Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 6 d.

Ketvirtadienis – universalus laikas, geras ir atsipalaiduoti, ir veiklai, aktyviai tvarkyti reikalus – atsigriebsite už ankstesnes dienas. Galite sužinoti naujų dalykų, reikalingų veiklai, tad stenkitės išgirsti, o ne pasakyti.

Jei ilsitės, daugiau laiko praleiskite prie vandens – vandens procedūroms ir sportui ši diena itin tinkama.

Na, o jei vis dar dirbate, nerkite į painias, užmaskuotas, sunkiai apčiuopiamas ir įveikiamas problemas. Šiuo metu jums atsivers tikros gelmės, susijusios su įvairiomis paslaptimis darbe: ar tai būtų nepastabėti rezervai, praleistos progos, ar slaptos intrigos... Kad ir ką sužinosite, būkite drąsūs: pats laikas perkirsti Gordijo mazgą.

Tai bus vilties atgavimo laikas, kai realūs naudingi postūmiai jums opiu klausimu, kai verta imtis atsakingų darbų, taip pat tinka tvarkyti konfidencialius reikalus. Diena gera svarbiems dalykiniams susitikimams (tik ne su naujais žmonėmis), taip pat dokumentams tvirtinti.

Būkite atidesni išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – tai gali būti jūsų išsigelbėjimas. Užmegztos pažintys irgi išskirtinės, laimingos, prasmingos – ar tai būtų dalykinės, draugiškos, ar romantiškos.

Diena itin palanki meilės pasimatymams, prisipažinimui. Tiks aiškintis meilės santykius.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus ir blogai ką nors valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite painią situaciją; susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Avinas (03 21–04 20). Svajonės pildosi, viskas dėliojasi savaime. Ketvirtadienį verta prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuris jus mylėjo. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį netikėtai viskas ims spręstis, sulauksite dėmesio iš jums svarbaus asmens, pripažinimo veikloje. Geras laikas ir pasikalbėti su šefu, susitikti su asmenimis, galinčiais paveikti jūsų karjerą, sėkmę versle ir kitur.

Vėžys (06 22–07 22). Tai Mėnulio pilnaties dienos – puikus laikas Vėžiams. Jausitės pakylėti, būsite kupini entuziazmo, šaunių sumanymų. Ketvirtadienį finansiniai, dalykiniai pasiūlymai bus naudingi (ypač gauti iš įtakingų asmenų, užsieniečių). Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai. Patiems irgi palanku teikti dovaną.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį spręsis problemos, susijusios su meile. Sulauksite vis daugiau dėmesio, pagarbos, simpatijų, realios netikėtos pagalbos, pinigų. Jei teks patirti nuostolių, nesigailėkite – praradimai iki gimtadienio neša laimę.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar tėvus, vadovus. Stenkitės labiau prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nepersidirbkite, nebent jūsų darbas kūrybinis, – tai įkvėpimo metas. Pasistenkite labiau suprasti aplinkinius ir pagelbėkite, kuo galite. Būkite itin atidūs artimųjų norams. Romantiškos pažintys bus perspektyvios. Galimas tarnybinis romanas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Gera proga teikti dovanas tiems, kuriuos mylite. Tai, beje, meilės svajonių pildymosi metas, kurį verta skirti antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį pamąstykite, kuo galite kitiems padėti, – palanki proga ir dovanai įteikti. Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tinka pirkti (teikti) dovanas mylimam asmeniui.

Žuvys (02 19–03 20). Tai, ką šiomis dienomis pradėsite, nuveiksite, Lems sėkmę, lyderystę bei pagarbą. Būkite atidesni aplinkiniams – stenkitės jiems pagelbėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą