Sužinokite, koks augintinis jums tinka pagal Zodiako ženklą

Sprendimas įsigyti ir auginti namuose gyvūnų – svarbus ir atsakingas žingsnis. Kol vieni gyvūną renkasi pagal kainą, grožį ar veislę, siūlome nepamiršti ir pasidomėti, koks augintinis jums tinka pagal Zodiako ženklą. Kol vienus erzina katės, kitus nenuspėjami šunys, treti visiems siūlo auginti dekoratyvinius triušius. Nenuostabu, kad skirtingi gyvūnai žmones veikia taip pat skirtingai.

Avinams siūloma rinktis šunis. Labiausiai tinkančios veislės: šnauceriai, rotveileriai, vokiečių aviganiai, dalmantinai bei terjerai. Šių veislių šunys Avinams bus tinkami dėl savo žaismingumo, energijos ir ryžto. Šio ženklo atstovams nebus sunku suvaldyti ir išdresiruoti bet kurį iš paminėtų veislių šunį.

Jaučiams svarbu turėti tokį augintinį, kuris būtų ne tik ištikimas, sumanus, bet ir švelnus prisiglausti. Tinkamiausių veislių šunys: senbernaras, auksaspalvis retriveris, Škotijos terjeras, biglis, buldogas, prancūzų buldogas. Jaučiai patogiai jaustųsi ir šalia kačių: rusų mėlynosios ir škotų nulėpausės. Šio ženklo atstovams taip pat labai tiktų ir vėžliai. 

Puikūs Dvynių bičiuliai galėtų būti sparnuoti draugai: Nimfinė papūgėlė ir kitos papūgos. Dyniams jie patiktų dėl geros nuotaikos, plepumo. Šio ženklo atstovams tiktų iš triukšmadarės beždžionėlės bei naminės pelės. Norintiems šunio, rekomenduojama rinktis: auksaspalvius ir Labradoro retriverius, biglius bei Vokiečių aviganius.


Šeimyniškiems Vėžiams norėsis ir mielo, mažo augintinio, kurį jie galės globoti ir apsupti meile. Jiems labiausiai tiktų: čihuahua ir Pomeranijos veislių šunys. Iš tiesų, Vėžių namuose kiekvienas atrastų vietelę, o dar daugiau meilės sulauktų jų atžalos. Tad tiktų auginti ir katytę, ir žiurkėną.

Reiklieji Liūtai ne ką mažiau reiklūs bus ir savo augintiniams. Jie rinksis karališkai, išskirtinai atrodančius gyvūnus, tam, kad jie papildytų vieni kitus. Liūtams labiausiai tiks: pudeliai, bulmastifai, rotveileriai, auksaspalviai retriveriai, vokiečių bokseriai, Sibiro haskiai.

Tokie milžinai nesužavėtų Mergelių. Šio ženklo atstovai dievina mažus, klusnius ir švarius keturkojus, todėl jiems labiausiai tiks biglis, bladhaundas, spanielis arba taksas. Praktiškų šio ženklo atstovų namuose vietą rastų ir triušis bei žiurkėnas.


Linksmi ir žaismingi augintiniai bus geriausi Svarstyklių draugai. Jie prie širdies arčiausiai glaustų: Airių ir Anglų setlerius, Afganų kurtus, Vakarų Škotijos baltuosius terjerus, Jorkšyro terjerus. Svarstyklių širdis užburs ir žuvelės, todėl verta rasti joms vietos.

Ekstravagantiškas Skorpionas savo namuose matytų ir puikiai jaustųsi šalia egzotiško gyvūno. Štai keletas, kurie jiems itin tiktų: įvairūs ropliai, Pelėdos, Abisinijos katės. Trokštantiems auginti šunis, verta rinktis: Džeko Raselo terjerą, amerikiečių pitbulterjerą, veimaranerą, Anglų pointerį, dobermaną arba rotveilerį.

Šaulio ženklo atstovai ne kartą buvo įvardijami kaip vieni iš greičiausiai randančių ryšį su arkliais. Tad turintiems galimybę, verta rinktis tokią draugiją. Šio ženklo atstovams svarbu prieraišumas ir ištikimybė, todėl norintiems savo namuose turėti šunį, verta rinktis aktyvius ir ištvermingus šių veislių keturkojus: Labradoro retriverį, biglį, Australų piemenų šunį, veimaranerį, greihaundą ar haskį.

Ožiaragiai sieks, kad jų augintiniai sulauktų ne tik kaimynų pagyrų, bet ir trauktų aplinkinių dėmesį, skins pergales parodose. Jie pasiruošę skirti daug dėmesio ir rūpesčio augintiniui, todėl jiems verta rinktis: vokiečių bokseris, Labradoro retriveris arba kolis. Jums augintinis užims visą laiką po darbo ir tai užpildys bet kokios tuštumos galimybes.

Apie tai net negalėtų pagalvoti Vandeniai. Jie augintiniams pasiryžę skirti ne daug laiko, todėl ir rinksis ne pačius reikliausius, tokius kaip: šeškus, vėžlius, driežus, kates – kurie linkę į savarankiškumą, buvimą su savimi. Tad šie augintiniai savo šeimininkams patenkintų norą turėti augintinį ir per daug neapkrautų. Taip pat skaitykite:

Žuvys, nesistebėkite pamatę, kaip gerai jaučiatės namuose, kur yra akvariumas su žuvelėmis. Iš tiesų – jos tik papildys jūsų charakterį, suteiks ramumo jausmą. Visgi, jeigu norisi keturkojo, tinkamiausi galėtų būti: mopsai, retriveriai, bigliai, terjerai, Maltos bišonai. Žuvys niekada neliks abejingos ir sergantiems, apleistiems ir paliktiems gyvūnams, todėl augintinių jų namuose gali atsirasti visai netikėtai.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą