Kolagenas garantuoja amžina jaunystę?

Sveika ir lygi oda, kiekvieno žmogaus noras. Deja, laikas nesustabdomai juda į priekį, o galimybės jo atsukti atgal kol kas nėra. Taigi, daugėjant metams ne tik skaičiuje, bet ir veido odoje į pagalba ateina kolagenas. Tiesa, šis baltymas aktyviai palaikomas tik iki 25 metų, tačiau tobulėjant grožio industrijai yra sukurti įvairūs kolagenų pavidalai.

Plačiau apie kolageną

Veido kremų ar serumų reklamose dažnai girdime terminą kolagenas. Mes žinome tik tai, kad tai yra sveika, bet, kas tai tiksliai yra - neaišku. Kolagenas - baltymas, kuris mūsų odai suteikia tamprumo ir elastingumo savybes. Šis baltymas nuolat formuoja odos ląsteles, suteikdamas kelią hialurono rūgščiai ir elastinui. Kolageno trūkumas pastebimas tada, kai pasimato pirmieji susilpnėjusios veido odos požymiai bei gali sutrikti sveikata. Taip pat dėl šio baltymo trūkumo ir atsiranda įvairios raukšlelės, įdubimai, oda suglemba, gali atsirasti celiulitas. Kolageno gamybai trukdo ir rūkymas, stresas, ultravioletiniai spinduliai.

Kolagenas skirtas ne tik odai!

Jau iš seno žinome, kad šis baltymas yra naudingas elastingos odos palaikymui, bet tai yra tikrai ne viskas. Kolagenas gali mums pasitarnauti ir kitose kūno sferose, pavyzdžiui, kaip:

• plaukų augime - kolagenas palaiko plaukų struktūrą, stiprumą, blizgesį, augimą bei gausumą

• nagai - kolagenas stiprina nagus, neleidžia jiems nuolat lūžinėti

• kaulai - kolagenas palaiko stiprių ir tvirtų kaulų būklę, mažina jų trapumą bei leidžia išvengti tokių ligų, kurios susijusios su kaulų nykimu.

• sąnariai - kolagenas palaiko elastingumą, neleidžia susidėvėti kremzlėms.

Ne veltui yra sakoma, kad reikia gerti daug vandens. Būtent vanduo padeda aktyviai gamintis kolagenui mūsų organizme, o tai lemia faktą - daugiau jokių smulkių raukšlelių!

Kaip praturtinti savo organizmą kolagenu?

Kadangi bėgant metams, keičiasi ne tik mūsų išvaizda, bet ir vyksta pokyčiai organizme, reikia nepamiršti savimi pasirūpinti. Tiesa, kolagena galite gauti per įvairius maisto papildus, tačiau jeigu esate nelinkę jų vartoti, reikėtų atsižvelgti į tai, kokius maisto produktus valgote. Kolageno gamybai įtakos turi produktai, kuriuose gausu vitamino C t.y. apelsinai, obuoliai, braškės, brokoliai bei vyšnios. Taip pat patartina vartoti tokius produktus, kuriuose gausu baltymų, pavyzdžiui: liesa mėsa, kiaušiniai, pieno produktai.

Jeigu nusprendėte, kad neturite laiko maisto rinkimuisi, tačiau norite, kad jūsų organizme nestygtų kolageno, pasinaudojama grožio industrijos pagalba. Taigi, yra įvairiausių kolageninių injekcijų, losjonų, gelių bei kremų. Tačiau kosmetikos industrijoje esančios priemonės, jautresnės odos savininkams gali sukelti alerginę reakciją, todėl jeigu nusprendėte propaguoti šį kolageno įsisavinimo būdą, geriau pirmai apsilankyti pas dermatologą.

Norint turėti sveiką ir elastingą odą, ją reikia pradėti rūpintis nuo itin ankstaus amžiaus. Kadangi kuo vėliau pradedi, tuo sunkiau viską atstatyti į pradinę būklę. Tai lengvai ir efektyviai galima padaryti naudojant Ohhira siūlomus kolagenus. Daugiau informacijos apie prekes rasite čia - https://ohhira.lt/maisto-papildai/dr-ohhira-geriamas-skystas-kolagenas .

UAB „Market Rats“ informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą