Antradienis dvilypis

Antradienis dvilypis, kai vienu metu atsiranda galimybių greitai ir aktyviai išspręsti seną, įgrisusią problemą, bet čia pat ir kliūtys, stabdžiai įgyvendinti ką nors nauja. Iki 10 val. 32 min. sudėtingas metas, netinkamas atsakingiems sprendimams priimti, svarbiems reikalams tvarkyti. Tiesa, ir vėliau gali būti juntama įtampa, noras atsiriboti ar priešintis. Vis dėlto iki 12 val. 30 min. turėsite galimybių įveikti seną bėdą. Tai ta proga, kai reikia drąsiai kirsti Gordijo mazgą! Ir nebijokite, jei tektų ką nors paaukoti, kai ko atsisakyti, – dabar tam tikri nuostoliai neišvengiami.

Po 10 val. 32 min. prasidės karminio atpildo metas, kai mums sugrįžta tai, kas užtarnauta per mėnesį. Nors antradienis vis dar sudėtingas, pasistenkite susitelkti į pozityvius dalykus ir nesigilinti į nuoskaudas, nereaguoti į provokacijas. Turite būti apdairūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus: dabar galite neteisingai įvertinti finansines perspektyvas ir priimti neteisingą sprendimą. Tad neskubėkite eksperimentuoti ir dėl to su kitais konfliktuoti – dabar reikėtų pakančiau vertinti kritiką, atidžiau įsiklausyti į priešininkų nuomonę. Stenkitės būti kuklesni, paprastesni, mokėkite nusileisti, atsiprašyti – noras užsispirti, ką nors keisti, perdaryti, nutraukti santykius ne visais atvejais bus teisingas. Matydami vien savo principus ir už juos kovodami liksite vieni. Nepamirškite šių dalykų nei šefo kabinete, nei namuose. Svarbiausia, likite pakantesni savo porai – nesiginčykite, nesiaiškinkite santykių. Jei su kuo nors norite susitaikyti, venkite lįsti į akis, nebūkite įkyrūs. Tikėtina nemaža įtampa ir apribojimai veikloje moterims. Šiandien svarbu labiau pasirūpinti kitais – būkite nuoširdūs, dosnūs, tada ir patys iš kitų gausite tai, ką užsitarnavote per mėnesį: antra dienos pusė – karminio atpildo metas. Antradienis nepalankus naujų darbų pradžiai, atsakingiems dokumentams tvirtinti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pas jus atėjusį svetimą šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia), ką nors įskaudinti.

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga; rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas; jei delną neižėtų – sėkmė, pinigai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis iki 12 val. 30 min. gana svarbus darbo reikalams tvarkyti. Tik jokių avantiūrų, ypač finansinių. Jei susidursite su apribojimais, nebūkite tiesmuki, neužsispirkite, nesielkite kategoriškai, atžagariai.

Jautis (04 21–05 20). Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio antradienį.

Dvyniai (05 21–06 21). Visiems geras nebūsi– teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – reikalus geriausia tvarkyti vieniems.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – nepalanki diena. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti rimtų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi. Liūtas (07 23–08 22). Antradienį jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotaikos.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis įtemptas. Jums bus keliami nemaži reikalavimai darbe, tačiau atlikti savo užduotis kokybiškai nebus lengva – pasistenkite nesiimti daug darbų. Ir patys venkite daug reikalauti iš artimųjų –griežtumas šiuo metu neduos norimų rezultatų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį reikėtų būti atsargesniems – nedėkite daug vilčių į pasiūlymus, ypač gautus iš užsieniečių. Ko gero, ir svarbus reikalas (ypač susijęs su pinigais ar romantišku susitikimu) bus atidėtas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas – nukentėsite ir nieko nepakeisite, niekam nepadėsite antradienį. Savo darbus irgi atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis gana slegiantis, tad labiau galvokite apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, nepanikuokite, jei ką nors negero sužinosite apie artimą žmogų sutuoktinį – viskam yra paaiškinimas, visada yra kokia nors išeitis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepervertinkite galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi antradienį. Venkite atsakingų darbų. Ne laikas su šefu aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Nors antradienis gana sėkmingas, ne viskas bus taip sklandu, kaip norėtųsi, – ko nors negausite, kas nors nenorės jūsų girdėti, suprasti. Tiesa, nereikėtų visko imti į širdį ir priimti už gryną pinigą. Beje, išgirtas finansinis pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti piniginiuose, turto reikaluose. Nereikėtų aiškintis santykių su sutuoktiniu, ypač jei šiandien sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą