Horoskopas šeštadieniui, gegužės 4 d.

Avinas Rytas vers būti aktyviais, skubėti, stengtis, veikti drąsiai, ryžtingai. Suvaldykite savo impulsyvumą, agresiją. Vakare galite atsidurti situacijoje, kuri jums leis kažkuo sublizgėti ar pasireikšti.

Jautis Mintys suksis apie materialius dalykus, individualų verslą, komfortą, taupymą. Galite staiga pakeisti savo planus, susijusius su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu ar verslu. Regis, ką sumanysite, tą realizuosite.

Dvyniai Puiki diena susitikimams, aptarimams, savireklamai. Pakaks ir trumpo pokalbio su reikalą išmanančiu žmogumi, kad greičiausiu būdu išsispęstų aktuali problema. Keiskite bendravimo stilių, jei jaučiate, kad tai išeitų jums į naudą.

Vėžys Pasižymėsite darbštumu, susikaupimu, pareigingumu. Galite įsigyti buičiai reikalingą daiktą. Galbūt peržiūrėsite ir pakoreguosite savo planus, susijusius su santaupomis, ūkiniais reikalais, šeimos laisvalaikiu.

Liūtas Šiandien nusimato įdomūs susitikimai, neabejingai nusiteikusių asmenų dėmesys. Staigmenų gali pateikti vaikai. Turbūt nenusivilsite, jei dalyvausite konkurse, žaidime. Vakaras gali būti romantiškas, padovanoti aplodismentų.

Mergelė Neskubinkite įvykių profesinėje veikloje. Kaupkite informaciją, nagrinėkite aktualius klausimus iš visų pusių. Gali būti, kad išgirsite dalykinį pasiūlymą arba komplimentų dėl savo išvaizdos, sugebėjimų.

Svarstyklės Kažkokie santykiai jums gali suteikti išgyvenimų. Kaip bebūtų, pasistenkite kurti gerą atmosferą, nerodyti negatyvių emocijų. Vakaras turėtų būti kažkuo įspūdingas ar netgi romantiškas. Neužsisklęskite savo kiaute.

Skorpionas Jūsų protas bus įžvalgus, imlus, tad spręskite pačias kebliausias problemas. Galite sulaukti pasiūlymo dėl finansiškai palankaus bendradarbiavimo. Galbūt kažkas grąžins skolą arba pažadės nuolaidą, paskolą.

Šaulys Šiandieną mąstysite plačiau, objektyviau, tad nekils sunkumų norint savo požiūrį perteikti kitiems. Galite gauti žinią iš užsienio arba turėsite reikalų su įtakingais asmenimis. Tikėtinas pokalbis, kuris bus reikšmingas ateičiai.

Ožiaragis Regis, šiandien teks daug bendrauti ir triūsti kolektyvo labui. Galvosite apie savo perspektyvas, realizuotas ir nerealizuotas ambicijas. Panašu, kad tik vakare susitaikysite su savo laimėjimais ar pralaimėjimais. Pasidžiaukite tuo, kas pavyko.

Vandenis Šiandieną darysite nemažą įtaką kitiems, sugebėsite rasti bendraminčių, sudominti reikalingus žmones savo idėjomis, projektais. Gali tekti priimti greitus spendimus, įvertinti staiga gautus pasiūlymus.

Žuvys Visa, kas aplinkui vyks, atrodys neišvengiama. Duosite valią vaizduotei ir emocijoms. Jei neišsipildė kažkokie lūkesčiai, priversite save su tuo susitaikyti ir plaukti pasroviui gyvenimo upe. Mąstykite pozityviai, nes jūsų mintys pildysis.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą