Kiaušinių kepsneliai su tunu ir sūriu: tokie gardūs, kad nuo stalo dings akimirksniu

Pasidalinsiu nuostabia idėja, kaip sunaudoti virtus kiaušinius, kurių po švenčių lieka pas daugelį iš mūsų.

Taigi, jūsų dėmesiui kiaušinių kepsneliai su tunu ir sūriu. Kepsneliai pavyko labai gardūs ir nuo stalo dingo akimirksniu.

Reikės:

5 kietai virtų kiaušinių, 1 nevirto kiaušinio (į masę) 100 gr. konservuoto tuno savo sultyse, 40 gr. sūrio, 1 v.š. miltų, džiūvesėlių (paniravimui), svogūnų laiškų, česnako granulių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga: 

Kiaušinius sutarkavau burokine trintuve, sudėjau tarkuotą sūrį, tuną, miltus įmušiau kiaušinį, subėriau smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pagardinau prieskoniais ir gerai viską išmaišiau. Iš masės formavau kepsnelius, juos pavoliojau džiūvesėliuose ir apkepiau keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą