Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 14 d.

Pirmadienis netinkamas kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti. Tai maišto, konfliktų, skyrybų su partneriais metas, tad neišvengiamas stresas, griūva planai.

Šios dienos (ypač pirmadienis) – nervingas ir pavojingas metas, tad niekur neskubėkite, venkite impulsyvių sprendimų. Atsargiau elkitės ir su modernia technika, transporto priemonėmis. Patartina laiką leisti artimųjų rate. Neverta užmegzti naujų pažinčių, nebent tai būtų žmonės, kurie jums yra autoritetas, kurie ateityje gali tapti jūsų gyvenimo vedliais.

Savaitės pradžioje išaugs nelaimių kelyje, transporte, buityje tikimybė. Labiau tikėtini gaisrai, sprogimai, įvairios traumos (ypač kojų, akių).

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jeigu drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį pasistenkite nesinervinti, atsipalaiduoti – būsite linkę dėl niekų su visais, o ypač su sutuoktiniu ginčytis, tad stenkitės nusileisti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį gali kilti noras pasidarbuoti. Gal tai bus būdas atgailauti už lengvabūdiškai praleistą savaitgalį bei patirtus romantiškus nuotykius?

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį jausitės smagiau, bet gali suirti planuotas reikalas ar meilės pasimatymas – tik labai nenusiminkite: vieno netekę ką nors kito gausite.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį pasistenkite labiau pasirūpinti savo sveikata. Galimi rūpesčiai dėl artimųjų. Ne laikas rizikuoti dalykiniuose reikaluose.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį būkite santūresni bendraudami, atsargesni ką nors darydami rankomis, taip pat žadėdami, pasirašydami popierius. Ši diena ne pati geriausia ir apsipirkti – tai, ką įsigysite, arba dažnai ges, arba tiesiog nedžiugins, be to, galimi ginčai dėl pirkinio su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį galimi nenumatyti finansiniai rūpesčiai, gresia ir neplanuotos išlaidos. Tądien būkite atidesni šeimos narių poreikiams – tai padės išvengti konflikto.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį jausitės tvirčiau. Tiesa, ši diena netinkama kuo nors rizikuoti. Atsargiau važinėkite, dera būti atsargesniems su karštomis ar labai degiomis medžiagomis. Taip pat netinka erzinti mylimo žmogaus – netikėtai galite susikivirčyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai daug kuo pavojingas ir nepalankus metas – išauga įvairių avarijų, konfliktų, smurto tikimybė, galima nukentėti per degiąsias, sprogiąsias medžiagas.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis žada neplanuotų pokyčių, dėl kurių teks atidėti jums svarbų reikalą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį aiškindamiesi su artimaisiais, giminaičiais, draugais nebūkite pernelyg kategoriški ir karštakošiški. Ši diena žada nesmagumų darbe.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis lyg ir ramesnis, tačiau būkite pasiruošę ir ne visai smagioms staigmenoms.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį nemėginkite reikšti savo nuomonės, kad ir kokia svarbi (ar teisinga) ji būtų, – išprovokuosite konfliktą. Tai gana nesėkminga diena – galimos traumos, problemos dėl technikos (ypač kompiuterinės) gedimo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą