Horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 28 d.

Avinas Pasisekė tiems, kurie ilsisi – gerai dirbti nebus lengva. Tiek aplinkiniai, tiek vadovas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Antra dienos pusė bus palankesnė.

Jautis Apgaulingas metas: jums pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti ką tik norite, tačiau tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasirenkite netikėtumams.

Dvyniai Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas.

Vėžys Fatališkas metas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais.

Liūtas Nesitikėkite, kad problemas pavyks išspręsti greitai ir lengvai. Gali kilti konfliktų namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Mergelė Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, giminaičiais, nepriimkite atsakingų sprendimų – galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Saugokitės vagių ir kontrolierių.

Svarstyklės Neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais ir mylimu asmeniu.

Skorpionas Nepervertinkite savo galimybių – tapsite optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali lemti priešingus rezultatus. Tikėtinos problemos per užsieniečius. Blogas laikas kelionėms.

Šaulys Venkite vadovo: galite patekti į nemalonę. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Gali pablogėti sveikata, virškinimas.

Ožiaragis Sunki diena, kai tuščia laukti teisybės, pasikliauti draugiška pagalba – nenorėkite būti išgirsti ir įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Vandenis Nepersistenkite: už iniciatyvą galite nukentėti. Venkite patarinėti – vėliau gali paaiškėti, kad buvote neteisūs. Pasisaugokite intrigų.

Žuvys Negeras laikas – nerizikuokite savo sveikata ir gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Netinkamas laikas pasirašyti reikšmingus dokumentus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą