Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 25 d.

Penktadienis iki 17 val. 11 min. palankus metas, tinkamas imtis atsakingų ar tiesiog sunkių, painių darbų. Ieškokite senų klaidų, jas taisykite. Vėliau prasideda kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas imtis nieko svarbaus ar sudėtingo, būtina atida kelyje.

Vakaras netinkamas vertingiems daiktams įsigyti, šventimams, audringiems pramogavimams. Venkite svaigalų. Būkite atidūs maisto kokybei – apsinuodijimai labiau tikėtini. Vakarą geriausia praleisti uždarame šeimos rate. Galima nerami naktis. Pasirūpinkite savo turto saugumu.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi jums asmeniškai – jie buvo susiję su aplinkiniais. Palankiausia buvo visai nieko nesapnuoti ir mažai miegoti.

Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos apie jūsų šeimą; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei batas suplyštų – draugų apgaulė, neigiama priklausomybė nuo artimųjų; jei netyčia sulysite ar atsitiktinai būsite vandeniu apipilti – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; išvysti vaivorykštę – susitaikymas šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki 17 val. 49 min. – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas atsakingiems reikalams tvarkyti, vertingiems daiktams įsigyti, susitikimams, šventimams tinkamas vakaras ir sekmadienis; šeštadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; sekmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtinos geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas su vadovybe aptarti jūsų reikalus. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų, ypač būkite dėmesingi tėvams, seneliams.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis ramesnis. Tiesa, vakare gali kilti rūpesčių viešnagių metu.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Imkitės nesudėtingu užduočių. Nepervarkite. Gerai išsimiegokite. Daugiau laiko praleiskite gryname ore. Palanku pasportuoti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis, jei mokėsite įvertinti sutuoktinio ir aplinkinių pastangas, bus sėkmingesnis. Beje, pats laikas atitaisyti bendravimo klaidas – būkite nuoširdūs. Rytmetys palankesnis taikytis – neatidėkite to vakarui, kuris žada neramumus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį siekite atitaisyti ankstesnes klaidas ir nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis palankus kūrybiniam darbui. Tai romantiška diena, tiesa, būtent vakaras ne itin palankus meilės pasimatymams. Bent jau vakare stenkitės likti geranoriški ir nesiimkite aiškintis santykių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis tinkamas dideliems darbams namuose nuveikti. Verta svarstyti gyvenamosios vietos keitimo klausimą, aptarti nekilnojamojo turto pirkimo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiomis dienomis daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite ir kilusias problemas išspręsite nesunkiai. Beje, labiau įsiklausykite į sutuoktinio, taip pat partnerių, vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę – išgirsite naudingų pamokymų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite, ypač kelyje, – gresia traumos, avarijos. Neleiskite sau pykti – tuomet viskas nueis niekais, pvz., be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėsite savo teisumą.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidesni su aštriais, pavojingais įrankiais. Atsargiau vairuokite, nerizikuokite eidami gatve. Patartina daugiau ilsėtis – pasivaikščiojimai gamtoje, ypač prie vandens telkinių, jus puikiai nuteiks.

Žuvys (02 19–03 20). Tik neužsisklęskite – bendraukite, tarkitės. Drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba gali būti svarbi ir reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą