Itin aktyvus Mėnulio priešpilnio metas, palanki planetų padėtis

Tai bus itin aktyvus Mėnulio priešpilnio metas, jam antrins daug kuo palanki planetų padėtis. Tai metas, kai pavyksta sėkmingai įveikti sudėtingus uždavinius darbe, rasti išganingus sprendimus. Imkitės darbų, kuriems reikia didelių pastangų, koncentracijos, kolektyvo pagalbos. Ir kelkite sau didelius reikalavimus, tuomet patirsite tikrą pasitenkinimą savimi bei nuveiktais darbais. O jie tikrai pavyks!

Tiesa, nors būsite stiprūs, kupini pakilių nuotaikų kalnus versti, griebtis ko nors naujo, žinokite, kad tai Zodiako bei senųjų arijų metų pabaiga, neigianti bet kokią pradžią, naujoves. Kad ir kaip norėsis griebtis ko nors naujo, nieko nebepradėkite, sulaukite pavasario lygiadienio (kovo 21 d.). O šiomis dienomis verta užplūdusią energiją panaudoti kitkam – atsikratyti dalykų, trukdančių sėkmingai veiklai bei geriems santykiams su aplinkiniais, artimaisiais, mylimu žmogumi. Pavyks nesunkiai atsikratyti to, ko anksčiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių negalėjote įveikti dėl jėgų, iniciatyvos stokos.

Šiandien naudinga atsigręžti į praeitį ir imtis darbų, kuriuos norite pakartoti, perdaryti, atnaujinti ar ištaisyti (jei anksčiau buvo nepavykę). Šiai užduočiai palankesnis metas iki 16 val. Beje, šis laikas itin sėkmingas telkti apie save bendraminčius, ieškoti pagalbininkų, puikus ir įvairioms profesinėms konsultacijoms.

Puikus laikas ir remontui, tvarkytis iš esmės namuose. Tiesa, po 16 val. netinkamas metas valyti namus vandeniu, skalbti drabužius, taip pat maudytis.

Diena gera ir sportuoti. Palankūs dideli fiziniai krūviai.


Tai nepalankus metas naujoms romantiškoms pažintims užmegzti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį parodys jūsų praeitį, tarsi apibendrins nueitą kelią, be to, padės suvokti, ko reikia atsisakyti savo gyvenime. Jei norite su kuo nors nutraukti santykius, jei reikia ko nors atsisakyti (įpročio, veiklos ir pan.), pamatysite tą žmogų, tą veiklą. Jei sapnuosite sunkumus darbe, jie greitu laiku baigsis. Malonūs, geri sapnai pildysis tiesiogiai, blogi – atvirkščiai.

Blogas ženklas: pamesti žiedą, jei iš žiedo akmuo iškristų, nesklandumai, susiję su transportu.

Geras ženklas: išvysti ugnį, susitikti seniai matytą žmogų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis puikus aktyviai tvarkyti reikalus, tinkamas imtis sunkių bei svarbių darbų, bet nepalankus naujų darbų pradžiai – baikite senus, grąžinkite skolas; patartina nešioti pastelinių tonų drabužius.


Avinas (03 21–04 20). Aplinkybės keičiasi jūsų naudai. Tai svarbi diena – jūsų jėgos metas! Vienintelis dalykas, kurio dabar reikia, – išsiaiškinti, kas jums svarbiausia veikloje, ir to imtis. Rinkitės metodikas, ieškokite pagalbininkų, partnerių, investuotojų. Drąsiai planuokite būsimus veiksmus – šios dienos įžvalgos pasiteisins. Kalbėkite su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė, – pavyks užsitikrinti įtakingo asmens, šefo paramą. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Jautis (04 21–05 20). Kodėl manote, kad kada nors viskas bus gerai? Jau šiandien kai kas pasisuks į gerąją pusę! Tik neskubinkite įvykių – būkite kantrūs bei toliaregiški. O ši diena daug kuo palanki, galima imtis bet kokių reikalų tvarkymo, bet nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių. Ir ne tik veikloje, piniginių ir turto reikalų srityje, bet ir bendraujant su jums patinkančiu asmeniu ne laikas kategoriškiems sprendimams, kietakaktiškiems reikalavimams. Daugiau dėmesio skirkite vaikų problemoms.

Dvyniai (05 21–06 21). Kiek nemalonus metas, tačiau po kelių dienų viskas stos į savo vietas. O dabar pasistenkite nusiraminti ir imti dažniau šypsotis. Tuomet tikrai pavyks išspręsti seną problemą. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Tiesa, venkite prieštarauti artimiesiems, paklausykite vyresniųjų, ypač mamos, nuomonės, patarimų. Būkite atidesni tėvų sveikatai. Diena palanki užsiimti pedantišku tvarkymusi namuose, remontu.

Vėžys (06 22–07 22). Svarbių naujienų, vertingos informacijos diena. Būkite atidūs išgirstiems dalykams, gautiems patarimams, pasiūlymams – juos verta priimti. Gera diena bendrauti – oficialiai ir asmeniškai. Nepriimkite skubių sprendimų, venkite ginčų tiek su viršininkais, tiek su tėvais bei savo vaikais. Apskritai mokėkite pasverti kiekvieną savo žodį, kad ir su kuo bendrausite, nepamirškite, kad kaip pašauksi, taip atsilieps. Palankus metas pradėti mokytis užsienio kalbų, taip pat vairavimo, gera proga vairavimo įgūdžiams tobulinti.

Liūtas (07 23–08 22). Esate kupini ryžto veikti, bet turite deramai pasverti savo galimybes ir paieškoti povandeninių uolų. Ieškokite būdų, kaip įtvirtinti esamas pozicijas darbe, kaip rasti naujų pelno šaltinių. Skolinti pinigų nepatartina, tiesa, gerai užsiimti labdara. Beje, iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Svarbu labiau taupyti laiką, pinigus, daugiau dėmesio skirti poilsiui bei sveikatai stiprinti. Tiesa, ne pats geriausias metas spręsti problemas, susijusias su nesklandžiais meilės santykiais.


Mergelė (08 23–09 22). Gera diena – vėl jaučiatės stiprūs ir laimingi. Mokėkite pasinaudoti naudingomis aplinkybėmis, kad pareikštumėte savo iniciatyvą, pabrėžtumėte privalumus. Pasistenkite kuo daugiau atlikti – antra savaitės pusė jau nebus tokia palanki. Verta imtis to, kas jums iš tiesų labai svarbu ir reikalinga, – tai pavyks! Pasistenkite, nes per šiandieną bei rytdieną galite nemažai pasiekti. Beje, šių dienų sėkmė itin priklausys nuo jūsų sąjungininkų, pagalbininkų. Tad telkite komandą, ieškokite partnerių, rėmėjų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasyvus metas – likite nuošalyje, venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose. Bet kokioje situacijoje labiau pasikliaukite savieiga. Aplinkybės, beje, klostysis nevienareikšmiškai – gauti dalykiniai pasiūlymai lyg ir reikš pergalę, tolesnį kilimą karjeros laiptais, bet tuo pat metu jus padarys dar labiau priklausomus, apribotus. Vis dėlto verta ieškoti paramos, užtarimo – sulauksite ir pagalbos, ir gero patarimo. Tik įvykių dirbtinai neskubinkite, tegu geros šių dienų idėjos galvoje kiek susiguli.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiuo metu tampate lyderiais! Tai sėkmingas laikas – nesunkiai sutvarkysite aibę reikalų. Jūsų laukia netikėti, bet naudingi susitikimai, pasiūlymai. Gali išsispręsti svarbus klausimas. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais bei prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas. Labiau pasikliaukite draugais, partneriais, įsiklausykite į jų nuomonę, patarimus, ypač priimdami atsakingus sprendimus, tvarkydami svarbius reikalus. Palankios ir naujos pažintys.

Šaulys (11 23–12 21). Diena žada sėkmę, ir iš tiesų artimiausiu metu (pradedant nuo dabar) jūsų nelaimės savaime sunyks! O šiandien susitelkite į ką nors viena, ir rezultatai bus tikrai puikūs! Ieškokite silpnų vietų savo veikloje, būdų tai pakeisti. Dabar galite sulaukti nemenko kolektyvo, vadovybės palaikymo, tad kreipkitės pagalbos, patarimo. Tiesa, šiandien būtina labiau atsižvelgti į artimųjų nuomonę, šeimos poreikius. Būkite itin atidūs šeimos vyresniųjų patarimams. Ir pamėginkite išpildyti bent vieną savo seną norą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai jūsų pergalės metas! Būsite pagerbti ir įvertinti. Jūsų nuomonė taps svari bei lemtinga, į ją bus atsižvelgta ir namie, ir darbe. Spręskite senas bei sudėtingas problemas, kovokite už anksčiau pažeistą teisingumą. Šiuo metu esate padėties šeimininkai. Daugybė dalykų dabar spręsis jūsų naudai, tad verta užsiimti itin svarbių reikalų tvarkymu. Susitikite su jūsų veiklai, kilimui karjeros laiptais svarbiais asmenimis. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite.

Vandenis (01 20–02 18). Galite būti pernelyg įsitempę, perfekcionistai, kai aplinkiniai nebeįtinka ir kyla noras ką nors gerai pamokyti, nubausti. Tačiau nepatartina tuo užsiimti – vis dėlto dabar Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, tad bet kokius nesklandumus stenkitės pakelti stojiškai, garbingai. Diena gali būti nervinga – dera labiau pasaugoti save, savo ramybę. Tinka spręsti mokesčių, skolų, draudimo, investicijų problemas. Galite tikėtis įvairių keblumų, didesnė ir nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Žuvys (02 19–03 20). Tinkamas laikas susitaikyti, ir pirmą žingsnį turite žengti jūs – šiandien įsivyravusi santarvė bus patvari. Būkite atidesni savo partnerių, sutuoktinio nuomonei, neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai. Ne laikas demonstruoti savo nepriklausomybę, galią, įtaką – viskas gali išeiti atvirkščiai. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, prašymus. Beje, nepraleiskite palankios progos susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti, informuoti.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą