Duobėtas Alytaus gatves užklos ir ištisinis asfalto sluoksnis

Po žiemos Alytaus miesto gatvėse atsivėrusias duobes šiais metais remontuoti pradėjo konkursą laimėjusios akcinės bendrovės „Kelių priežiūra“ specialistai. Pirmiausiai lopomos didžiausio eismo intensyvumo, kuriomis važinėja visuomeninis transportas, gatvės. Tikimasi, kad maždaug per mėnesį pavyks sutvarkyti visas duobėtas gatves. 

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus vyriausiasis specialistas Arvydas Kavaliauskas sako, kad nepaisant lyg ir šiltesnės šių metų žiemos, atsivėrusių duobių po jos skaičius panašus kaip ir kiekvienais metais. 

„Paprastai kasmet užlopoma apie 2–3 tūkstančiai kvadratinių metrų gatvių ploto. Panašiai bus ir šiemet. Duobėms tvarkyti šių metų biudžete numatyti 76 tūkstančiai eurų“, – sakė vyriausiasis specialistas. Jis įvardijo labiausiai po žiemos duobėtos gatves, jų atkarpas – Lauko, Merkinės, Sudvajų, Jaunimo, Putinų ir Pramonės. 

Atskirose Alytaus miesto gatvių atkarpose, kuriose jau yra labiausiai ištrupėjęs asfaltas, bus klojamas ir ištisinis naujos dangos sluoksnis. 

 
Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą