Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 1 d.

Įtemptos, nervingos dienos, kai netikėtumai gali pakeisti planus, – būkite pasiruošę nelauktam manevrui. Tai gana sudėtingas metas, kai sunku suprasti, kas iš tiesų vyksta. Ne laikas ką nors vertinti, teisti, smerkti. Kažkodėl atrodys, jog problemos išsispręs, jei bus ko nors atsisakyta ir imtasi radikalių permainų. Tai irgi klaidinga pozicija – dabar pervertinsite savo galimybes. Tiesiog kol kas reikia laukti. Bent jau iki trečiadienio arba mėnesio pabaigos.

Šiomis dienomis bus didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Nerizikuokite kelyje. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektros prietaisais, elektra. Atidžiau dirbkite kompiuteriais. Labiau pasaugokite išmaniuosius telefonus, vaizdo, garso, ryšio techniką. Ne laikas ir jos įsigyti.

Bus pažeidžiama nugara, keliai, kojos. Asmenys, turintys silpną širdį, turėtų pasaugoti savo ramybę.

Šiomis dienomis labiau pasirūpinkite ir savo turto saugumu.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra labai svarbūs. Tačiau buvo palanku regėti ir valgyti maistą, ypač pieną, sūrį, matyti žaliuojančias pievas, karves. Blogai – tuštintis, išsitepti purvu, žiemą sapnuoti.

Blogas ženklas: jei atsitiktinai vanduo namuose dingtų, jei kas nors savaime namuose užsidegtų, perdegtų lemputė arba be aiškios priežasties užgestų žvakė, lempa, visą dieną trokšti ar žagsėti, pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, žiedelį, vyrams moterį užgauti, įžeisti, jos nepaklausyti.

Geras ženklas: jei lytų saulei šviečiant, vaivorykštę išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Venkite maksimalistinių pozicijų, nebūkite užsispyrę ir labai reiklūs artimiesiems, mylimam žmogui – tai kenks jūsų nuotaikai bei sveikatai.

Jautis (04 21–05 20). Nesistenkite mokyti, kaip gyventi, – tai apsunkins bendravimą, ypač su artimaisiais, sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Likite kuklūs, ypač jei teks viešėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nemalonus laikas, kai neverta kurti problemų – pakaks tikrų. Galimi netikėtumai per partnerius, užsieniečius ar svečius.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite nusivilti savo pora. Gal yra ir jūsų kaltės? Bet kokiu atveju būsite linkę dėl savo problemų kaltinti kitus.

Liūtas (07 23–08 22). Nesureikšminkite smulkmenų ir dėl niekų nekelkite triukšmo namuose. Ne laikas pretenzijoms. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalį gali kilti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų ar mylimo žmogaus ar dėl lengvabūdiško požiūrio į meilę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalį išvengsite nereikalingų rūpesčių, jeigu jį skirsite artimiesiems, ypač vaikams, – kelionėms, viešnagėms, naujoms pažintims nelabai tinkamos dienos.

Skorpionas (10 24–11 22). Bendraudami būkite išrankesni – greitai prisirinksite „gerbėjų“, negalinčių jūsų suprasti, įvertinti.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį gali tekti užsiimti nebaigtais darbais, prisiminti neįvykdytus pažadus, duotus šeimai, mylimam žmogui. Ne laikas reikšti nepasitenkinimą, demonstruoti ambicijas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite kantresni su artimaisiais, dosnesni ir kilnesni sutuoktiniui, mylimam žmogui, mažiau priekaištaukite dėl išlaidų, kitokių įsitikinimų.

Vandenis (01 20–02 18). Derėtų atsiriboti nuo rūpesčių – vargu ar teisingai išspręsite kilusias problemas – bei reikalų tvarkymo (jus bus nesunku apgauti). Šiomis dienomis bus gana didelė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė, tad būkite atsargūs.

Žuvys (02 19-03 20). Sudėtingos dienos. Gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata. Likite ramūs, niekur neskubėkite, jei norite išvengti nelaimingų atsitikimų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą