Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 11 d.

Šeštadienį iliuzijos, klaidos gali ne vienam sugadinti nuotaiką, nors pakaks ir džiugių staigmenų, laimingų akimirkų! Diena palanki ir dalykinių reikalų tvarkymui, ir įvairiems namų darbams, išvykoms, bendravimui su veiklai svarbiais asmenimis, taip pat susitikimams su jums mielais žmonėmis, svečių priėmimui, šventiniams renginiams. Tiesa, būtinas saikas švenčiant, – venkite stiprių svaigalų.

Šeštadienis nėra palankus rinktis sau porą, – šių dienų romantiškų susižavėjimų ar net užsiplieskusios aistros labai nesureikšminkite, neskubėkite prisirišti, juolab amžiną meilę prisiekinėti. Na, o bendraujant su mylimu asmeniu bus svarbu pamiršti egoizmą bei atsiriboti nuo įtarinėjimų, pavyduliavimų.

Būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais – tai nesėkmės piniginiuose, turto reikaluose bei karjeroje.

Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais.

Avinas (03 21–04 20). Pastaruoju metu, ko gero, susidūrėte su įvairiomis kliūtimis ir nelabai tikite, kad viskas gerai baigsis? Šeštadienį dėl to nesukite galvos, – būtų geriau pailsėti niekieno netrikdomiems.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų mintys kažkur labai toli. Šeštadienį gali apimti ilgesys, noras kažką keisti, gal būt įsimylėti. Jei susitiksite ar bent pasikalbėsite su tais, apie kuriuos galvojate – jausitės žymiais smagiau. Užsiimkite kažkuo kitu nei paprastai – jums reikėtų atitrūkti nuo kasdienybės rūpesčių.

Dvyniai (05 21–06 21). Vargu ar pavyks šeštadienį išsigryninti prioritetus, teisingai apsispręsti. Gal ir nereikėtų to daryti apskritai – tai apgaulingas metas. Šeštadienis labiau tinkamas bendravimui su vyresnės kartos žmonėmis, tėvais.

Vėžys (06 22–07 22). Bičiuliškiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams palankesnis šeštadienis. Tiesa, ne laikas ką nors kaltinti, įtarinėti, aiškintis santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis įtemptas, neramus, kai nesunku sukelti audrą arbatos stiklinėje... Tad būkite tądien kantresni bendraudami, na ir atsargesni ką nors veikdami – tai klaidų, traumų metas.

Mergelė (08 23–09 22). Vizitams, pasirodymams viešumoje labiau tinkamas šeštadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis nebus lengvas – netikėti darbai, rūpesčiai, konfliktai, sveikatos pablogėjimas.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį susitelkite ties savo artimaisiais, labiau pasirūpinkite vaikais, jų gera nuotaika. Ir būkite atidesni mylimo žmogaus prašymams, skundams.

Šaulys (11 23–12 21). Jei antrą šeštadienio pusę pajusite, jog stinga artimųjų dėmesio, meilės – žinokite, jog jūsų reakcijos kiek perdėtos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Realesnis savų galimybių vertinimas padės išvengti neįvykdomų pažadų bei tuščių išlaidų, taip pat apsaugos nuo šeimyninių skandalų šeštadienį. Ir labiau pasaugokite savo turtą bei sveikatą, nerizikuokite vairuodami, eidami gatve.

Vandenis (01 20–02 18). Nepraraskite pasitikėjimo savimi, vykite nuo savęs visas netikusias, liūdnas mintis. Atsisakykite bendrauti su egoistais ir pesimistais. Ir nepamirškite dažniau nusileisti antrajai pusei, – antrą šeštadienio pusę tai bus itin aktualu.

Žuvys (02 19–03 20). Jūs dėmesio centre – ne vienas norės susitikti, pasikalbėti. Vis dėlto jums reikalingas ramus poilsis. Bent laikinai pamirškite savo rūpesčius. Tik antrą šeštadienio pusę venkite ginčų dėl šeimos biudžeto, dėl artėjančių švenčių organizavimo, – tuomet bus nepalanku ir pirkti brangius daiktus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą