horoskopas ketvirtadieniui, liepos 4 d.

Avinas Mokėkite nereaguoti į provokacijas, nepasiduokite pirmam impulsui – galite lemtingai suklysti. Labiau tikėkite tais, kuriuos mylite. Būkite apdairūs pirkdami: per skubėjimą galite įsigyti brokuotą prekę.

Jautis Neperlenkite lazdos – per dideli reikalavimai artimiesiems, partneriams, darbdaviui pakenks santykiams. Saikingiau vertinkite finansines perspektyvas. Negeras laikas aptarinėti šeimos biudžetą ar meilės santykius.

Dvyniai Nepervertinkite savo jėgų: daug nežadėkite, neįsipareigokite. Saugokitės provokacijų, venkite priimti dovanas. Vadovybei gali kilti įtarimų dėl jūsų sąžiningumo.

Vėžys Nesižvalgykite į naujus dalykus, žmones – galite nutraukti svarbų ryšį su praeitimi, tėvais, šeima. Darbe venkite prieštarauti kolektyvo, viršininkų nuomonei.

Liūtas Nebūkite lengvabūdžiai su pinigais, neskubėkite jų išleisti ar investuoti, skolinti, nepalanku pirkti brangių daiktų. Gali iškilti į paviršių meilės paslaptys. Tai gresia ir šiandien užmezgamiems slaptiems romanams.

Mergelė Gali pritrūkti atidumo smulkmenai, kuri neleis įgyvendinti sumanymų. Būkite itin atidūs ir saikingi – vaikydamiesi naudos galite prarasti ir tai, ką turite.

Svarstyklės Nuo jūsų norų mažai kas priklausys – gali tekti aukotis, atsisakyti savo interesų dėl draugų, partnerių ar sutuoktinio. Tai kritinė diena nestabilioms sutuoktinių poroms: galite priartėti prie skyrybų slenksčio.

Skorpionas Nenustebkite, jei teks atsakyti už ankstesnes klaidas, neįvykdytą pažadą, negrąžintą skolą. Stresai gresia jei ne dėl reikalų, pinigų, tai dėl mylimo žmogaus.

Šaulys Saikingiems ir ramiems palankus metas, bet nukentės tie, kurie nori per daug. Bendraudami nepalieskite kito žmogaus ambicijų, gerbkite svetimą nuomonę, kitaip būsite apkaltinti despotizmu ar dogmatiškumu.

Ožiaragis Šiuo metu kilusios problemos lengvai neišsispręs. Kad ir kas įvyktų, nesistenkite pabėgti nuo situacijos, neužsimerkite prieš realybę. Būtina aiškiai sau pasakyti, ko siekiate, ko jums reikia, ir ginti savo pozicijas.

Vandenis Kritinis laikas, ypač moterims. Pasistenkite nieko nekeisti. Nepasitikėkite draugų ar vadovybės pažadais. Galimos neplanuotos išlaidos dėl sveikatos.

Žuvys Pakaks prieštaringų norų ir emocijų, tad nepriimkite svarbių sprendimų, ypač jei būsite spaudžiami. Tvarkant finansinius reikalus nereikia aklai pasitikėti partneriais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą