurrency; it was astonishing. Lost Recovery Masters are amazing, and I am convinced they can recover yours as well.
    Contact them if you need help on crypto recovery.

    Learn more: Lostrecoverymasters.com
    Mail: Support@lostrecoverymasters.com
    Call or Whatsapp +44(7-5-3-7-1-0-5-9-2-1)

  • Westlake Loans
    prieš 37 minučių
    Ar jums reikia teisėtos asmeninės paskolos?
    Ar jūsų bankai jus atmetė?
    Dėl vienokių ar kitokių priežasčių jums reikia pinigų.
    Jūs esate nuoširdus ir sąžiningas
    Ar jums reikia paskolos skoloms, sąskaitoms apmokėti ar projektui įgyvendinti?
    be to, mes siūlome greitas ir patikimas paskolas su 2% metine palūkanų norma. Esame patikimi
    Jei susidomėjote, nedvejodami susisiekite su mumis tiesiogiai.
    paštas: Loanwestlake@gmail.com
    telegrama___https://t.me/loan59

Parašykite komentarą