Horoskopas ketvirtadieniui, kovo 21 d.

Avinas Diena gana palanki įvairiems darbams, dalykiniams pokalbiams, kontaktams su oficialiais veikėjais. Ypatingo jūsų dėmesio, pagarbos gali nusipelnyti protingi ir talentingi žmonės. Gali užsimegzti įdomūs bendradarbiavimo ryšiai.

Jautis Ši diena gali atnešti gerų žinių, naujienų. Palanku užsiimti organizacine veikla. Pavyks pagerinti santykius su žmonėmis, kurie jums yra ar bus reikalingi. Jums neabejingas asmuo išties daug apie jus galvoja, jūsų ilgisi.

Dvyniai Šiandien nepatartina daug bendrauti bei imtis svarbių reikalų, jei jie nesusiję su medicina, menu, socialine sfera, nes būtent šios sritys bus sėkmingos. Gali būti, kad konfidenciali informacija arba gera intuicija padiktuos teisingą sprendimą.

Vėžys Labiausiai vilios tai, kas malonu kūnui ir teikia komfortą. Patirsite nemažai įspūdžių, emocijų. Galbūt kuo atsakingiausiai imsitės namų ruošos, kitų šeiminių pareigų. Jei esate vieniši, dabar atsiras progų kažkuo susižavėti, susidomėti.

Liūtas Diena turėtų būti gana maloni. Palanku tvarkyti turtinius bei su nuoma, kreditais, buhalterija susijusius reikalus. Galbūt pavyks įgyvendinti svarbų ir pelningą sumanymą. Kai ką sėkmingai pakeisite savo išvaizdoje, stiliuje.

Mergelė Šauni diena. Palanku užbaiginėti seniau pradėtus darbus, tvarkyti neatidėliotinus reikalus. Noriai bendrausite, pagerės santykiai su kolegomis, kaimynais. Kai kurias problemas išspręsti jums padės būtent jie.

Svarstyklės Šiandien neblogai seksis seniau pradėti darbai ir tikriausiai nenuvils žmonės, iš kurių tikėjotės supratimo, paramos. Mintys nuolat suksis apie tai, kaip pagerinti materialinę savo gyvenimo kokybę, išspręsti šeimines problemas.

Skorpionas Ši diena žada kūrybinį bei romantinį polėkį. Turėtų sektis reikalai, susiję su pramogų verslu, menu, pedagogika. Jeigu mokėsite išnaudoti visas galimybes, patirsite nemažai džiaugsmo.

Šaulys Itin darbinga diena. Net sunkūs darbai bus įkertami ir turėsite kantrybės juos tęsti iki galo. Jei liks laisvalaikio, noriai sportuosite, rūpinsitės kūno higiena, sveikata. Tiktų apsilankyti grožio ar masažo salone, baseine.

Ožiaragis Jūsų iniciatyvą, veiklumą stimuliuos konkurencija. Galbūt ieškosite galimybių, kaip įsiteikti asmeniui, nuo kurio galėtų priklausyti jūsų pranašumas. Padaugės emocijų, susijusių su meile, partneryste. Išsiaiškinsite nesklandumus.

Vandenis Šiandien labiausiai tiktų užsiimti finansiniais reikalais, mokesčiais, draudimu, deklaracijomis, kitais dokumentais. Su naujovėmis neskubėkite, pirma užbaikite tai, ką seniau pradėjote ir ką būtina suspėti atlikti laiku.

Žuvys Nusimato įdomūs susitikimai, renginiai. Objektyvus požiūris, įžvalga padės teisingai susiorientuoti, renkantis tolesnį kelią, sprendžiant problemas. Tai ypač svarbu, jei karjeros ar finansiniai dalykai yra neaiškūs arba tenka keisti planus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą