Vyksta esminis jėgų ir įtakos persistumdymas

Dar viena lemtinga šių metų diena! Tai itin reikšmingas laikas, kai vyksta esminis jėgų ir įtakos persistumdymas Zodiake. Reikalas tas, kad Jupiteris, senovės astrologų pramintas Didžiąja Laime, Karalių Žvaigžde, šiandien pereina į kitą Zodiako ženklą, pakeisdamas dominavimo sąlygas, – tie, kurie buvo mažiausi, liūdniausi, taps geriausi, šauniausi, o buvusiems laimės lyderiams teks atsitraukti į antrąjį planą. Norėtųsi priminti, kad pagal Jupiterio judėjimą yra skaičiuojamas Rytų kalendorius, ir kai Jupiteris juda Šauliu, būna Kiaulės metai ir tam tikra prasme, galima sakyti, jie jau prasideda (iš tiesų jų tikrosios pradžios reikės laukti iki 2019 m. vasario 4 d.). Bet kokiu atveju Kiaulės metų bruožus pajusime jau dabar. Ši diena bus permaininga ir dažnai neprognozuojama. Vis dėlto avantiūristams, mokantiems užsimerkti prieš nežinią ir pasiduoti vidiniam srautui, gali pasisekti. Diena atvers naujų nepanaudotų, anksčiau nepastebėtų galimybių, padės geriau įvertinti save, savo perspektyvas ir pasijusti laisvesniems, įdomesniems, tad nebijokite išradinėti, eksperimentuoti ir kreiptis į įtakingus žmones – pavyks rasti rėmėjų, globėjų. Tinka atnaujinti seną veiklą, imtis perdaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Palanku kovoti už savo projekto įgyvendinimą, teisingumo atkūrimą, naujas idėjas. Jums pakaks sumanumo, entuziazmo, o vadovybei inteligentiško geranoriškumo. Spręskite keblias, sudėtingas problemas – šiandien verta kuo daugiau užsibrėžti, tiesa, nelaukite greitų rezultatų. Jei jums reikėtų pasirašyti svarbų susitarimą ar atsakingą dokumentą, tai geriau daryti antrą dienos pusę, po 15 val. Palankus metas bendrauti, įvairiems susitikimams (ypač su užsieniečiais), pasitarimams, juridiniams reikalams tvarkyti, reklamai, pristatymams, kelionėms ir meilės pasimatymams. Šiandien 14 val. 38 min. Jupiteris įeina į Šaulio ženklą ir juo judės iki 2019 m. gruodžio 2 d. Jupiteris valdo Šaulio ženklą ir šiame ženkle jo pozicija pati stipriausia. Jupiterio padėtis Šaulyje laikoma palankiausia, nes jis – šio ženklo šeimininkas. Kai Jupiteris Šaulyje, pasireiškia ryškiausi šios planetos bruožai: ekspansija – politinė, religinė, kova už dominavimą – ekonominį, ideologinį, moralinį. Geriausiu atveju Jupiteris skatins kovą už teisųjį reikalą, misionieriškumą, blogiausiu – daugės uzurpacijos, ekstremizmo įteisinant savo užmojus (ypač valstybiniu lygmeniu), taip pat valdžios nesiskaitymo su tautos galimybėmis ir poreikiais. Kai Jupiteris Šaulyje, visuomenė labiau politizuojasi, stiprėja religijos įtaka tiek valstybei, tiek asmeniui. Dabar tampa itin svarbios teisybės ir teisingumo paieškos.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, pildysis greitai, juos suprasti reikėtų tiesiogiai: jei atsibudus nuotaika gera, jei kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai regėti košmarą arba būti baltai apsirengusiam (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (nelaimė, netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė; medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas; lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų vandens čiaupas ar kaimynai vandeniu užlietų, jei kojos permirktų – nuostoliai veikloje; dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas nors į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti; jei ant jūsų užkristų medžio šaka – galimos dramatiškos permainos gyvenime, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė; rasti žaisliuką, kaukę, smulkmeną iš geltonojo metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas; pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar ko nors kito kenksmingo savo gyvenime; išvysti šviesius dūmus – apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas užsiimti aktyvia veikla ir sunkiais bei svarbiais darbais; palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Ypač pirmą dienos pusę jausitės įsitempę, ir visai be reikalo: ne toks velnias baisus, kaip jį piešia. Tuo įsitikinsite jau antrą dienos pusę, po15 val., kai palengva pradės šypsotis tikroji laimė. Ji jūsų jau nebepaliks, lydės ilgai – visus kitus metus! Po 15 val. bus palanku rizikuoti tvarkant įvairius reikalus, ypač finansinius.

Jautis (04 21–05 20). Antra dienos pusė tinkama įvairiems dokumentams, ypač susijusiems su jūsų veikla, jos keitimu, perėjimu į kitą darbovietę, pasirašyti. Šiandien bus svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudokite tarpininkais ir draugų pagalba. Būkite atidesni sutuoktinio jausmams, ypač tai svarbu prisiminti antrą dienos pusę, vakare.

Dvyniai (05 21–06 21). Ginkite savo teises darbe, savo naujus sumanymus, aiškinkitės santykius su šefu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Antra dienos pusė – geras laikas įvairioms darbo sutartims sudaryti. Tai bus itin palankus metas kūrybinių, laisvųjų profesijų atstovams. Pirmą dienos pusę palanku tikrintis sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas ir darbui, ir meilei. Palanki diena svarbiems susitikimams, kelionėms ir piršlyboms ar bent jau prisipažinti meilę. Pirmą dienos pusę tinka spręsti savo vaikų problemas, antrą – tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, veikla.

Liūtas (07 23–08 22). Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams. Vakaras palankus įteikti savo porai dovanėlę, pakviesti romantiškos vakarienės. Vakaro romantiškos pažintys laimingos.

Mergelė (08 23–09 22). Verta daugiau dėmesio skirti tiems, kurie šalia jūsų, su kuriais kartu dirbate ar gyvenate po vienu stogu, tiems, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė ir finansinis stabilumas. Pirma dienos pusė tinkama skubiam reikalui sutvarkyti, su niurnančiu kolega meiliai šnektelėti, kaimynui gero palinkėti, svarbų dokumentą ar šiaip kokį meilės laišką parašyti. Vakarą skirkite vien šeimai, vaikams, mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai pasitenkinimo gyvenimu, nuveiktais darbais, pilnatvės atgavimo metas – palepinkite save ir artimuosius dovana ar tiesiog skaniais, ypatingais pietumis. Darbe būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai prisistatykite susidūrę su naujais žmonėmis – tai padės rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų lyderystės metas eina į pabaigą, vis dėlto tai sėkmės metas, tad drąsiai mėginkite savo laimę! Vis dar galima rizikuoti visur, svarbu tik nesileisti į kompromisus su sąžine. Tiesa, piniginius ir turto reikalus palankiau tvarkyti antrą dienos pusę. Beje, nuo šiandien turite pasiruošti kitokiam gyvenimo etapui – baigėsi naujų erdvių užkariavimo laikas ir prasideda tų erdvių pritaikymo metas!

Šaulys (11 23–12 21). Tai svarbiausia diena šiais metais: jūsų šeimininkas Jupiteris pagaliau jūsų ženkle nuo 14 val. 38 min.! Beje, šis laikas svarbiausias ne tik šiais metais – tai jūsų gyvenime pats lemtingiausias įvykis per 12 metų! Gal šiandien to ir nepajusite, bet sėkmė – jau jūsų sąjungininkė ir tuo drąsiai įsitikinsite po gimtadienio! Šiandien nereikėtų persistengti tvarkant reikalus – viskas ir taip savaime susidėlios. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo – pats metas pasidalinti savo rūpesčiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirma dienos pusė – laimingo virsmo, netikėtos sėkmės metas, kai galima imtis drąsių sumanymų, – nustebinsite pasaulį savo nepaprastomis idėjomis ir sumanumu jas įgyvendinant! Jums pavyks įveikti bet kokias kliūtis, tad pakovokite už savo ir savo vaikų ateitį. Antrai dienos pusei po 15 val. nieko atsakingo nebeplanuokite. Vakaras bus smagus ir naudingas, jei susitiksite su senais draugais, – galite sulaukti ne tik moralinio palaikymo, bet ir išgirsti vertingų patarimų, vertingų pasiūlymų.

Vandenis (01 20–02 18). Nesistenkite galynėtis už stipriausiųjų bei geriausiųjų statusą! Nors laimė net ir jums, apimtiems Juodojo Mėnulio debesų tamsos, mėgins šypsotis ir nušviesti kelią. Tad nebijokite aukos dėl karjeros – prasminga susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Geras laikas siekiantiems stabilizuoti turimus pasiekimus, ieškantiems naudingų kontaktų, ypač su užsieniečiais. Vakaras gana romantiškas, palankus pasimatymams.

Žuvys (02 19–03 20). Daug ko norėsis ir daug ką suspėsite – nebijokite didžiulio krūvio, įtampos. Tai pelnytos sėkmės ir pripažinimo metas! Neapsiriksite, jei šiandien susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Palankus metas kelionėms, viešnagėms. Raskite laiko ir savo vaikams – tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą