Palmira: pirmadienis tinkamas energingam reikalų tvarkymui

Pirmadienis tinkamas energingam reikalų tvarkymui, tiesa, būtina atida, ypač jei teks tvarkyti dokumentus, rašyti, skaičiuoti, dirbti su informacija. Bus sunkiau susikaupti, tad verta atsiriboti nuo išorinės įtakos ir susitelkti į svarbias užduotis. Netinkamas metas kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais, dėl ilgalaikės darbo sutarties pasirašymo.

Pirmadienio vakaras itin sudėtingas – venkite bet kokių pokalbių rizikingomis temomis, nesivelkite į santykių aiškinimąsi. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali paaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač - vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – kritinis pilnaties laikas, netinkamas imtis svarbių atsakingų užduočių, pradėti naujų darbų; palankūs tamsių, pilkų atspalvių drabužiai, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada staigmenų – nesutrikite ir nieko svarbaus neatidėkite rytdienai. Paklausykite draugo patarimo, nepykite dėl pastabų – šiuo metu ne viską matote teisingai.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį daug neužsimokite – aukštai šokę žemai krinta. Atidžiai atlikite užduotis – galite sulaukti vadovybės (klientų) nepasitenkinimo, kritikos.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį suprasite, ką neteisingai savaitgalį pasakėte, padarėte, – mėginkite paaiškinti artimiesiems, draugams, mylimam žmogui, kad klydote. Tinkama diena dalykiniams susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį stenkitės taikytis (antradienis bus dar sudėtingesnis). Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti. Būkite lankstesni derybų metu.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį griebkitės susikaupusių darbų, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti antradieniui. Tiks tikrintis sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis – sėkmingesnis, tinkamas susikaupusioms problemoms spręsti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadieniui svarbios ar sudėtingos veiklos neplanuokite. Geriausia ilsėtis ar bent jau laiką leisti namuose. Tiktų kreiptis pagalbos į senus draugus. Labiau pasirūpinkite tėvais.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį būtina atida bendraujant, įsipareigojant – neprisiimkite per didelių įsipareigojimų (pažadus teks įvykdyti).

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Diena nepalanki išlaidauti. Kita vertus, tai gera proga ieškoti naujų taupymo būdų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas atsakingam dalykiniam susitikimui, na o jei ilsitės, apsilankykite sporto klube ar imkitės sunkių fizinių darbų. Šiomis dienomis bus gana didelė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė, tad būkite atsargūs.

Žuvys (02 19-03 20). Pirmadienis netinkamas reikalams, sunkiems darbams. Beje, šių dienų nesklandumai - proga patikrinti draugus ir savo įsitikinimų tvirtumą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą